Dainininkas Audrius: „drama queen" tipo merginos vaikinams nepatinka(FOTO)

Panele.lt rubrikoje „Verti nuodėmės" tęsiasi trečiasis gražuolių medžioklės mėnuo. Čia dailiausi Lietuvos vaikinai atsako į klausimus apie meilę, grožį, pomėgius bei dalina patarimus merginoms.

Kiekvieną savaitę naujas gražuolis bus pateiktas jūsų teismui! O dabar siūlome paganyti akis į gražuolį Audrių.

Gal ir tu pažįsti karštuolį, kuris vertas šios rubrikos? Pasiūlyk jį mums el. paštu love@panele.lt

Kaunietis Audrius Janonis (18) daugeliui merginų žinomas kaip populiariausios vaikinų grupės „Kvinta" dainininkas. Šiuo metu vaikinas studijuoja KTU, pirmame kurse. Laisvalaikį mėgsta leisti su draugais ir negali gyventi be muzikos.

Priklausei vaikinų grupei, turbūt sulauki daugiau merginų dėmesio. Tai padeda ar apsunkina susirasti tinkamą merginą?

Merginų dėmesio man niekada netrūko, manau, jog dainavimas vaikinų grupėje tikrai buvo labai didelis pliusas, kurio dėka to dėmesio buvo kur kas daugiau nei įprastai. Kai sulauki didesnio dėmesio iš merginų, automatiškai supranti, kad turi iš ko rinktis, ir pačios merginos tai supranta. Taip jau išėjo, kad rinkdamasis merginą pasidariau labiau išlepęs, bet tame nematau nieko blogo.

Norint susirasti gerą merginą, turi mokėti atitinkamai bendrauti, flirtuoti, visada būt pasitempęs, tad tas išlepimas man išėjo tik į naudą. Tačiau didesnis nei įprastai kitiems vaikinams skiriamas dėmesys turi ir savų minusų. Kai sulauki didelio dėmesio iš merginų, ne visada gali atsakyti joms tuo pačiu, tad ir gaunasi, kad pradeda šnekėti: „pasikėlęs, neatrašo“, „tai turbūt čia aš per daug prasta tau, nusileisk ant žemės". Kitos merginos galvoja: jeigu susilaukia didelio dėmesio, tai reiškia ir „trinasi“ su visomis iš eilės. Mano, kad manim negali pasitikėti, kad būsiu neištikimas ar pan.


Niko Morozov nuotr.

Kokius komplimentus merginos vaikinams turėtų sakyti dažniau, o ko geriau išvis nesakyti?

Man labai nepatinka, kai sako, kad esu gražus. Labai daug kartų esu tai girdėjęs, bet vis dar negaliu priprasti ir suprasti, dėl ko merginos galvoja, kad tai yra komplimentas? Grožis – iš esmės labai subjektyvus dalykas, bet man nelabai patinka, kai šita sąvoka siejama su vaikinu. Mano nuomone, graži gali būti tik mergina. Merginos investuoja daug laiko ir pastangų, kad būtų gražios: nuo mažens matuojasi mamos sukneles, batelius, darosi makiažą, šukuosenas ir dar visaip kaip save dailina.

Berniukai elgiasi atvirkščiai. Jie gal ir matuojasi tėčio drabužius, batus, šukuojasi kaip tėčiai ar kuo anksčiau nori išbandyti skustuvą, nusiskusti pirmuosius ūsus ar barzdelę, tačiau tik dėl to, kad jie nori būti vyrais. Vyriškais, savimi pasitikinčiais, turinčiais savo nuomonę, išlaikančiais savo šeimą ir pan. Todėl komplimentą „tu esi gražus" dažniausiai suprantu kaip „tu esi graži". Vaikinai gali būti seksualūs, simpatiški, „užvedantys" ir t.t. Manau daug vaikinų šiuo klausimu su manim sutiktų.


Niko Morozov nuotr.

Koks merginų elgesys labiausiai atstumiantis?

Kiekvieną vaikiną traukia, o taip pat ir atstumia skirtingos merginos. Man asmeniškai nepatinka merginos apsimetėlės, kai norint suviliot vaikiną elgiamasi visiškai kitaip, nei esama iš tikrųjų. Tačiau melo kojos trumpos. Užtenka mėnesio ir nori nenori yla iš maišo pradeda lįsti. Taip pat man nepatinka „drama queen" tipo merginos. Jos visada aimanuoja, joms viskas negerai, jos bet kokia kaina nori išsireikalauti tavo dėmesio, tik tai daro ne pačiais logiškiausiais sprendimais. Jos iškels sceną dėl bet ko! Ir trečias tipas merginų, kurios mane atstumia – šaltos ir vaidinančios nepasiekiamas.

Merginos, kreipiuosi į jus – tai užveda iki tam tikros ribos. Tačiau dažniausiai jūs nesuvokiat, kur yra ta riba ir per ilgai laikote masalą nepasiekiamą. Vaikinui pasidaro nebeįdomu, jei savim pasitiki, jis pradeda mąstyti, kad yra vertas geresnės. Pats iš savo patirties galiu papasakoti: buvo tokia mergina, ji man labai labai patiko, aš pradėjau ją „kabinti", o ji nepasidavė ir nerodė nei susidomėjimo, nei jokių kitų emocijų, tiesiog nekreipė į mane dėmesio. Po 9 mėn. pastangų (ji man labai patiko, nes kitu atveju būčiau metęs viską po pirmo bandymo užkalbinti) aš nuleidau rankas. Dabar su ta drauge labai gerai sutariam, išsišnekėjom, kad ir aš jai tada patikau, ji pati sako: „buvau kvaila, kad taip elgiausi!".


Niko Morozov nuotr.

Kokia turi būti tobula mergina?

Juokingi žmonės, kurie sako, jog išvaizda nesvarbi. Su jais nesutinku, manau mergina turi turėti tiek išorinį, tiek vidinį grožį. Tačiau visko turi būti po lygiai. Kai mergina labai graži, o viduje supuvus – tikriausiai prasčiausias atvejis. Vaikinai, neapsigaukit. O kaip visgi turėtų atrodyti tobula mergina, žino tik tas, kas tokią jau sutiko.

Manau, kiekvienas protu suvokiame, kaip ta mergina turi atrodyti, kaip ji turi elgtis, bet visgi, širdis neklauso proto! Šiuo metu tobula mergina man atrodytų taip – daugiau besišypsanti, nei liūdna ar susiraukus, turinti ilgas kojas (mes dieviname ilgas kojas!), gerai besimokanti, mylinti vaikus, neabejinga pasaulyje vykstantiems įvykiams, vertinanti natūralų grožį, mylinti save, bet ne dievinanti ar išaukštinanti, mokanti palepinti, o ne tik lepintis, paprasta, bet ne prasta.


Niko Morozov nuotr.

Keliais balais vertini Lietuvos merginų grožį? (iš 10 balų)

Neabejotinai - 10! Žaviuosi ir dievinu lietuvaites. Per gyvenimą teko bendrauti ne su vienu užsieniečiu vaikinu, kuris persikraustytų gyventi į Lietuvą vien dėl čia gyvenančių merginų.

Vasarą į Lietuvą atvyko mano pažįstamas iš Didžiosios Britanijos, nusprendžiau jam parodyti gražiausias mūsų šalies vietas, bet viską, ką jis dabar atsimena iš čia – merginos. Jis pasakoja, kad gyvenime nėra buvęs šalyje, kurioje merginos tokios gražios (o keliavęs jis labai daug) ir jų būtų tiek daug. Dabar pirmas dalykas, kurį vaikinams iš užsienio rekomenduoju pamatyti Lietuvoje – mūsų nuostabias merginas.

Kokios tavo Top 5 mėgstamiausios dainos?

Neturiu mėgstamiausių atlikėjų ar dainų, nes muzikos klausau pagal nuotaiką. Dažniausiai klausau klubinės muzikos, labai patinka house stiliaus dainos. Šios savaitės TOP 5 dainos:

1. Rihanna - What now
2. Anton Ishutin & Tiana - Deeply in my Soul (Anturage remix)
3. Leon Somov & Jazzu - Lower Than The Ground
4. SEL - Užmerkiu akis
5. Avicii - Hey Brother

Atlikėjai, kurių muzikos klausau dažniausiai:

1. Rihanna
2. Avicii
3. Calvin Harris
4. Lana Del Rey
5. The Wanted


Niko Morozov nuotr.

Maloniausias komplimentas, kokio esi sulaukęs.

Visada maloniausia kai įvertina ne tavo įšvaizdą, o vidų. Kai pagiria tave už tavo pasiekimus, už požiūrį į tam tikrus dalykus, o ne už tai kaip atrodai. Komplimentų dėl savo išvaizdos esu sulaukęs tikrai nemažai, bet dažniausiai tai sako panelės, kurios visiškai manęs nepažįsta, tad tikras įvertinimas man yra tada, kai pradedama apie mane šnekėti kaip apie asmenybę, o ne kaip apie kažkokį mėsos gabalą.

Trys geriausi dalykai Lietuvoje.

Vienas iš geriausių dalykų Lietuvoje – gražiosios lietuvaitės. Jei jų nebūtų tiek daug, tai turbūt būčiau išvažiavęs studijuoti į kokią kitą užsienio šalį. Antras geriausias dalykas Lietuvoje – tai mano draugai, kurie čia taip pat gimė ir užaugo. Jei jiems kiltų idėja kraustytis kur nors kitur, net nesuabejočiau ir taip pat pradėčiau krautis lagaminus. Na ir paskutinis dalykas – Lietuvos gamta.

Visada žavėjausi Lietuvos miškais, laukais, švariu oru, kurio kitose pasaulio valstybėse taip trūksta. Dainuodamas grupėje, turėjau galimybę aplankyti atokiausius ir mažiausius Lietuvos miestelius, apie kai kuriuos išvis nebuvau girdėjęs! Kelionių vaizdai, miestelių grožis, Lietuvos upės ir miškai tiesiog kerintys. Kitose šalyse gyvenantys žmonės to gali tik pavydėti.

Ar tiki Naujametinio bučinio magija?

Naujametinio bučinio praktiškai niekada nesu turėjęs, užtat tikiu, jog kaip sutiksi Naujuosius metus, tokie ir bus ateinantys. Iš esmės manau, jog tereikia susirasti tinkamą sau žmogų ir ne tik Naujametinio bučinio, bet ir kitokia magija tarp jūsų išties įvyks.


Niko Morozov nuotr.

Ar laikai save gražuoliu? Keliais balais vertini savo išvaizdą? (iš 10 balų)

Šiaip savim pasitikiu, visada pasitikėjau. Manau, jog kiekvienas turi pasitikėti savim, jei nori kažko pasiekti gyvenime. Tai išties labai naudinga norint susidoroti su savo baimėmis ar kitomis kliūtimis, kurios slypi žmogaus galvoje. Manau visi žmonės savyje turi kažką gražaus, kiekvienas turime skirtingus dalykus, kurie traukia aplinkinius. Save vertinčiau 8 balais. Įdomu, keliais balais įvertintų kiti žmonės, įdomu ar mūsų nuomonė sutaptų.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis