5 žingsniai, kurie padės susikurti puikų Helovino makiažą neišlaidaujant makiažo priemonėms

Helovinas - tarptautinė šventė, kuri vyksta kiekvienų metų spalio 31 dieną. Kadangi Helovinas jau čia pat, pats metas yra pradėti galvoti kaip jį sutiksi. Ar jau turi makiažo idėjų? Jei ne, pristatome keletą išsamių pamokų, kurios padės susikurti nesunkų, tačiau įspūdingą įvaizdį.

Atidus veido padengimas ir kontūravimas


Kaip ir atliekant bet kokį kitą makiažą, taip ir Helovino makiažą, pirmiausia reikia pradėti nuo veido padengimo. Kadangi tokiam įvaizdžiui naudojame gerokai daugiau priemonių nei įprastai, odą pirmiausiai reikia gerai sudrėkinti, na, o tada atkreipti dėmesį į makiažo pagrindą.  Vertėtų nuspręsti, a nor išlaikyti natūralų veido atspalvį ar visgi linksti prie tikrosios Helovino dvasios ir renkiesi baltesnį veido toną. Pastarajam reikėtų rinktis bent dviemis tonais šviesesnį skystos pudros atspalvį, taip bus išgautas norimas efektas. Kontūruojant veidą paprastai nenaudojamos tamsios spalvos ir griežtos linijos, kurios geba sukurti baugų įvaizdį. Naudok tamsiai pilkus, rudus ar violetinius akių šešėlius veido kontūravimui, nebijok ryškių ruožų. Būtent jie jie sukurs kaulėtą, dramatišką įvaizdį.








Išraiškingas žvilgsnis


Juodas pieštukas yra tikras dramos karalius, todėl dosniai juo apvedus akis, pusė darbo jau bus atlikta. Taip pat nepamirški ir šešėlių, kuriuos gali susikurti iš turimų ryškių lūpų dažų: kraujo raudonos, vyšninės ar rudos. Drąsiai pirštais tepki lūpdažį ant akių voko, maišyk jį su šešėliais, taip spalva taps kur kas sodresnė ir ryškesnė. Na, o prieš dažant blakstienas tušu, jas galite užriesti blakstienų rietikliu. Tuomet jas padažyk ilginamuoju blakstienų tušu, kad jos taptų panašios į lėlės.







Ryškūs, tačiau subtilūs antakiai


Keičiant antakių formą, aukštį ir spalvas galima suteikti vis kitokį personažą. Drąsiai piešk juodos spalvos akių pieštuku ir sukurk išraiškingą vingį. O jei nori tikro vaiduokliško įvaizdžio, antakius gali užmaskuoti veido maskuokliu, taip veidas vizualiai padidės, o akys taps itin gilios.








Dėmesį atkreipiančios lūpos


Vyšnių spalvos lūpų dažais paryškinkite lūpų vidurį, kraštelius palikite nedažytus. Taip vizualiai suapvalinsi savo lūpas, sukursite „lėlišką“ jų įvaizdį. Galiausiai, užtepki blizgių lūpų dažų ir stulbinantis retro lėlės įvaizdis bus užbaigtas.






Svarbiausia - visuma


Nepamiršk, kad tokioms progoms kaip Helovinas, gali išlipti iš savo komforto zonos ir drąsiai eksperimentuoti, todėl sukūrus įspūdingą makiažą, nepamirški plaukų, krūtinės bei kaklo.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis