Tai šokiruoja: 20 - metė vos nemirė dėl to, kuo naudojamės kiekviena (FOTO)

Nors tomis dienomis tamponai tampa tikrai išgelbėtojais, studentei iš Didžiosios Britanijos tamponas vos nekainavo gyvybės.

Devynias dienas - tiek laiko tamponas išbuvo Emily Pankhurst (20 m.) viduje, kai ši užmiršo jį išsiimti dėl įtempto gyvenimo periodo. Mergina ruošėsi universiteto atsiskaitymams, todėl ją kamavo didžiulis stresas ir ji tamponą išsiimti paprasčiausiai... užmiršo.

Vėliau mergina įsidėjo dar vieną tamponą, tačiau jau po kelių dienų ji pasijuto labai blogai - pakilo didelė temperatūra, merginai buvo silpna, ji vėmė.

Iš pradžių gydytojai jai įtarė stiprų apsinuodijimą, tačiau vėliau paaiškėjo, jog merginai yra baugusis toksinio šoko sindromas, kuris gali privesti ir iki mirties.

Mergina tuo metu negalėjo vaikšioti ir net tris dienas išbuvo intenstyvios terapijos skyriuje. Devynias dienas merginos viduje išbuvęs tamponas sukėlė sunkų kraujo užkrėtimą. Laimei, nors šiuo metu Emily vis dar negali vaikščioti, ji yra gyva ir gydytojai jai prognozuoja pasveikimą.

Emily nuotrauką rasi ČIA, o toksinio šoko sindromo sukeltą pilvo apimties padidėjimo nuotrauką rasi ČIA.

Kraupi istorija, tiesa? Baisu, jog stresas mus gali privesti ir iki tokio užmaršumo, kuris gali kainuoti gyvybę. Todėl neigronoruokime organizmo mums siunčiamų signalų ir atidžiai rūpinkimės savo sveikata tomis dienomis!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis