„TikTok“ platformoje žaibiškai populiarėja meilės burtas su medumi: įspėjama apie jo pasekmes

„TikTok“ vartotojai įspėja vieni kitus apie galimus pavojus išbandant populiarųjį „medaus burtą“ (angl. „honey spells“). 

Šie burtai yra naujausia „WitchTok“ tendencija, kuomet vartotojai bando pritraukti žmones į savo gyvenimą. Tačiau ši tendencija tinka ne visiems, o kai kurie vartotojai įspėjo tuos, kurie praktikuodami ritualą atiduoda save blogai karmai. 


Kas yra toji populiarioji „TikTok“ „Honey Spell“ tendencija? „Medaus burtai“ yra žmonių naudojamas būdas pritraukti norimą žmogų į gyvenimą. Jei tai daroma teisingai, sakoma, kad kitas asmuo jaučiasi tarsi apsėstas žmogaus, atliekančio metodą. Atliekant šį burt būtina piešti kryžių su medumi ant liežuvio.



@valeriafune

Replying to @rbc.milena ignore my cheeks i have pimple patches #honeymethod #honeyspell #lovespells #makehimobsessed #manifestingtips #manifestingadvice #manifestingtok

♬ just like magic - Ariana Grande



Viena „TikTok“ vartotoja paskelbė vaizdo įrašą, kuriame paaiškinama, kaip atlikti šį metodą. Ji sakė, kad pirmas žingsnis būtų gauti medaus galvojant apie konkrečius dalykus. „Kai griebiatės medaus, būtinai pradėkite galvoti apie žmogų, kuris norite, kad būtų jumis apsėstas“, – sakė ji. „Tuomet reikia sakyti tokius teiginius kaip „tu esi manęs apsėstas“ arba „tu man visada paskambinsi ir parašysi“.  Tai padarius, iš medaus reikia nupiešti kryžiuką liežuvio viršuje arba apačioje. Todėl daugelis „TikTok“ vartotojų skelbia vaizdo įrašus, kuriuose jie atlieka medaus metodą.


Atliekant šį metodą svarbu nusiteikti pozityviai ir neabejoti, tačiau šis metodas gali greitai tapti pavojingas.  Kai kurie teigia, kad „medaus burtai“ skirti tik ispanų ar lotynų kalbomis kalbantiems žmonėms.









„TikTokers“ įspėja ne ispanakalbius žmones vengti naudoti burtažodžiuse. Kaip pažymi „TikToker“ vartotoja Jenny Luna, ši praktika yra „brujerija“ – raganavimo rūšis, kilusi iš Lotynų Amerikos ir Afro-Karibų kultūros. „Brangioji, tai brujerija, o ne raganavimas“, – vaizdo įraše rašo Luna, kviesdama kitus kūrėjus, kritikavusius lotynų bendruomenę už tai, kad jie perspėjo ne ispaniškus žmones nuo šios tendencijos. „Tai uždara praktika. Jei nesate ispanas, tiesiogine prasme negalite to padaryti, susidursite su bėdomis."

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis