Įžymybė atgaivino madą, kuri tuoj gali tapti masine (FOTO)

Antakių mados keičiasi it diena ir naktis. Jei visai neseniai visas pasaulis alpo dėl tankių Caros Delevingne antakių, tai šiuo metu madingi jau kuklesni antakiai.

Lygiai tas pats yra ir su antakių spalva - kadaise madingi tamsūs antakiai šiuo metu yra tikra atgyvena, natūralios spalvos antakiai ant bangos, o štai ateitis priklauso... baltiems antakiams!

Kone geriausiai ateities madas prognozuoja įžymybės. Juk pamatę jas pasičiumpant vieną ar kitą tendenciją, gerbėjai tuoj pat ima jas kopijuoti.

Nors baltų antakių mada jau praskriejo po pasaulį jau praeitais metais, ją iš naujo atgaivino ekscentriškoji Lady Gaga, kuri šiuo metu Instagramo paskyroje gerbėjams puikuojasi sniego baltumo antakiais. Beje, šie jos antakiai ne vieninteliai, kurie išsiskiria iš minios. Lady Gaga ant savo antakių netgi klijuoja metalines juosteles, kurios suteikia jai išskirtinį ir futuristinį įvaizdį.

Visai gali būti, jog šis antakių mados trendas tuoj pasklis ir taps masiniu. Jei nesinori taip ryškiai išsikirti iš minios, galimas ir no brows“ antakių dažymo variantas. Ši antakių dažymo technika išsiskiria tuo, jog ją atliekant nereikia įdėti daug darbo - jei antakių spalva šviesi, ją reikia taip ir palikti, o jei tamsi - nudažyti ją šviesesne spalva.

Sako, jog tinkama antakių spalva ir forma puikiai pabrėžia veido bruožus, o kaip tau baltų antakių variantas - labai baugina, ar atrodo visai stilingai?

Tavo smalsumo patenkinimui - daugiau Lady Gagos išskirtinių antakių spalvų ir formų variantų. 

A photo posted by @ladygaga on


Me and my bleachin' genius boo boo @fredericaspiras

A photo posted by @ladygaga on


@sarahtannomakeup

A photo posted by @ladygaga on


Been sporting @sarahtannomakeup crystallized and studded eyebrows since JFK honors. We love this look. Glamour with and edge, street spirit in the spotlight!

A photo posted by @ladygaga on



See you soon TON! @itstonybennett #radiocity #cheektocheek LETS GO NEW YORK

A photo posted by @ladygaga on


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis