10 madingiausių vasaros rankinių tendencijų, kurias diktuoja žinomos Lietuvos merginos

Ieškai naujos rankinės, kuri pagyvintų tavo stilių? Semkis idėjų iš žinomų Lietuvos merginų, kurios diktuoja naujausias rankinių tendencijas!

Miniatiūrinės rankinės


Šios rankinės - praktiškas ir kišenių netuštinantis pasirinkimas. Nedidelių rankinių gamybai sunaudojamos kur kas mažesnės sąnaudos, todėl šios rankinės įprastai ir kainuoja pigiau. Mažulyčių rankinių seriją yra išleidę daugybę garsių pasaulio prekinių ženklų: „Louis Vuitton“, „Jacquemus“, „Gucci“, „Balenciaga“ ir kiti. Semkis idėjų iš nuomonės formuotojos Karolinos Meschino!





Tviskančios rankinės


Jei norisi kažko rafinuotesnio, galima rinktis tviskančias rankines, kurios kiekvieną įvaizdį kaipmat padarys ištaigingu ir unikaliu. Tokia rankinė gali būti pagrindinė įvaizdžio detalė arba papildoma kitais tviskiais akcentais. Stiliaus tinklaraštininkė Kamilė Dambrauskaitė tviskią rankinę derina prie švelnios mėtų spalvos suknelės.






Natūralios medžiagos rankinė


Pastaruosius kelerius metus bambukinės, pintos ir nertos rankinės yra didžiulė vasaros tendencija. Tai prasiskverbia ir į vakarinių, ir į darbinių, ir į paplūdimio rankinių pasirinkimą. Prie atostogų stiliaus šias rankines puikiai derina stiliaus tinklaraštininkė Gabrielė Gzimailaitė.





Ryškiaspalvė rankinė


Šį sezoną - viskas apie spalvas: nuo švelnios rausvos iki neoninės rožinės ir dar daugiau. Ryškios mėlynos ar žalios spalvos rankinės yra derinamos su paprastomis, juodoms suknelėmis. Ir atvirkščiai, jei tavo apranga itin prašmatni ir spalvinga, siūloma rinktis labiau prislopintą rankinės spalvą. Nuomonės formuotoja




Maišelio formos rankinė


Maišelio formos rankinė - ne vien laisvalaikiui ar keliavimui į paplūdimį. Tviskančios, blizgių detalių turinčios maišelio formos rankinės suteiks įvaizdžiui išskirtinumo. Be to, jos talpios ir itin komfortiškos. Nuomonės formuotoja Inidė Jasnauskaitė šia rankine pagyvina savo vakarinį įvaizdį.






Krepšelis iš rafijos


Vasara - lengvų, natūralių medžiagų metas. Nerinių tendencija atrodo nesenstanti, kai ji atliekama naudojant rafiją - ji vienu metu yra rafinuota ir kartu atrodo labai paprastai. Balerina Eglė Barauskienė atostogoms renkasi itin žaismingą rafijos rankinę su detalėmis.










Balta rankinė


Baltos spalvos rankinės šį sezoną itin madingos ir kalbant apie kasdieninį stilių. Idealios prie juodo aprangos derinio, jos puikiai tiks ir prie kitų atspalvių drabužių. Nuomonės formuotoja Deimantė Kazėnaitė savo vasaros stilių taip pat renkasi pagyvinti balta rankine.




Šiaudinės rankinės


Šiaudai yra esminė vasarinių maišelių medžiaga, o šį sezoną šiaudų ir rafijos stiliaus maišelių pasirinkimas bus reikšmingesnis nei bet kada anksčiau. Mėgstame šias rankines ne tik dėl jų ryškumo, bet ir dėl universalumo. Nuomonės formuotoja Kamilė Kanapeckaitė renkasi švelnaus atspalvio šiaudinę rankinę







Maxi rankinės


Nors mažutės rankinės šiais metais - kaip niekad ant bangos, vis dėlto iš populiariausiųjų gretų niekur nesitraukia ir didelės, masyvios rankinės. Nuo tokių garsių mados namų kaip „Chanel“ ar „Tory Burch“, vis dar yra gaminamos didelės rankinės iš patvarių audinių, tokių kaip oda, medvilnė, drobė ar linas. Nuomonės formuotoja Ieva Swan masyvesnę rankinę renkasi ir atostogoms.















Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis