Vieną gražiausių Holivudo porų Blake Lively ir Ryan Reynolds gandrai aplankys ketvirtąjį kartą

Viena tvirčiausių ir gražiausių Holivudo porų - aktoriai Ryan Reynolds ir Blake Lively gyvena džiugiomis nuotaikomis - jiems gims ketvirta atžala.

Aktorių pora jau augina tris dukteris: 7-erių James, 5-erių Inez bei 2-jų Betty. 


Apie nėštumą aktorė B. Lively pranešė vakar ketvirtadienį vykiame „Forbes“ organizuotame renginyje. Aktorė pozavo prie fotosienelės vilkėdama tviską, trumpą suknelę, kuri atidengė didėjantį nėštukės pilvą.




Blake Lively ir Ryan Reynolds šiuo metu yra viena mylimiausių Holivudo porų – jie be galo mielai vienas iš kito pasišaipo socialinėje žiniasklaidoje ir visuomet lydi vienas kitą ant raudonojo kilimo. Juos sieja tvirtas ryšys, kuris neblėsta po santuokos praėjus dešimtmečiui. Blake žurnalui „Lucky“ paatviravo apie jų vedybinį gyvenimą. „Neseniai manęs paklausė, kaip pasikeitė mano gyvenimas nuo tada, kai ištekėjau. Tarsi gyvenčiau kažkokioje diktatūroje... Galiu pasakyti, jog po vestuvių viskas tik pagerėjo - abu jaučiamės saugiau, labiau pasitikime vienas kitu, be to, labai miela vienas kitą vadinti vyru ir žmona“, – sakė ji.


2021 m. viename interviu Ryan dalijosi paslaptimi, dėl kurios jų dešimt metų trunkanti santuoka su Blake yra tokia nuostabi. „Mes vienas į kitą nežiūrime per daug rimtai, bet taip pat esame labai geri draugai“, – sakė jis „ET Online“. „Įsimylėti yra puiku, bet ar jūs esate vienas kitam geriausi draugai? Tai toks klausimas, kurį turite užduoti sau, į jį įsigilindami. Mes visada buvome draugais. Mes augame kartu. Mokomės vienas iš kito. Taigi, man iš tiesų pasisekė, kad gyvenime turiu pačią geriausią draugę“, - pasakoja Ryan.


Vieną gražiausių Holivudo porų Blake Lively ir Ryan Reynolds gandrai aplankys ketvirtąjį kartą
Vieną gražiausių Holivudo porų Blake Lively ir Ryan Reynolds gandrai aplankys ketvirtąjį kartą
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis