Pabėgusios iš cirko: Charli XCX ir kitų garsenybių stiliaus nesėkmės (FOTO)

Grammy“ apdovanojimuose susirinkusios jaunėlės šį kartą ir pradžiugino, ir nuliūdino. Keista, kad nenuskilo būtent mados ikonomis tituluojamoms merginoms: Rihanna buvo panaši į rausvą zefyrą, Zendya atrodė lyg susisupusi į užuolaidinį chalatą, o Charli XCX – it pabėgusi iš cirko ir pakeliui prigriebusi dainininkę Sią, pasislėpusią po milžinišku peruku.

Savitu stiliumi garsėjanti atlikėja Charli XCX „Grammy“ ceremonijoje perlenkė lazdą. Jos žvilgančio audinio baltas kostiumas priminė pigią pabrolių smokingo versiją, rausva peteliškė ir balto kailio boa įvaizdžiui suteikė dar daugiau komiškumo, o susivėlę plaukai tiesiog neatitiko vakaro dress kodo.

Charli XCX, Vida Press nuotr.

Įprastai renginiuose seksualumu spinduliuojanti Rihanna nusprendė pademonstruoti savo žaismingąją pusę ir supanašėjo su dideliu rausvu zefyru. Vos į kadrus tilpusi „Giambattista Valli“ suknelė atrodė įspūdingai, bet žvilgsnius ji traukė tik savo dydžiu ir sluoksnių gausa.

Rihanna, Vida Press nuotr.

Rihanna, Vida Press nuotr.

Dar viena cirko artistė – dainininkė Sia, kuri ant raudonojo kilimo pozavo vilkėdama juodą kostiumą su pelerina ir milžinišką baltą peruką. Kosminį pasirodymą surengė Rita Ora pasislėpusi uždaroje sidabru žaižaruojančioje suknelėje, o Zendya nuliūdino išsirinkusi beformę į chalatą panašią suknią iš dryžuoto audinio. Rodos, stiliaus ikonos pamažu praranda savo pozicijas...

Sia, Vida Press nuotr.

Rita Ora, Sipa Press nuotr.

Zendya, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis