KONKURSAS BAIGĖSI. Gražios odos testas: laimėk veido valymo prietaisą!

KONKURSAS BAIGĖSI. Nugalėtoja Urtė Kerpytė. Apie laimėjimą nugalėtojai pranešėme jos nurodyti el.pašto adresu. Ruduo – išbandymų metas tavo odai, todėl atidus rūpestis šiuo metų laiku jai tiesiog būtinas. Ar norėtum turėti odos priežiūros prietaisą, idealiai atitinkantį tavo odos poreikius? Tuomet būtinai dalyvauk konkurse ir laimėk veido valymo prietaisą „Clarisonic“ su būtent tavo odai tinkančia galvute.

CLARISONIC – tai revoliucinis veido valymo prietaisas, pritaikytas šiandieniniam gyvenimo ritmui. Kasdien mūsų veido oda susiduria ne tik su temperatūros ir drėgmės svyravimais, bet ir su aplinkos tarša, makiažo priemonių likučiais, kurie gali užkimšti odos poras ir dėl to atsiranda sunkiai įveikiami odos netobulumai. CLARISONIC, veikiantis soninio šveitimo principu, netraumuoja odos, o ją švelniai valo, nes prietaiso galvutė nesisuka, o virpa. Taip pašalinami ir giluminiuose odos sluoksniuose esantys nešvarumai. Tik 1 minutė valymo ir tavo odai – švari! CLARISONIC jau spėjo pamėgti daugybė užsienio ir Lietuvos garsenybių.

KONKURSO TAISYKLĖS: atlik apačioje esantį testą, kad išsiaiškintum, kokia CLARISONIC galvutė tau tinkamiausia, ir užsiregistruok po testu esančioje formoje. Neužmiršk įrašyti, kokia CLARISONIC galvutė tau tinka pagal atliktą testą. Burtų keliu išrinktą nugalėtoją skelbsime lapkričio 2 dieną. Sėkmės!

SVARBU: nori padvigubinti savo galimybę laimėti? Spalio PANELĖJE ieškok specialaus konkurso kodo ir įrašyk jį registracijos formoje, taip tavo galimybė laimėti padidės dvigubai. Žurnalą skaityti apsimoka!

Užpildyk konkurso formą:

TESTO REZULTATAI:

Normali oda

Tau pasisekė, nes turi sveiką odą, be spuogelių ir kitų netobulumų, kurioje yra optimalus vandens ir lipdų balandas. Tam, kad palaikytum gerą odos būklę, naudok „Švelnią“ (Sensitive) šepetėlio galvutę, kuri subalansuota palaikyti odos higieną ir tinka daugumai odos tipų, arba „Normalią“ (Normal) šepetėlio galvutę, kuri suteikia odai stipresnį mikro-masažą ir ją tonizuoja.

Sausa oda

Jei turi sausą ar itin jautrią odą, greičiausiai ji itin plona, o kartais rodosi net perregima. Sausos odos savininkės dažniausiai patiria nepatogų tempimą. Itin jautri oda ypač greitai parausta nuo bet kokio smarkesnio fizinio ar cheminio dirgiklio, itin greitai atsiranda trūkusių kapiliarų.
Tam, kad išvalytum sausą, dehidratavusią ar jautrią odą jos nedirgindama, rinkis „Jautrią“ (Delicate) šepetėlio galvutę, kuri efektyviai, bet švelniai valo odą, pašalina šerpetojimą, odos papildomai nesausindama, arba „Kašmyrinę“ (Cashmere) šepetėlio galvutę, kurios itin ilgi šereliai ne tik nedirgins net ir jautriausios odos, tačiau ir sukurs itin prabangų ir malonų prausimosi ritualą- bet koks putojantis prausiklis itin gerai veikia su šia galvute ir itin dideliu putų kiekiu padengia odą, taip dar sumažindamas šerelių trintį su oda.

Mišri oda

Mišri oda gali būti sausesnė arba riebesnė, priklausomai nuo natūralaus hormonų svyravimo ar metų laiko. Dažniausiai, sausesni būna skruostai, o riebesnė T zona, kurioje kartais atsiranda ir spuogelių, labiau išsiplėtusių porų ir inkštirų. Jei nori mišrią odą palaikyti švarią ir užkirsti kelią spuogeliams bei inkštirams, rinkis „Švelnią“ (Sensitive) šepetėlio galvutę, kuri švelniai, bet efektyviai išvalys odą nuo riebalų pertekliaus, tačiau nedirgins ir sausesnių veido odos plotelių, arba „Jautrią“ (Delicate) šepetėlio galvutę, kuri tik tiek sausesniems ploteliams, tiek odai, turinčiai spuogelių, kurie rodo uždegimą odoje ir dėl kurio oda reikia rūpintis itin atsargiai, stengiantis „nepernešti“ uždegimo į sveikus odos plotus.

Riebi oda

Jei tavo oda riebi, tavo oda išskiria per didelį sebumo (odos riebalų) kiekį. Tokia perteklinė sebumo gamyba odoje gali būti daugelio veiksnių rezultatas, tačiau dažniausiai, tai sukelia paauglystėje išgyvenami hormoniniai pokyčiai. Labai svarbu palaikyti tokios odos higieną, nes perteklinis sebumas užkemša odos poras, o į poras patekę papildomi aplinkos nešvarumai ir bakterijos sukelia uždegimines reakcijas, dažniausiai pasireiškiančias spuogais. Nors svarbu palaikyti odos švarą, taip pat nereiktų jos per daug išsausinti ar per dažnai šveisti, nes tai sukels dar didesnį stresą odai, kuri pradės gaminti dar daugiau riebalų. „Švelni“ (Sensitive) šepetėlio galvutė išvalys odą ir padės subalansuoti riebalų gamybą odoje. Jei tavo poros itin išsiplėtusios ir užsikimšusios- gausu juodų inkštirų, kartą ar du per savaitę odą valyk su „Gilaus porų valymo“ (Deep Pore) šepetėlio galvute, kuri veikia stipriausiai iš visų „Clarisonic“ galvučių dėl savo dviejomis kryptimis virpančių šerelių. Tačiau gilaus porų valymo procedūra nepiktnaudžiauk, atlik ją kartą ar du per savaitę ir tik tose vietose, kuriose poros išties smarkiai užsikimšusios. Jei ant odos gausu spuogelių, geriausia naudoti kuo švelnesnę šepetėlio galvutę, tam, kad nesudirgintum odos ir „neperneštum“ infekcijos.

CLARISONIC galvutės: Sensitive, Normal, Delicate, Cashmere ir Deep Pore

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis