„Skudurynų reidas“: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „ skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Kokybę ir kainą, pasirodo, galima suderinti. Šį kartą apsilankėme vintažinėse krautuvėlėse, butikuose ir pamatėme, kad čia galima rasti visai naujų bei stilingų drabužių už prieinamą kainą.

Pirmas derinukas

Baltą, lengvą suknutę pravartu turėti kiekvienai panelei. Ji tinka ir kasdienai, ir išeigai. Žinoma, tik priderinus atitinkamus aksesuarus bei avalynę. Šį kartą pasirinkau vakarinį variantą: prie suknelės derinau juodus lakinius smailianosius batelius, kurie puikiai dera prie suknelės nėrinių. Manai, norint prašmatniai pasipuošti reikia išleisti šimtus ar tūkstančius litų? Tikrai ne.

Suknelė 47 Lt
Batukai 20 Lt

Derinuko kaina - 67 Lt

Antras derinukas

Šis derinukas - toms, kurios mėgsta patogumą. Tokius džinsus gali atkapsyti pas vaikiną spintoje arba įsigyti visai nebrangiai humanose arba vintažinio stiliaus krautuvėlėse, jų čia tikrai rasi su kaupu. Gėlėti marškiniai šiltajam sezonui – būtinas pirkinys. Juk vasara ir asocijuojasi su gėlėmis, jų raštais ant drabužių. Kūno spalvos kardiganas pravers šaltesnį vakarą.

Kardiganas 17 Lt
Marškiniai 35 Lt
„Boyfriend“ džinsai 37 Lt
Avalynė 24 Lt

Derinuko kaina - 113 Lt

Trečias derinukas

Ryškus, paprastas ir patogus derinukas. Tai tobuliausias variantas vasaros vakarui ar net pasimatymui. Laisva romantiška klostuota palaidinė puikiai tiks ir prie šortų, ir prie sijono, ir, aišku, kelnių. Prie jų galima derinti įvairius batukus. Na, bet kai radau šiuos, nuostabius leopardo kailio imitacijos – negalėjau jiems atsispirti.

Kelnės 27 Lt
Palaidinė 45 Lt
Batai 47 Lt
Pakabutis 17 Lt

Derinuko kaina 136 Lt


KONKURSAS! Esi tikra „skudurynų“ asė? Apačioje esančioje foto formoje pasidalink savo geriausiu „skudurynų“ laimikiu, parašyk, kiek jis ar visas derinukas kainavo, o originaliausio stiliuko savininkė laimės kosmetikos prizus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis