Modelių atrankos taisyklės

Čia surašytos visos PANELĖS ir VILNIUS MODELS MANAGEMENT vykdomos modelių atrankos taisyklės.

1. Žaidimo pavadinimas – „Tapk modeliu“
2. Žaidimo aplikacija pasiekiama adresu: www.panele.lt/tapkmodeliu/
3. Žaidimo trukmė: nuo 2016 m. vasario 8 d. iki kovo 9 d.
4. Žaidimo organizatorius - UAB DELFI ir VILNIUS MODELS MANAGEMENT
5. Žaidimo esmė: užpildyti anketą ir pateikti komisijai dvi nuotraukas (stambiu planu iki pusės ir visu ūgiu). Kiekvieną savaitę atrinksime 10 dalyvių, kurių foto paklius į finalą ir bus įkeliamos į žaidimo aplinką. Žaidimo lankytojai galės balsuoti už labiausiai patikusią dalyvę. Laimėtoja bus paskelbta kovo 7 dieną susumavus paspaudimus ,,patinka“ ir komisijos rezultatus.
6. Žaidimo komisijos nariai: Žurnalo ,,Panelė“ vyr. redaktorė Vytautė Žališkevičiūtės, VILNIUS MODELS MANAGEMENT vadovė Svajūnė Jackūnaitė.
7. Norėdami pretenduoti laimėti žaidimo prizus, dalyviai privalo užpildyti anketą ir įkelti dvi nuotraukas: visu ūgiu ir profiliu. Atrankoje dalyvauti gali merginos, kurių ūgis ne žemesnis nei 170 cm.
8. Žaidimo dalyviai registracijoje turi nurodyti teisingus asmens duomenis: vardą, pavardę, telefono numerį, el. pašto adresą ir kitą reikalingą, anketoje nurodytą informaciją. Gavus klaidinančią informaciją, žaidimo dalyvės negalės laimėti žaidimo prizų.
9. Žaidimo laikotarpiu dalyvės negali dalyvauti kitų modelių agentūrų rengiamose atrankose.
10. Konkurso prizai: 40 vnt. (keturiasdešimt) GOLDWELL įstegtų prizų (10 prizų per savaitę), pagrindinis prizas – profesionali fotosesija Milane (skrydis ir apgyvendinimas įskaičiuota į prizo vertę).
1. 6. GOLDWELL prizai atiteks keturiasdešimčiai atrinktų užsiregistravusių dalyvių. Kiekvieną savaitę bus padovanota po dešimt prizų. Kovo 7 dieną bus paskelbta pagrindinio prizo laimėtoja.
11. Žaidimo prizus laimėtojos galės atsiimti UAB DELFI biure: Gynėjų 16, Vilnius.
12. Apie laimėjimą laimėtojos bus informuotos asmeniškai el. paštu, kurį pateikė registracijos lange.
13. Prizus laimėtojos privalo atsiimti iki 2016 m. kovo 22 d.
14. Dalyviai sutinka laikytis šių taisyklių ir organizatorių sprendimų.
15. Prizų laimėtojai sutinka ir suteikia teisę UAB DELFI ir VILNIUS MODELS MANAGEMENT organizatorių nuožiūra pasirinktiems asmenims viešai skelbti jų, kaip prizų laimėtojų vardus ir pavardes. Informacija gali būti viešai skelbiama internete, spaudoje ir kitose viešojo informavimo priemonėse, kuriose tai galima daryti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.
16. Žaidimo prizai į pinigus nekeičiami.
17. Papildoma informacija apie žaidimą teikiama el. paštu: konkursas@delfi.lt.
18. Organizatoriai pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles iš anksto informavus apie tai viešai.

Skaitykite daugiau ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis