Vaikino verdiktas: merginų veiksmai, kurių negaliu pakęsti

Jūs sutarėte puikiai ir staiga vaikinas atstumė tave ar nustojo su tavimi kalbėtis be jokios priežasties? O gal vaikinai ir šiaip vengia su tavimi bendrauti, nes yra kažkas kas juos atstumia? Apklausti vaikinai atsakė, kokie merginų bruožai juos atstumia ir erzina labiausiai. Skaityk toliau ir sužinok: galbūt ir tu atstumi visus potencialius jaunikius net ir pati to nesuprasdama.

1. „Negaliu pakęsti pernelyg emocionalių merginų. Man nepatinka, jei jos yra priekabios ar nuotaika keičiasi per dažnai.“

Garsus emocijų reiškimas viešoje vietoje, problemų ieškojimas ten, kur jų nėra ir dar blogiau, verkimas, vaikinams tikrai nepatinka, o jei tu elgiesi panašiai, reikėtų susimąstyti, ar neatbaidai nuo savęs priešingos lyties atstovų. Psichiatras Carolas Liebermanas aiškina, jog jei mergina yra nepatenkinta santykiais su antrąja puse, ji visada būna paniurusi ir nuotaika keičiasi dažniau. Tai ženklas vaikinui, jog mergina dėl kažko ant jo pyksta, bet nereiškia to garsiai.

Jei būdama su vaikinu esi dažnai paniurusi, pastebi, kad nuomonė ar nuotaika dažnai keičiasi, matyt nesi apskritai patenkinta bendravimu ir buvimu kartu su tuo vaikinu. Tavo pačios laimė turėtų būti prioritetas, turėtum pažiūrėti į santykius su vaikinu iš platesnės perspektyvos, kaip iš esmės jautiesi būdama su juo.

2. „Jei pajaučiu, kad mergina nėra iš tokių, kuria galima pasitikėti, nesistengiu jos „kabinti“. Vertinu pasitikėjimą ir sąžiningumą“.

Tai akivaizdu, bet net ir pati nenorėdama gali parodyti vaikinui, jog tavimi negalima pasitikėti. Pavyzdžiui, ar rašai trumpąsias žinutes kitiems vaikinams pasimatymo metu? O gal flirtuoji su kitais net ir tada, kai būni su savo simpatija? Jei sieki rimtų santykių su žmogumi, turėk omeny, kad vaikinas tikrai kreipia dėmesį į tai, kaip elgiesi, būk paslaptingesnė ir atvirai neflirtuok su kitais.

C. Liebermanas aiškina, jog mergina nesąmoningai ar netyčia gali parodyti, jog ja negalima pasitikėti. Pavyzdžiui, pernelyg artimų santykių palaikymas su buvusiais partneriais ar kitais draugais. Tiek merginos, tiek vaikinai gali nesąmoningai sudaryti neigiamą pirmąjį įspūdį, jei elgsis paviršutiniškai ir lengvabūdiškai.

3. „Geriančios merginos yra tikrai atstumiančios. Kai pamatau, kad graži mergina yra išgėrusi, kvailai ir lengvabūdiškai elgiasi, laikausi nuo jos kuo toliau“.

Kompanijoje visuomet būna viena mergina, kuri nesugeba kontroliuoti išgeriamo alkoholio kiekio. Neišgėrusi ji būna draugiška ir linksma mergina, bet pavartojosusi alkoholio gali tapti nekontroliuojama, priimti netinkamus ir kvailus sprendimus. Didelis kiekis suvartoto alkoholio pavojingas ne tik sveikatai, bet ir bendravimui su priešinga lytimi. Vietoje gražaus pokalbio su vaikinu, girta mergina tik kalbės nerišlias nesąmones, o toks dalykas tikrai ne geriausias būdas užmegzti naujas pažintis. Merginos geria prie vaikinų, nes jaučiasi nejaukiai ar nepatogiai, bet jos pačios prašosi bėdos. Vaikinai, kuriems patinka tokios merginos, paprastai nori tik vieno dalyko, o tai tikrai nėra rimti santykiai.

4. „Negaliu pakęsti, kai merginos apsimeta kvailomis. Sumanumas ir protas yra tikrai seksualu ir tai visai ne iš piršto laužtas pasakymas!“

Merginos, jūs gražios ir protingos, turėtumėte tai išnaudoti! Parodykite savo intelektualumą, kai bendraujate su priešinga lytimi, tai vaikinams tikrai patinka. Jei neieškai žodžio kišenėje, moki palaikyti pokalbį – puiku! Tinklalapio ,,Rožinė išmintis’’ (angl. Pink Wisdom) kūrėja Alison Chace aiškina, jog moteris elgiasi atstumiančiai, kuomet bando įsiteikti vyrui apsimesdama kvaila ir leisdama jam jaustis protingesniam ir viršesniam. Kai kurios merginos gali bijoti pasirodyti per daug rimtos, bet vaikinams patinka, kuomet mergina parodo, kad ji turi ne tik gražią išorę, bet ir protą. O jei vaikinas nėra susidomėjęs tavo protu ir išmanumu, tuomet jis tikrai nėra vertas tavo dėmesio.

5. „Negaliu pakęsti rūkančių merginų. Jei kokiame vakarėlyje mergina išeis parūkyti, nieko baisaus, bet jei ji iš tokių, kuri eina rūkyti per kiekvieną pertrauką mokykloje – tai šlykštu“.

Rūkymas ne tik kenkia plaučiams ir nuodija visą organizmą, bet ir nepatinka daugumai vyriškosios lyties atstovų. Padaryk paslaugą savo organizmui ir savo antrajai pusei – nerūkyk. Jei rūkai tada, kai susinervini, iškeisk rūkymą į sporto salę. Amerikos streso ir depresijos asociacija atliko tyrimą ir nustatė, jog sportas sumažina įtampą bei stresą, pagerina nuotaiką, miego kokybę ir net pakelia pasitikėjimą savimi.

6. „Išvaizda - svarbus dalykas. Mergina tikrai nesužavės manęs, jei bus prisidažiusi kaip lėlė, ar jei išvis atrodys nevalyva ir neprisižiūrinti“.

Penktadieniais ir šeštadieniais išsiruošiate į miestą atrodydamos nuostabiai, o kaip atrodote kitomis savaitės dienomis? Ir naktiniuose klubuose, ir dieną mieste vaikinai nori matyti merginas gražias ir elegantiškas. Net jei ir neatsigauni po bemiegės nakties prie knygų, graži išvaizda kiekvieną dieną suteiks daugiau pasitikėjimo savimi. Kita vertus, jei net ir sporto salėje negali būti nepasidažiusi akių ar vis žvilgčioji į veidrodį, kaip atrodai, nėra geras dalykas. Neturėtum slėpti savo natūralaus grožio po didžiausiu sluoksniu makiažo, turėtum jaustis savimi! Kaip jautiesi, taip ir atrodai, todėl pirmiausia turėtum gerai jaustis savo kūne, juk pasitikėjimas savimi – gražiausias aksesuaras.

7. „Mergina turėtų būti elegantiška, kitaip nepatrauks mano akies“.

Audrey Hepburn, Jackie O., ir Grace Kelly – ir šiandien vis dar diktuoja mados tendencijas. Kai mergina yra ori ir elegantiška, ji būtinai patrauks vaikinų dėmesį. Kita vertus, dabartiniais laikais tokios merginos gali pasirodyti pernelyg rimtos, susikausčiusios ar drovios.
Pirmas įspūdis, merginos apranga, makiažas, manieros ir bendravimas – labai svarbu. Turėtum pagalvoti, kaip atrodai ir elgsiesi mieste, bendraudama su kitais ir nesudarysi klaidingo įspūdžio apie save. Dar geriau, jei būsi šiek tiek paslaptinga ir flirtuosi. Taip vaikinas bus tikras, kad jums yra šansų draugauti.

8. „Mane labiausiai erzina, kai būname su draugais ir mergina neatstoja nuo manęs, priekaištauja, kad visas mano dėmesys nėra skirtas tik jai“.

Turėk omeny, jog nesvarbu, kiek tu vaikinui patinki, jis nori pabendrauti ir su kitais draugais. Nepriklausomybė – svarbu. Turėtum leisti jam pabūti su draugais ir parodyti, kad ir tu gali gerai praleisti laiką ne tik jo, bet ir jo draugų kompanijoje. Prisirišimas prie vaikino rodo tavo pačios atsargumą. Jei leidžiate laiką didesnėje kompanijoje ir palieki savo vaikiną norėdama pakalbėti su kitais, tuomet kartas nuo karto pasirodyk jam, kad niekur nedingai ir palaikai kontaktą. Visgi, stenkis nesukelti savo antrosios pusės pavydo per ilgai bendraudama su kitais vaikinais.

9. „Jei šalia jos negaliu būti savimi, nematau prasmės ir susitikinėti su mergina. Man patinka merginos, kurios taip pat nebijo būti savimi šalia manęs ir nebijo parodyti humoro jausmo“.

Yra begalė patarimų ir triukų, kaip bendrauti su vaikinais, juk nenuostabu,kad dauguma merginų bijo padaryti ką nors ne taip ir atbaidyti priešingą lytį. Visgi, jei elgsiesi natūraliai ir būsi savimi, neatrodysi susikausčiusi ar nebendraujanti panelė, priešingai – pasirodysi įdomi ir protinga asmenybė, kas gi nenorėtų su tokia susipažinti? Jei tavo tikslas yra susirasti vaikiną, draugiškas bendravimas su priešingąja lytimi yra pirmas žingsnis sėkmingos draugystės link.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis