„Gossip Girl“ žvaigždės gyvenime - malonūs pokyčiai(FOTO)

Sunkiai besurastume aktorių ar dainininką, kuris užsiimtų tik viena veikla. Aktoriai dažnai laisvalaikiu įrašinėja dainas, dainininkai - vaidina, laidų vedėjai tampa stilistais, o realybės šou žvaigždės ima vesti kulinarines laidas.

Talentingoji Blake Lively - ne išimtis. Jau paauglystėje didžiuosiuose kino ekranuose, o vėliau jos skiriamuoju ženklu tapusia Serenos role seriale „Gossip Girl“ sužibėjusi aktorė pristatė naujausią savo projektą, tinklaraštį „Preserve“

Gyvenimo būdo tinklaraštyje Blake dalinsis stiliaus atradimais, rašys apie dėmesio vertus restoranus, neatrastus talentus ar vietas, į kurias verta nukeliauti. Taip pat dalį jos tinklaraščio užims ir e-parduotuvė, kur skaitytojai galės įsigyt įvairiausių Blake rekomenduojamų daiktų. Čia bus įmanoma rasti tiek aktorės dėmesį patraukusių stalo įrankių rinkinį, tiek suknelių, tiek maisto produktų.

Vida Press

„Preserve“ yra vieta kurti ir mėgautis. Taip pat čia rasite daug naudingos informacijos. Tinklaraštyje vertinamos tiek tradicijos, tiek naujovės ir išradimai. Tai vieta, gerbianti ateitį, tačiau neužmirštanti ir praeities...“, - pristatomajame pranešime abstrakčiai savo naująjį projektą apibūdino aktorė.

Blake - ne pirmoji įžymybė, sukūrusi tokį tinklaraštį. „Preserve“ buvo iškart prilygintas Blake kolegės aktorės Gwyneth Paltrow projektui „Goop“. Tiesa, „Goop“ yra dažnai laikomas pervertintu ir siūlančiu tik itin brangias prekes. Tačiau Blake nesiruošia tapti Gwyneth konkurente, priešingai, ji pripažįsta, kad yra didelė kolegės bei jos tinklaraščio gerbėja, o jos tinklaraštis bus skirtas jaunesniems ir nuo naujausių tendencijų neatsiliekantiems žmonėms.

Blake tinklaraštį rasite adresu http://preserve.us/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis