Ką tik apie sužadėtuves su mylimąja paskelbusi aktorė Rebel Wilson tapo mama 

Holivudo aktorė Rebel Wilson gyvena džiugiomis nuotaikomis - moteris susižadėjo su savo mylimąja Ramona Agruma, su kuria buvo pažįstama keletą mėnesių, o vakar paskelbė, kad su Ramona... susilaukė vaikelio!

Apie tai, kad Rebel Wilson susižadėjo su Ramona Agruma, pranešė portalas „Page Six“. Anonimis šaltinis portalui atskleidė, kad pora apie neseniai įvykusias sužadėtuves prabilo aktoriaus George'o Clooney organizuotame „Casamigos“ Helovino vakarėlyje. 









Na, o vakar R. Wilson savo socialinėje medijoje pranešė ir apie kūdikį. Ji pasidalijo vaikelio nuotrauka ir po ja parašė:

„Didžiuojuosi galėdama pranešti apie savo pirmojo vaiko Royce Lillian gimimą. Jis pasaulį išvydo praėjusią savaitę“, – rašė aktorė, kuri taip pat pridūrė, kad vaikelis gimė surogatinės motinos pagalba. „Negaliu apibūdinti savo meilės, kurią jai jaučiu, ji yra tikras stebulas. Esu dėkinga visiems, kurie dalyvavo procese, vykusiame ne vienerius metus. Bet ypatingai noriu padėkoti surogatinei motinai, kuri išnešiojo kūdikį ir jį pagimdė su dideliu malonumu“, - rašė garsi aktorė.








Primename, kad žinia apie Holivudo aktorės Rebel Wilson ir jos naujosios merginos santykius pradėjo sklisti šią vasarą. Tiesa, daugelį gerbėjų nustebino ši žinia, mat Rebel anksčiau susitikinėdavo tik vyriška lytimi. Apie naujai užgimusius romantiškus jausmus moteriai ji pranešė per savo socialinę mediją. Prieraše ji taip pat nurodė grotažymę #loveisloveislove (liet. meilė yra meilė). Taip jau sutapo, kad Rebel šią žinią pranešę per „Pride“ mėnesį (LGBT+ bendruomenėje šis mėnesis vadinamas pasididžiavimo mėnesiu).


Paaiškėjo, kad naujoji aktorės Rebel partnerė yra žymi mados dizainerė, kuriai priklauso prekės ženklas „Lemon Ve Limon“. Ramona Agruma 2021 m. įkūrė tvarios mados kompaniją „Lemon Ve Limon“. Ši kompanija orientuota į prieinamumą ir patogumą. Ji taip pat 2013 m. įkūrė prabangių juvelyrinių dirbinių įmonę „DeLys“ ir, kaip pranešama, vis dar yra prekės ženklo kūrybos direktorė. Be to, ji yra prabangaus Turkijos juvelyrikos „Bee Goddess“ prekės ženklo ambasadorė.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis