Kaip sužavėti vaikiną? Tereikia žinoti jo gimimo datą (1)

Kai susižavi nauju vaikinu, norisi apie jį kuo daugiau sužinoti. O ką apie tau patinkantį vaikiną sako jo gimimo data? Sužinok ją ir apskaičiuok!

Tarkim, kad vaikinas yra gimęs 1991 07 24. Išskaidyk gimimo datą skaitmenimis ir tol atlikinėk sudėties veiksmą, kol gausi vienženklį skaičių.

1+9+9+1+0+7+2+4=33
3+3=6

Taigi, vaikino skaičius - 6. Ieškok šiuo numeriu pažymėto vaikino aprašymo!

Jeigu gavai 10, tuomet tavo atsakymas 1+0=1

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Kaip sužavėti vaikiną SMS žinutėmis?
Grožio triukas: neįprastas būdas užriesti blakstienas
30 dienų išbandymas: pratimai riestam užpakaliukui(VIDEO)

1. Toks vaikinas yra šiek tiek valdingas, o ypač - santykių pradžioje. Jį savo pusėn patrauksi leisdama jam tau patarti, kai dėl ko nors dvejoji. Jam svarbu jaustis svarbiam ir ypatingam, taip pat jis nori globoti. Todėl parodyk, kad tau reikia jo pagalbos, ir jis tikrai nuo tavęs nenusigręš!

2. Šio tipo vaikinai - tai tie, kurie tiesiog dievina merginų draugiją ir negaili joms komplimentų. Tau pasisekė - šis vaikinas tave išklausys, paisys tavo nuomonės, stengsis tau įtikti ir lepins kaip tikrą princesę. Tačiau jo dėmesio sąlyga - privalai išlikti nuoširdi, kitaip jis greitai pastebės klastą.

3. Šis vaikinas - tikra energijos „bomba“. Jis mėgsta aktyvų gyvenimo būdą, nuolat kur nors skuba, todėl šalia savęs nori turėti tokią pat aktyvią ir „nurautą“ merginą. Jei nori tapti jo mylimąja, turi nuolat būti pasiruošusi iššūkiams, netikėtoms kelionėms, staigmenoms - su juo liūdna nebus! Tačiau ar tikrai visur su juo spėsi? Gerai pamąstyk...

4. Šį vaikiną sunku sužavėti, tačiau jeigu jis merginą įsižiūri, padarys viską, kad užkariautų jos širdį. Tuomet jis gali tapti ir svajonių princu, ir bebaimiu riteriu ar net nuolankiu tarnu, pildančiu kiekvieną mylimosios norą. Deja, flirtas, kuris sužavėtų kitus vaikinus (koketiškas juokas, trumpa suknelė ir lengvi juokeliai) jo nesužavės. Toks vaikinas žavisi veikliomis merginomis, todėl geriau rūpinkis savo išprusimu, apsiskaitymu, o ne naujausiomis manikiūro tendencijomis.

5. Iš pirmo žvilgsnio šis vaikinas - meilumo ir gėrio įsikūnijimas. Jis jautrus, dėmesingas, paiso kiekvienos nuomonės ir, atrodo, nė musės nenuskriaustų. Tačiau tai - tik jo asmenybės paviršius. Viduje jis - jausmingas ir aistringas, linkęs vienu metu merginti kelias merginas. Juk nežinai, kuri „užkibs“, taip? Būk atsargi, neskubėk išsakyti jam savo jausmų ir tiesiog mėgaukis jo draugija. Ignoruok jo flirto signalus ir jis negalės atsispirti!

6. Vieną dieną šis vaikinas taps pasigėrėjimo vertu vyru. Atsakingas, ištikimas, nedaugžodžiaujantis, rūpestingas ir globojantis - kuri mergina tokio nenorėtų? Tačiau, tobulų juk nėra, tiesa? Šio vaikino trūkumas - jam dažnai pristinga pasitikėjimo savimi, todėl jis sutiks, nors ir mano priešingai. Svajoji apie šį nuolankų vaikiną? Pasigirk savo kulinariniais sugebėjimais ar nuravėtais močiutės daržais - tokį vaikiną žavi ramios, namus labiau nei naktinius klubus mėgstančios merginos.

7. Vaikinas, kurį tikrai labai sunku perprasti. Neaišku, ar jis nevykusiai juokauja, ar bando pasakyti tau tikrai neįprastą komplimentą. Draugystė su tokiu vaikinu - tikras išbandymas, tačiau jis duoda ir saldžių vaisių: jeigu sugebėsi perprasti vaikino „kodus“, jis prisieks tau ištikimybę ir pames dėl tavęs galvą. Tačiau turi būti tikra, kad tikrai mėgsti jį už jo vidų, o ne, tarkim, simpatiškus bruožus ar smagius vakarėlius rengiančius jo draugus.

8. Vaikinas - žvaigždė. Jis turi būti dėmesio centre, tik jam turi būti skiriamos visos liaupsės, o jis savo jausmus ir romantikos protrūkius rodys tada, kai norės, arba, kai bus žiūrovų, kurie jį pagirs už pastangas. Jeigu nori būti šalia šio vaikino, turėsi užleisti jam vieną gyvenimo „scenoje“, kur jis kasdien atlieka spektaklį. Tačiau tikrąjį jo veidą pamatys tik toji, kuri už jo tobulumo kaukės sugebės įžvelgti kartais savimi nepasitikintį ir abejojantį vaikiną, kuris tenori pasijausti svarbus.

9. Beviltiškas romantikas. Jeigu patraukei jo akį, būk pasiryžusi iki paryčių kalbėtis telefonu, rankinėje rasti ranka rašytus laiškus, netikėtai sulaukti gėlių (arba sumuštinio - šis vaikinas yra ganėtinai praktiškas ir supratingas) ir tiesiog jaustis, lyg esi šio pasaulio karalienė. Tačiau jis paprastai taip elgiasi draugystės pradžioje, kai nori užkariauti merginos širdį. O kai užkariauja, jam pasidaro nebeįdomu ir jis ieško naujų mūzų. Tavo užduotis - įrodyti, kad sieki šio to daugiau nei jo dėmesys ir puikiai sugebėtum išsiversti be jo poemų. Jeigu vaikinas matys, kad nesi aklai jį įsimylėjusi, jis į kitas nesidairys ir romantika tikrai nesibaigs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis