Naujas veidas: išskirtinių bruožų manekenei žadama Caros Delevingne sėkmė(FOTO)

Neseniai pristatytoje „Marc Jacobs“ 2014 m. rudens sezono kolekcijoje ant podiumo pasirodė realybės šou žvaigždė Kendall Jenner, tačiau pastebėta buvo ne tik ji, bet ir naujoji Kendall draugė - raudonplaukė Natalie Westling. Šiai merginai žadama pavydėtina modelio karjera, jau dabar dėl jos kovoja garsiausi dizaineriai.

Vos 17-metei N. Westling žengus pirmuosius žingsnius podiumu, tarp mados redaktorių pasipylė šnabždesiai: kas toji paslaptinga raudonplaukė? Iš kitų modelių Natalie išsiskiria poreceliano baltumo oda ir ilgais ugninio raudonio plaukais.

Kendall Jenner ir Natalie Westling po
Kendall Jenner ir Natalie Westling po "Marc Jacobs" kolekcijos pristatymo
Vida Press

Kendall Jenner ir Natalie Westling po
Kendall Jenner ir Natalie Westling po "Marc Jacobs" kolekcijos pristatymo
Vida Press

Visai neseniai jauna amerikietė niekuo nesiskyrė nuo paprastų merginų, nebent tuo, kad buvo vadinama berniukiška mergiote. Tuomet dar rudaplaukė ji leido laiką su draugais, važinėjo riedlente. Prieš mažiau nei porą metų Natalie gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis: merginą pastebėjo modelių agentas. Tuomet ji pasirašė sutartį su viena Arizonos modelių agentūra, o netrukus Niujorko agentūra (išgarsinusi gerai žinomas manekenes: Caroline Trentini, Lindsey Wixson, Adrianą Limą) „The Society Management“ perėmė N. Westling į savo rankas.

Natalie Westling
Natalie Westling
Vida Press

Natalie Westling,
Natalie Westling, "Marc by Marc Jacobs", 2014 m. ruduo
Vida Press

Praėjusiais metais Natalie išskrido į Niujorką bandomųjų mados demonstravimų. Pirmasis jos užsakymas nušluostė nosį net patyrusioms podiumo vilkėms: N. Westling atidarė mados namų „Marc Jacobs“ šou, kolekciją pristatė ir vienos populiariausių manekenių Cara Delevingne bei Georgia May Jagger. Tačiau šiuo pristatymu jos kelionė nesibaigė, Natalie pasirodė ir ant „Louis Vuitton“, „Saint Laurent“ podiumų, o aukštosios mados savaitėje demonstravo „Chanel“ kūrinius. Taip pat pradedančioji manekenė nusifotografavo „Marc Jacobs“ 2014 m. pavsario ir vasaros sezono reklaminės kampanijos fotosesijoje kartu su popdievaite Miley Cyrus.

Natalie Westling ir Miley Cyrus
Natalie Westling ir Miley Cyrus "Marc Jacobs" reklaminėje kampanijoje
Vida Press

Natalie Westling,
Natalie Westling, "Marc Jacobs", "Anna Sui", "Giles" 2014 m. ruduo
AOP, SIPA/Scanpix nuotr.

Natalie Westling,
Natalie Westling, "Marc Jacobs" 2014 m. pavasaris, "Marc Jacobs" ir "Jonathan Saunders" 2014 m. ruduo
Sipa Press/Scanpix, AOP nuotr.

Natalie ypač vertinama dėl berniukiško tipažo ir išskirtinių raudonų plaukų, kokius turėti išdrįstų ne kiekviena mergina. Šiuo metu N. Westling yra tarp karščiausių naujų veidų, jai pranašaujama karjera pranoksianti C. Delevingne populiarumą. Tačiau, kaip Natalie seksis įsitvirtinti mados pasaulyje, parodys ateitis.

Natalie Westling,
Natalie Westling, "Anna Sui" 2014 m. ruduo
AOP, SIPA/Scanpix nuotr.

Natalie Westling,
Natalie Westling, "Prabal Gurung" 2014 m. ruduo
AP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis