Seserys, dėl kurių Holivudas kraustosi iš proto, nesegi liemenėlių(FOTO)

Realybės šou „Keeping Up with the Kardashian“ besifilmuojančios seserys Kylie (16 m.) ir Kendall (18 m.) Jenner jau spėjo užkariauti ne tik žiūrovų, bet ir dizainerių simpatijas. Vyresnioji Kendall šiandien yra geidžiamas modelis, o jaunėlė Kylie neatsilieka nuo sesers – nors podiumu nevaikšto, nusifotografavo jau ne vienoje mados fotosesijoje.

Abi sesutės pasirodė „Billboard“ žurnalo rengiamuose Billboard muzikos apdovanojimuose. Tarp gausaus garsenybių būrio Kylie bei Kendall išsiskyrė minimalistiniais apdarais. Jaunėlė neseniai pakeitė įvaizdį – plaukus nudažė mėlynai žaliu ombre. Apdovanojimuose ji vilkėjo prigludusią baltą suknutę, prilaikomą siaurų petnešėlių. Nepriekaištingos figūros mergina ryžosi elegantišką suknelę vilkėti be liemenėlės.

 Kendall ir Kylie Jenner
Kendall ir Kylie Jenner
SIPA, AFP/Scanpix nuotr.

Kylie Jenner
Kylie Jenner
AFP/Scanpix nuotr.

Kendall žadama supermodelio ateitis, tad gražuolė išsirinko itin drąsų drabužėlį, kuris tiktų anaiptol ne kiekvienai, taip pat atsisakė liemenėlės. Mados namų „Olcay Gulsen“ siauručių odinių kelnių ir baltos minimalistinės palaidinės kombinezonas išryškino grakštų ir liauną manekenės kūną. Prie kombinezono Kendall derino sidabrinius aukštakulnius ir metalinę dėžutės formos delninę. Abi seserys nestokojo fotografų dėmesio, šiandien Holivude jos vadinamos „it“ merginomis.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
AFP/Scanpix nuotr.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
SIPA, Reuters/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis