„Karklės“ festivalio lankytojų stilius: jaunieji festivaliautojai rinkosi išskirtinius aprangos derinius (FOTO)

Pajūryje vykstančiame „Karklės“ festivalyje lankytojai pasiruošė tiek saulėtoms, tiek lietingoms dienoms. Laimei, vakar vakaras džiugino šiluma, todėl festivaliautojai pasipuošė stilingais bei vasariškais drabužių deriniais. Tiesa, buvo tų, kurie į festivalį išsiruošė vilkėdami... kailinius.

Muzikos festivaliai - vieta, kurioje gali pasireikšti jaunuolių kūrybiškumas bei originalumas. Tiesa, daugelis jaunų merginų, keliaudamos į festivalius, vis dar renkasi tradicinius aprangos variantus - šortukus, trumpas palaidines ar laisvas sukneles. Nenuostabu, mat festivalyje norisi jaustis komfortiškai, tačiau kartu išlaikyti moteriškumą bei eleganciją.

Jaunieji festivalio lankytojai pasižymėjo ne tik tuo, jog rinkosi įvairiaspalvius drabužius, bet ir drąsa atrodyti kitaip. Viena jaunuolių porelė į festivalį atsivežė ryškiaspalvius kailinius, kurie ne tik pagyvino įvaizdį, bet ir suteikė šilumos žvarbstant orui.

Šiandien - antroji „Karklės“ festivalio diena, kuri vėl pažers linksmybių. Ieškok PANELĖS komandos - ji pasiruošusi tau atiduoti kalną prizų siurprizų! Susitiksime Emovents pramogų zonoje. O dabar nuotraukų galerijoje ieškok savęs ar savo draugų:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis