Problemėlė: negeras kvapas „iš ten“. Kas jį paslėps?

Projekto „Paslaptis kelnaitėse“ dalyvė sporto entuziastė Erika džiaugiasi atšilusiu oru, nes nebereikės jai sportuoti uždaroje sporto salėje, pagaliau ji galės išsitraukti bėgimo batelius ir bėgti krosą lauke.

Tačiau kol kas Erika vis dar lankosi treniruoklių salėje, nenori švaistyti iki balandžio mėnesio galiojančio abonemento. O su kokia intymia problema mergina nuolat susiduria sportuodama? Apie ją ir netikėtai atrastą sprendimą papasakos pati Erika.

Nežinau, ar taip būna tik man, tačiau sportuojant, o ypač darant pritūpimus aš imu, kaip čia geriau išsireiškus, save užuosti. Nežinau kodėl, bet matyt prakaitas ir sintetinė sportinių kelnių medžiaga - ne pats geriausias derinys. Kvapas nėra labai stiprus, tačiau jis mane erzina ir visuomet atrodo, kad į kelnaites susigėręs prakaitas turi pati stipriausią kvapą. Labai nesmagu žinoti, kad galbūt šalia sportuojantis žmogus jaučia nuo manęs sklindantį nemalonų kvapą. 

Todėl nusprendžiau išbandyti kasdieninius higieninius įklotus su gaiviu kvapu. Nuėjau į parduotuvę ir išsirinkau kuo storesnius, maniau, kad tokie sugers visą „ten“ esantį prakaitą ir man nebereikės niekuo rūpintis. Tačiau smarkiai klydau! Jaučiau tą nelemtą įklotą kiekviename žingsnyje, o darant pratimus kojoms jaučiau, kaip jis slankioja aukštyn-žemyn. Ne, tai - ne išeitis. Visą dieną prasinervinusi dėl nekokio savo sprendimo nusprendžiau į parduotuvę grįžti ir rasti kitą priemonę savo problemai spręsti. Prakaitą sugeriantys milteliai? Specialus dezodorantas? Vienkartinės kelnaitės?!

 Akis užkliuvo už įklotų, tačiau ne tokių, kokius per klaidą nusipirkau, o itin plonų, ir, kaip žadėjo etiketė, beveik nematomų. Paėmiau pakuotę, perskaičiau, kad šie įklotai turi kvapą, kuris turėtų užgožti tą, kurio noriu atsikratyti. Jau kitą dieną išbandžiau plonuosius įklotus. Ir ką jūs manot - visą dieną kelnaitėse jo nejutau, tiksliau net užmiršau, kad ryte jį panaudojau. O ir sportinėse kelnėse niekas „nebeslankiojo“. O svarbiausia - kvapo beveik nebeliko! Nuo šiol visuomet sportinio krepšio priekiniame skyriuje nešiojuosi keletą įklotų, kad galėčiau po treniruotės senąjį pakeisti nauju.

Ar jau skaitei Erikos pasakojimą apie tai, kodėl ji renkasi sportą net „tomis dienomis“? Istoriją skaityk ČIA.

Daugiau sportininkės Erikos nuotykių - jau greitai portale panele.lt!


Užsakymo nr.: PT_64381376

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis