Karščiausias vasaros kirpimas „butterfly haircut“ vis labiau populiarėja: jam neatsispiria ir įžymybės

„Butterfly haircut“ (liet. „drugelio kirpimas“ ) yra vis labiau populiarėjanti šukuosena ir tai nesunku suprasti.

Aštuntojo dešimtmečio ir 90-ųjų eros įkvėpta šukuosena įkūnija geriausias senas plaukų tendencijas viename prašmatniame įvaizdyje. Atsižvelgiant į tai, nenuostabu, kad „TikTok“ „Butterfly haircut“ žyma jau sulaukė 4,6 mlrd. peržiūrų, todėl tai paskatino „drugelių šukuosenos“ karštligę.


O kaip iš tikrųjų atrodo šis kirpimas? Žymi Los Andželo plaukų stilistė Jenna Spino apibūdina „drugelio kirpimą“ kaip labai sluoksniuotą šukuoseną, kuri pasižymi trumpesniais iškarpymais viršugalvyje Šie trumpesni iškarpymai šiek tiek primena drugelio sparnus, taigi iš čia kilo ir šukuosenos pavadinimas.


„Trumpi iškarpymai viršuje sumaišomi su ilgesniais iškarpymais apačioje, o trumpesni iškarpymai nukrenta ties smakru arba žemiau jo, o ilgesnės plaukų sruogos nukrenta tiesiai už pečių“, – apie kirpimą pasakoja J. Spino. Būtent dėl tokio kirpimo plaukams suteikiama daug tekstūros ir apimties. Aktorės ir atlikėjos Jennifer Lopez daugiasluoksnis kirpimas - puikus „drugelių šukuosenos“ pavyzdys.





Kitas šio kirpimo privalumas yra jo universalumas. Be to, šis kirpimas yra ypač smagus būdas eksperimentuoti su trumpesniais plaukais, nes sluoksniai leidžia „pakelti“ trumpus plaukus, neprarandant jų tikrojo ilgio. Jei nuspręsi išbandyti „drugelio kirpimą“, šukuoseną fomruok pirmiausiai leisdama plaukams išdžiūti. Tuomet pakelk plaukus aukštyn ir padenk tekstūruojančiu purškikliu.



View this post on Instagram

A post shared by QUE HAIR SALON SYDNEY (@quecolour)










Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis