Madingiausios 2023 m. pavasario sezono spalvos

Pavasario sezonas stilingiausiųjų spintas nudažė ryškiais ir kartu giliais atspalviais. Madinga visa, kas lengva ir vaisku, tačiau taip pat aktualios išlieka ir tamsios drabužių bei aksesuarų spalvos.

Ryškiai raudona


Pavasario spalvų karaliene galima vadinti raudoną spalvą. Šis atspalvis alsuoja prabanga, solidumu, net ir kasdienius drabužius priverčia atrodyti elegantiškiau. Raudona spalva šauniai atrodys gretinama su smaragdų žalia, tamsiai mėlyna, smėliniais atspalviais, taip pat pilka, juoda ir tamsiai violetine.



Ryškiai raudona
Ryškiai raudona
Vida Press



Viva Magenta


Energingoji Viva Magenta yra 2023 metų spalva. Tai paskelbė „Pantone“ spalvų institutas. Metų spalva Viva Magenta vibruoja energija ir veržlumu. Ji yra drąsi ir bebaimė, jos pulsacija skatina optimizmą ir džiaugsmą, kviečia eksperimentuoti bei nevaržomai išreikšti save. Tai drąsi spalva, skirta turintiems maištingą dvasią, nestokojantiems sąmojingumo ir kupiniems gyvenimo troškimo. Ši spalva - violetinės ir rausvos spalvos derinys. Šį pavasarį toks atspalvis - itin madingas!



Viva Magenta
Viva Magenta
Vida Press



Medaus atspalvis


Citrininę geltoną pakeitė tamsesnė – medaus atspalvio, ji puikiai tiks linksmos ir optimistiškoms merginoms, kurios nebijo išsiskirti iš minios, visuomet šypsosi. Prie medaus geltonio derink ramesnius atspalvius, nes šis – gana intensyvus. Rudi tonai, tamsi bordinė, pilki, kūno atspalviai, taip pat balta, oranžinė bei aukso akcentai – rinktis yra iš ko.



Medaus atspalvis
Medaus atspalvis
Vida Press



Oranžinė


Oranžinė – dar vienas pavasario podiumus užkariavęs akcentas. Jei vilkėdama tokį drabužį jautiesi nejaukiai (vis dėlto tai dėmesį atkreipianti spalva), rinkis oranžinius elementus: kaklo papuošalą, šalikėlį, auskarus, pirštines, kepuraitę ar kitą aksesuarą.



Oranžinė
Oranžinė
Vida Press



Rudi atspalviai


Madingi ir šviesūs, ir tamsesni rudos atspalviai. Pasvarstyk, galbūt šįmet šviesų baltą paltą verta iškeisti į ryžą, lapų rudumo, o gal į kelių rudų atspalvių kailinukus? Rudus drabužius lengva derinti kaip ir juodus, pilkus ar kitų neutralių atspalvių, tačiau jie įvaizdžiui suteikia išskirtinio jaukumo.



Rudi atspalviai
Rudi atspalviai
Vida Press



Melsvi tonai


Madingiausių pavasario sezono spalvų sąrašą vainikuoja karališka mėlyna, traukianti mistiškumu ir gausia atspalvių gama, nuo beveik juodos iki turinčios violetinių pustonių. Tamsiai mėlyni drabužiai suteikia figūrai liaunumo, todėl įsigijusi naktinio dangaus paltą, suknelę ar kelnes nušausi 2 zuikius vienu šūviu – būsi ir madinga, ir labiau pasitikėsi savimi.



Melsvi tonai
Melsvi tonai
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis