Astrologinė prognozė šeštadieniui

Astrologinė prognozė šeštadieniui.

AVINAS. Prieštaringa diena. Viena vertus, leisite sau daugiau pramogų, pasiduosite pagundoms. Kita vertus, nerimausite dėl didelių išlaidų. Gali kilti ūpas kaip reikiant apsitvarkyti namus. To ir imkitės.


JAUTIS. Šiandien daug kas priklausys nuo antrosios pusės ir kitų žmonių valios bei materialinių galimybių. Visgi rasite bendraminčių, kompanionų, kad ir ką sumanytumėte.


DVYNIAI. Nesėdėkite be aktyvios veiklos ir bendravimo, nes prisigalvosite visokių negalavimų bei trūkumų. Užsiimkite ūkiniais, praktiniais reikalais arba kūryba, menais.


VĖŽYS. Galite išgirsti naujienų apie žmones, kurie jus domina. Galite pasijusti populiarūs virtualioje erdvėje. Augs meilės ir romantikos troškulys arba ūpas plėsti akiratį, sportuoti, keliauti. 


LIŪTAS. Jeigu santykiai su artimiausiais žmonėmis yra darnūs, tuomet visur jausitės gerai – ir būdami šalia, ir kur nors išvykę. Nestabdykite savęs, jei kils noras pasiraitoti rankoves ir pasidarbuoti namų ūkyje.


MERGELĖ. Šiandien būsite aktyvūs, nusiteikę bendrauti, ypač su draugais, giminaičiais. Iš jų arba virtualaus šaltinio netikėtai sužinota informacija gali pasirodyti labai naudinga.


SVARSTYKLĖS. Šiandien kils noras nudžiuginti save ir artimuosius kokia nors miela smulkmena. Atsakas būtų malonus. Arba patys save mėginsite nudžiuginti trokštamais pirkiniais, įvaizdžio korekcija. 


SKORPIONAS. Pasireikš nuotaikų kaita ir tai atsispindės, kai bendrausite su kitais. Pravartu gilintis į informaciją, kaupti žinias, bendrauti su kompetentingais, šiuolaikiškais žmonėmis, net jei jie jums oponuoja. Tai gali labai praversti.


ŠAULYS. Regis, pajusite ir įvertinsite artimo žmogaus aukojimąsi, pastangas jums padėti ar įtikti. Šiandien turėtų sektis ir meilės fronte, ir tose veiklose, kurias suplanavote savaitgaliui.


OŽIARAGIS. Galimos aplinkybės, dėl kurių teks keisti išankstinius planus. Galbūt atvyks senas draugas, pažįstamas arba sulauksite kvietimo į renginį, ekskursiją ar pasimatymą.


VANDENIS. Būsite nusiteikę padirbėti. Regis, užsiimsite ūkine, technine veikla arba sportuosite, meistrausite. Tai gali tekti derinti su jums neabejingo asmens, vaikų laisvalaikio užgaidomis.


ŽUVYS. Šiandien atsiversite pasaulio ir politiniams įvykiams, itin domins tai, kas vyksta už privačios jūsų teritorijos ribų. Galbūt dalyvausite konferencijoje, tarptautiniame renginyje, šventiniame mitinge.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis