„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Pirmas derinukas

Kaip gi vasara be linksmybių iki paryčių! Nesvarbu, gimtadienis, vakarėlis klube ar tiesiog ilgas pasisėdėjimas su draugais mieste neskaičiuojant laiko. Tokiam tavo laisvalaikiui tiks asimetriškas juodas klasikinis sijonukas, kurį vėliau galėsi derinti prie ko tik užsigeisi, bei pastelinė šifono palaidinė. Aksesuarai čia labiau tiktų masyvesni: didelės apyrankės, auskarai bei kaklo papuošalai. Avalynę, kad būtų patogiau, gali keisti į laivelius.

Palaidinė - 13 Lt
Sijonas - 37 Lt
Kaklo papuošalas - 5 Lt

Derinuko kaina – 55 Lt

Antras derinukas

Pasivaikščiojimui prie ežero, jūros ar parke rinkis patogius apdarus. Šortai ir nėriniuota palaidinė - puikus pasirinkimas, jausiesi tikrai patogiai. Avalynė taip pat yra svarbi. Juk nenori atrodyti susikausčius avėdama aukštakulnius, kai tavo draugai lakstys, žais įvairius žaidimus ,o tu negalėsi pakrutėti iš vietos. Inkariukai, patogios balerinos ar basutės - jauskis laisvai!

Palaidinė - 9 Lt
Šortai - 16 Lt
Dirželis - 4 Lt
Avalynė - 28 Lt

Derinuko kaina – 57 Lt

Trečias derinukas

Galima sakyti, kad vasara - pasimatymų ir meilės metas. Ilgai ieškojau, tačiau atradau tokią suknelę, su kokia ir įsivaizduoju merginą pasimatyme. Tai gipiūrinė balta romantiška suknelė, kuri suteiks tau moteriškumo ir žaismingumo, o su ja, manau, jausies laisvai ir patogiai. Jei esi pratusi dėvėti aukštakulnius ar platformas tuomet šaunu! Tačiau jeigu su jais svirduliuoji, tai geriau jų neavėk, nes gali juokingai atrodyti. Geriau rinkis laivelius ar žemakulnes basutes, taip pat tiks ir mokasinai.

Suknelė - 26 Lt
Dirželis - 4 Lt
Avalynė - 40 Lt
Apyrankė - 6 Lt

Derinuko kaina – 76 Lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis