Peržengė ribas: itin liekna „Pretty Little Liars“ aktorė buvo priversta atrodyti liekniau(FOTO)

Niekam ne paslaptis, kad beveik kiekvienos fotosesijos nuotraukose žvaigždes „fotošopo“ meistrai gerokai pagražina: paverčia odą aksomine, plaukus žvilgančiais, o figūrą - it nulietą. Tačiau, pasirodo, ne visoms žvaigždėms patinka tokios optinės apgaulės ir jos labiau norėtų matyti save nuotraukose tokias, kokios yra realybėje.

Naujausias pramogų pasaulį sudrebinęs „fotošopo“ skandalas - gražuolių serialo „Pretty Little Liars“ aktorių fotosesija žurnalui „GQ“. Itin seksualioje fotosesijoje įamžintos gražuolės atrodo lyg nuo didžiausių mados podiumų nužengusios manekenės, o žvelgiant į jas ne viena gerbėja pasvajojo, kad norėtų būti bent truputį panaši į gražiąsias „melages“.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Vienintelė pasaulyje, kurios vardas - Lietuva(INTERVIU)
TESTAS: kokio amžiaus vaikinas tau tinkamiausias?
Neturinčioms vaikino „Facebook“ kirs į skaudžiausią vietą

Tačiau milijonus gerbėjų turinčios aktorės neapsimetinėjo, kad yra tobulai gražios, o išrėžė tiesą, kad fotosesijos nuotraukose jos - smarkiai palieknintos.


Troian Bellisario. AOP nuotrauka

„Daugybė žmonių, mačiusių „GQ“ fotosesijos nuotraukas sako, kad mes buvom „nufotošopintos“. Žinoma, kad tai - tiesa!“, - savo „Instagram“ paskyroje atviravo Spencer vaidmenį atliekanti Troian Bellisario. „Tai buvo neįprasta fotosesijoje, kurioje buvo siekiama, kad viskas atrodytų tobulai ir be jokių trūkumų. Tai - nieko blogo, tačiau turime suvokti, kaip tokios nuotraukos buvo sukurtos ir kad realybėje mes tikrai taip neatrodome. Aš nepykstu už retušuotas nuotraukas, nes fotosesija buvo tikrai labai smagi, jūs galite matyti, kokios laimingos mano ir merginų akys, mes puikiai pasilinksminome“.

„Tokie dalykai nuolat kartojasi: plakatai ir moterims skirti žurnalai siekia, kad nė vienoje nuotraukoje neliktų nė vieno trūkumo. Juk trūkumai ir paverčia mus išskirtiniais, tačiau industrija žino, kad trūkumais geros reklamos nepadarysi...“, - apie pramogų pasaulio standartus kalbėjo aktorė. „Aš didžiuojuosi savo kūnu toks, koks jis yra. Mano šlaunys ir klubai yra mano kūno dalis, nors fotosesijos nuotraukose apvalumai kažkur išgaravo... Paveldėtojau tokias kojas iš savo mamos ir didžiuojuosi, kad gamta man davė tai, ką turi mano mama“, - užbaigė Troian.


Fotosesijos nuotrauką rasi čia

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis