6 savybės, kurias turi vaikinų trokštamos merginos

Ar niekada nesusimąstei kodėl tavo draugė, kuri atrodo lyg iš žurnalo viršelio nužengusi gražuolė - vis dar vieniša, o iš pažiūros pilka pelytė, kuri bet aukštakulnių dėvėti nemoka, turi pavydėtiną vaikiną? Grožis ir išvaizda - dar ne viskas, vaikinai atskleidžia, kokios merginų savybės juos nuginkluoja. Pasitikrink, ar esi ta, dėl kurios vaikinai kraustosi iš proto!

1. Gera nuotaika

Sakoma, kad gera nuotaika yra užkrečiama: sunku žiūrėti į nuoširdžiai besišypsantį žmogų ir jam nenusišypsoti. Vaikinus it magnetas traukia gerai nusiteikusios ir „užsidegusios“ merginos. Jie niekada neatkreips dėmesio į tą, kuri sėdi kampe paniurusi ir be perstojo kalba vis apie tą patį. Net jei mergina pasakotų apie tai, kiek daug vaikinų dėl jos kovoja ir kokia ji populiari, vaikinai dėmesio į ją nekreips, nes juos atbaidys monotoniškas tonas, o ne tai, ką ji sako. O štai jei mergina entuziastingai pasakoja kad ir apie savo šuns nuotykius besivaikant katiną, jos energija iškart patrauks aplinkinių žvilgsnius.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:


Pažink save: tavo charakteris pagal veido bruožus
„Skudurynų reidas“: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)


2. Jis - pats svarbiausias

Pastebėjai vakarėlyje žavų vaikiną? Priversk jį pasijusti taip, lyg jis būtų pats svarbiausias visame vakarėlyje. Nespoksok į jį be perstojo, tačiau leisk suprasti, kad tu juo domiesi ir kartkartėmis apdovanok „nekaltu“ šypsniu. Net jei vakarėlyje pasirodys pats Ryanas Goslingas, nenuleisk nuo vaikino akių, tokiam dėmesiui jis negalės atsispirti. Mokėjimas parodyti vaikinui, kad tau jis svarbus, užkariaus net ir „kietuolio“ širdį!

3. Esi patenkinta savimi

Sakoma, kad tas, kuris myli save, yra mylimas ir kitų. Niekada nenuvertink savęs aplinkinių akivaizdoje, nes taip nejučia priversi juos galvoti, kad tikrai turi trūkumų. Žinok savo stipriąsias savybes ir jas akcentuok. Kiekvienas žmogus turi talentų, nereikia bijoti jų parodyti. Na ir kas, kad tau nesiseka matematika, tačiau, galbūt, turi puikų balsą arba perskaitei visas daugiausiai apdovanojimų gavusias knygas? Neleisk niekam abejoti, kad esi šauni, turėk savo nuomonę ir jokiu būdu nesistenk įtikti neseniai sutiktam vaikinui - jis tai pajutęs bėgs nuo tavęs kuo toliau, arba, dar blogiau - pasinaudos tavo naivumu.

4. Prisilietimo galia

Ar žinojai, kad žmogus, kurio kūno kalba signalizuoja meilę sau, aplinkiniams atrodo patrauklesnis? Plaukų braukimas už ausies, nusmukusios kojinės pasitaisymas ar rankų sunėrimas, kai šalta, rodo, kad rūpiniesi savimi ir nebijai prisilietimų.

5. Didžiuojiesi savo kūnu, kad ir koks jis bebūtų

Net jei ir svajoji atsikratyti ar priaugti keletą kilogramų, aplinkiniams to neparodai. Didžiuojiesi savo kūnu tokiu, koks jis yra šiandien, gebi paslėpti jo trūkumus ir pabrėžti privalumus. Bendraudama žiūri žmonėms į akis, stovi tiesiai, garsiai kvatoji ir nevengi paspausti kitiems rankos ar apkabinti. O jei vakarėlio metu sėdėsi ant sofos apsikabinusi pagalvę ir slėpdama kelias „rinkeles“ ant pilvo, visi supras, kad jautiesi stora ir neverta vaikinų dėmesio. Vyk tokias mintis kuo toliau!

6. Nesi pamišusi dėl tobulos išvaizdos

Žinai, kad atrodai puikiai ir be 3 valandas trukusio makiažo bei 15 skirtingų derinukų apsivilkimų. Ne vietoje išlindęs plaukelis, nuo sėdėjimo pasiglamžęs sijonas ar po ilgos dienos šiek tiek apsitrynęs makiažas tau tikrai nekelia galvos skausmo. Mergina, kuri dėl tobulos išvaizdos eina iš proto, negali eiti į lauką be makiažo ir didžiąją laiko dalį skiria grožio procedūroms - tikras vaikinų košmaras!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis