Grožio triukas: plaukų gudrybės, reikalingos kiekvienai

Grožio triukų niekuomet nebūna per daug! Ypač tokių, kurie palengvins kasdieninę plaukų priežiūrą ir sutaupys tau laiko prie veidrodžio.

Neslystantys segtukai

Tiesius plaukus turinčios merginos žinos, kad paprasti metaliniai segtukai turi savybę slysti žemyn. Tačiau yra būdas, kaip juos ilgiau išlaikyti vietoje. Tau tereiks plaukų lako ir popierinio rankšluosčio. Prieš segdama segtukus, sudėk juos ant popierinio rankšluosčio ir apipurkšk plaukų laku. Taip jie išliks vienoje vietoje net turint itin tiesius plaukus!


Besielektrinantys plaukai

Kad ir kaip kruopščiai dareisi šukuoseną, keletas ne vietoje iššokusių plaukelių neduoda ramybės? Paimk seną dantų šepetėlį, apipurkšk jį plaukų laku ir atsargiai juo prišukuok nepaklusnius plaukus.


Vešlesni plaukai

Jei mėgsti plaukus rišti į uodegą, tačiau norėtum, kad ji atrodytų vešlesnė, surišusi uodega padalink ją į dvi dalis (vieną – viršuje, kitą – apačioje) ir tarp jų įsek mažą segtuką su dantukais. Jis pakels viršutinę uodegos dalį ir ji atrodys vešlesnė.


Ataugusios šaknys

Šviesini plaukus, tačiau neturi laiko nubėgti pasišviesinti ataugusių šaknų? Naudok sausą šampūną ties šaknimis – jame esantys milteliai iki kito plovimo pavers tavo šaknis šviesenėmis.


Greitos netvarkingos garbanos

Svajoji apie netvarkingas garbanas? Susipink plaukus į keletą kasų ir kelis kartus perbrauk per jas plaukų tiesintuvu. Palauk, kol plaukai atvės, papurkšk kasas laku ir atsargiai išpink. Štai tau ir netvarkingos garbanos!


Velk taisyklingai

Jeigu nori suvelti plaukus ties pakaušiu, velk juos tik iš nugaros pusės, kad šukuosena atrodytų tvarkingesnė. Vietoj greitų trumpų judesių rinkis lėtą braukimą priešinga plaukų augimo kryptimi, taip mažiau pažeisi plaukus. Plaukų laką purkšk ant suveltų, bet dar nesusegtų plaukų - taip neprarasi didelės plaukų apimties.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis