2015-ųjų horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui: Vandenis

Kas 2015-aisiais laukia Vandenio ženklo atstovų? Sužinok!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Sausio akcentai – tikėjimas, viltis ir pagijimas. Galbūt pastaruoju metu tave slėgė skausmingos problemos, bet šį mėnesį pagysi nuo šio skausmo. Nušvis saulė ir šypsena papuoš tavo veidą. Darbe pasirašysi palankią sutartį.

Vasarį tave aplankys nušvitimas. Atrasi savo gyvenimo kelią ir tau netruks ryžto eiti į priekį. Šiuo metu gali pasitikėti visais savo pojūčiais.

Kovas taps geriausiu metų mėnesiu. Tavęs link artėja dideli pinigai. Turtai, sėkmė, džiaugsmas ir meilė pripildys tavo sielą šį mėnesį. Ilgalaikėje perspektyvoje tavo ateitis atrodo saugi.

Balandis – ne pats sėkmingiausias mėnuo. Gali būti, kad šį mėnesį jausiesi įstrigusi tamsoje. Tau norėsis pasitraukti iš visuomenės. Tikėk savimi ir šį mėnesį negalvok apie išorės poveikį. Tai padės išvengti depresijos.

Gegužė – atgimimo mėnuo. Sugebėsi atkurti save ir visam laikui atsisakyti blogų įpročių. Šį mėnesį būsi labai kūrybinga, o praeities pamokos padės tau dar geriau panaudoti kūrybiškumą.

Birželis – naujos pradžios laikas. Šį mėnesį pradėsi kažką naujo. Prieš susikurdama savo ateities planą, įvertinsi tokius aspektus kaip šeima, moralė ir tradicijos.

Liepa bus labai smagi, pilna netikėtų staigmenų ir nuotykių. Šį mėnesį prognozuojamos kelionės. Išgyvensi nuotykį, kurį prisiminti amžinai.

Rugpjūtis bus labai palankus finansine prasme. Gali tikėtis gauti didelę sumą pinigų. Juos gali gauti iš investicijų, palikimo arba už darbą. Šį mėnesį tave sups meilė, saugumas ir klestėjimas.

Rugsėjį būk atsargi. Gali būti, kad mėnesio pradžioje tavo pasaulį sukrės tragiškas įvykis. Neprarask pozityvaus požiūrio ir aplinkybės vėl pasikeis.

Spalį tavo gyvenime bus svarbi moters įtaka. Tai gali būti tu pati, tavo mama, močiutė arba artima draugė. Tai nepriklausoma ir labai stipri moteris. Nors ji atrodo laiminga ir saugi, tačiau už jos šypsenos slepiasi daug išgyvenimų. Ji sugeba apginti save ir pasakyti savo nuomonę. Turėtum klausyti šios moters ir sekti jos pavyzdžiu.

Lapkritį tavo gyvenime pasirodys vyras. Tai gali būti tėvas, senelis, vyras, vaikinas arba artimas draugas. Šis žmogus labai stengiasi viską pasiekti gyvenime ir jis darys tau didelę įtaką. Šis žmogus taps tau įkvėpimu ir visada palaikys tave.

Gruodį labai pasitikėsi savo intuicija. Tai laikas skirtas apmąstyti tai, ką pasiekei ir ką dar nori pasiekti. Daugelį atsakymų gausi sapnuose, todėl visada juos užsirašyk.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis