S. Gomez pirmą kartą prabilo viešai po garsiai nuskambėjusios dramos su H. Bieber: „Ant mano širdies gulėjo akmuo“

Atlikėja Selena Gomez praėjusį sekmadienį apsilankė „TikTok“ paskyroje ir paprašė savo sekėjų „išlikti malonesniais“ internete, pažymėdama, kad drama tarp jos ir Hailey Bieber sukėlė jai labai daug sunkių emocijų.

S. Gomez taip pat paprašė savo šalininkų „atsižvelgti į kitų psichinę sveikatą“, turėdama omenyje H. Bieber dabartinę būseną. „Ačiū jums už tai. Labai jus visus myliu“, – rašė ji.


„Esu labai dėkinga už kiekvieną iš jūsų, žmonės. Jūs darot mane neįtikėtinai laimingą. Vis dėlto šiuo metu ant mano širdies gulėjo akmuo. Visiems noriu tik gero“, – tęsė dainininkė.



Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press



S. Gomez atvira žinutė pasirodė praėjus beveik dviems savaitėms po to, kai ji paskelbė apie pertrauką „TikTok“ paskyroje. Prieš atsijungdama buvusi „Disney Channel“ žvaigždė buvo ypač aktyvi „TikTok“.


Primename, kad prieš kelias dienas S. Gomez paskelbė, kad daro pertrauką nuo socialinių tinklų ir pareiškė, kad yra „per sena“ „kvailai“ dramai su J. Bieber žmona. 



Hailey Bieber
Hailey Bieber
Vida Press



Ilgą laiką besitęsianti H. Bieber ir S. Gomez nesantaika paaštrėjo per pastarąsias kelias savaites. Viskas prasidėjo nuo to, kai Hailey paskelbė ir gana greitai ištrynė vaizdo įrašą, kuriame ji, Kendall Jenner ir Justine Skye ištarė: „Nesakau, kad ji to nusipelnė, bet Dievo laikas visada tinkamas“. „TikTok“ vartotojai spėjo, kad H. Bieber turėjo omenyje S. Gomez. H. Bieber neigė, kad šis „TikTok“ buvo apie S. Gomez. Tačiau kitą mėnesį „Instagram“ vartotojai apkaltino H. Bieber ir jos bičiulę Kylie Jenner šaipantis iš S. Gomez antakių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis