Astrologinė prognozė sekmadieniui

Astrologinė prognozė gruodžio 4-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Gali būti daug kalbama apie šeimos reikalus, užsitęsusius neaiškumus ar nesutarimus dėl turto, pinigų. Labai norėsis komforto, naudos be didelių pastangų ir išlaidų. Nepraraskite saiko vartodami svaigalus, vaistus.


JAUTIS. Prieštaringa diena. Gali pristigti racionalaus požiūrio, gebėjimo realiai vertinti savo ir kitų galimybes, tačiau turėtų padaugėti atjautos, empatijos. Kaupkite jėgas, tausokite savo ir kitų sveikatą.


DVYNIAI. Šiandien gali tekti pakovoti su vidine pagunda pasukčiauti ar pasinaudoti kitų naivumu. Tačiau ir patys nebūsite apsaugoti nuo apgaulių, intrigų. Verčiau nepaminkite pozityvių vertybių.


VĖŽYS. Jeigu sugebėsite elgtis išmintingai ir tolerantiškai, ši diena jums pridės populiarumo. Nepaisant kai kurių nesklandumų, sugebėsite užsiimti suplanuotais reikalais ir viską atlikti.


LIŪTAS. Ši diena žada viešą dėmesį, nekasdieniškus užsiėmimus, kontaktus, bet ne visi jie džiugins. Gali būti, kad kažkas nepateisins jūsų pasitikėjimo ar net pridarys žalos.


MERGELĖ. Šiandien būsite linkę plėsti akiratį ir mokytis. Jeigu įsigilinsite, svetimos idėjos, vertybės jums gali tapti suprantamesnės. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, mylimam žmogui ir nesielkite kaip pažadukai.


SVARSTYKLĖS. Šiandien jums labiau parūps savas ir svetimas turtas, užsidirbta ir nepelnyta nauda, santaupos ir išlaidos. Turbūt negalėsite susilaikyti nepirkę kalėdinių niekučių.


SKORPIONAS. Šiandien savo gilią psichologinę įžvalgą jums pravartu tinkamai panaudoti – stenkitės suprasti žmones, su kuriais sieja ypatingi jausmai ar reikalai. Tai padės taikliai parinkti žodžius bendraujant bei suplanuoti tinkamas kalėdines dovanas.


ŠAULYS. Šiandien ir džiaugsitės, ir nerimausite galvodami apie savo arba vaikų pasiekimus, perspektyvas, sveikatą ir kt. Popiet galite nemažai nuveikti namų ūkyje. Saugokitės nesąžiningų asmenų


OŽIARAGIS. Rytas gali būti nervingas, nes artimieji nenorės paklusti jūsų diktatui. Net jei pagaliau pakeisite toną į žymiai švelnesnį, galite nebeišvengti „nekalbadienio“. Atkreipkite dėmesį į vaikų problemas.


VANDENIS. Iki pietų turėsite daugiau energijos vykti apsipirkti, pasportuoti ar pan. Popiet jau norėsis patogiai įsitaisyti ant sofos ir mėgautis ramiu buvimu namuose, gardžiu maistu.


ŽUVYS. Šiandien daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Galite sužinoti intriguojamą naujieną, svetimą paslaptį. Nieko gero, jei nesuvaldysite liežuvio ir paskleisite paskalas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis