Žinia, pribloškusi „One Direction“ fanes

Prieš porą metų pasaulio moterys pametė galvą dėl sensacija tapusio erotinio romano „50 Shades Of Grey“, kurio ekranizacija kino teatrus pasieks 2015-aisiais. Tačiau neilgai trukus garsioji pikantiška knyga sulaukė pamainos: bene populiariausia (ir N-18 ženklu pažymėta!) „One Direction“ nario Harry Styles įkvėpta „fan fiction“ žanro istorija taps filmu.

Internete publikuota ir daugiau nei 500 milijonų kartų perskaityta knygų trilogija pavadinimu „After“ pasakoja apie gerą mergaitę Tessą, kuri įsimyli blogiuką ir nuolat ją skaudinsiantį Harry, kuris ir sukurtas pagal garsųjį Harry Stylesą.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

18 grožio patarimų, kuriuos turi žinoti kiekviena
17 triukų, nuotraukose atrodyti tobulai
60 filmų, kuriuos privalo pamatyti kiekviena mergina(VIDEO)

25-erių neįtikėtino populiarumo sulaukusios knygos autorė Anna Todd gavo pasiūlymą perkelti milijonus jaunų merginų sužavėjusią istoriją į kino ekranus. Tiesa, net ir pati knygos autorė pripažįsta, kad knygoje vaizduojami audringi Tessos ir Harry santykiai tikrai nėra gražios meilės pavyzdys. Ką ten meilės, knygos herojus Harry be graužaties naudojasi Tessos naivumu ir gerumu savo naudai, todėl šie santykiai sukuria iškreiptos ir net kenksmingos draugystės paveikslą, kuriuo, deja, dauguma skaitytojų ir žavisi. 


Harry Styles. AOP nuotrauka

Autorė dažnai sulaukia kritikos, kad realybėje ramumu ir gera širdimi garsėjantį Harry Styles knygoje pavertė emocijų vampyru ir savanaudžiu, kuris vedžioja jauną merginą už nosies. Tačiau į tokius komentarus autorė atšauna, kad tai - jos kūrinys, ir ji savo knygoje gali rašyti ką tik nori. Tuo labiau, kad geresnės reklamos ir būti negali, juk milijoninė „One Direction“ gerbėjų armija nuolat trokšta su savo dievaičiais susijusių naujienų, o tuo labiau - istorijų. Ir kartais visai nesvarbu, kad jos - išgalvotos...

Tačiau gerbėjoms teks nusivilti: pati autorė neseniai pareiškė, kad jei knyga ir taps filmu, tikrasis Harry Stylesas jame tikrai nepasirodys.


Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis