Sekmadienio pietums: tinklaraštininkė Karina Kozmenaitė siūlo pasigaminti gardžiąsias kesadilijas

Ieškai kažko gardaus sekmadienio pietums? Puikus sočiosiųjų kesadilijų receptas iš tinklaraštininkės Karinos Kozmenaitės lūpų!

Sočiosios kesadilijos


„Šis patiekalas ypatingas tuo, kad yra labai greitai paruošiamas. Jis tinkamas tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Taip pat kesadilijų įdarą galima kiekvieną kartą keisti vis kitais, namuose turimais produktais.“



Sočiosios kesadilijos
Sočiosios kesadilijos
Asm. albumo nuotr.



Ingredientai:


6 vnt. pilno grūdo tortilijų

400 g jautienos faršo

1 vnt. raudonosios paprikos

1 vnt. mėlynojo svogūno

1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių

2-3 vnt. agurkų

½ pakelio fetos sūrio

6-7 v. š. graikiško jogurto


Gaminimo eiga:


Jautienos faršą apkepk kartu su paprika ir pupelėmis. Tortiliją ištepk graikišku jogurtu ir ant vienos jos pusės sudėk smulkiai pjaustytą agurką, svogūną bei apkeptą faršą su paprika ir pupelėmis. Ant viršaus užberk smulkinto fetos sūrio. Tortiliją užlenk ir apkepk sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis