30 dienų išbandymas: pratimai dailioms kojoms

Sporto klubų salės - sausakimšos, ryte ir vakare parkai prisipildo bėgimo entuziastų, o tūkstančiai merginų namuose daro pratimus probleminėms kūno vietoms. Aišku viena - visi ruošiasi bikinių sezonui!

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Vilniaus turtuolių atžala: nėštumas 15-os nesustabdė nuo „tūsų“(INTERVIU)
51 kg atsikračiusi Rita: jaučiausi lyg ne šio pasaulio gyventoja(INTERVIU)
Kaip atgaivinti pažeistus plaukus ir paskatinti jų augimą? Pataria specialistė

Išbandymo taisyklės:

-pratimus reikia daryti kiekvieną dieną. Jeigu vieną dieną pratimų seriją praleidai, tavo išbandymo laikotarpis taps viena diena ilgesnis.

-kas 3 dienas didink pratimų pakartojimų skaičių vienetu.

-prieš pradėdama pirmąją išbandymo dieną, nusifotografuok savo kojas veidrodyje, kad galėtum pamatyti rezultatus po 30 dienų!

Pasiruošusi? Pradedam!

1 pratimas. Pilni pritūpimai (3 kartus po 15 pritūpimų)

Atsistok tiesiai, kojos - pečių plotyje. Tūpk žemyn, kol užpakaliu paliesi kulnus ir tuomet atsistok. Nesukčiau ir daryk tik pilnus pritūpimus!

2 pratimas. Įtūpstai (3 kartus po 15 įtūpstų)

Atsistok tiesiai, kojos - pečių plotyje. Ženk didelį žingsnį į priekį, tačiau užpakalyje likusios kojos nepristatyk. Tūpk žemyn kaip įmanoma žemiau ir kilk į viršų. Įtūpsto metu priekinė koja turi būti statmena grindims. Kiekviena koja daryk 3 kartus po 15 įtūpstų.

3 pratimas. „Kėdė“ (3 kartus po 30-50 sekundžių)

Atsistok prie sienos ir į ją atsiremk nugara. Sulenk kojas ir tūpk žemyn, kol šlaunys taps lygiagrečios grindims. Laikyk šią „kėdutės“ padėtį bent 30 sekundžių.

4 pratimas. Pagalvėlės spaudimas. (15 kartų kaskart palaikant 3 sekundes).

Atsisėsk ant kėdės krašto, tarp kelių įsidėk nedidelę pagalvėlę arba minkštą kamuoliuką. Spausk pagalvėlę tarp kelių kuo stipriau ir laikyk šioje padėtyje 3 sekundes. Atleisk ir iškart vėl kartok. Pratimą kartok 15 kartų.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis