Įvertink: naujoji Beyonce daina, pasaulyje sukėlusi ažiotažą

Beyonce po ilgo laiko pristatė naująjį muzikinį kūrinį!

Naujasis Beyonce singlas skamba kaip didžiojo atsistatydinimo himnas. Jos naujausio kūrinio „Break My Soul“ žodžiai skirti milijonams amerikiečių, kurie per pastaruosius metus paliko darbą, ieškodami geresnių galimybių.


Balandžio mėnesį net 4,4 mln. darbuotojų išėjo iš darbo Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pirmoje Beyonce dainos eilutėje išsakomi impulsai, kuriais vadovaujasi daugelis amerikiečių: „Dabar aš tiesiog įsimylėjau / ir aš ką tik išėjau iš savo darbo / aš susirasiu naują jėgą / Po velnių, aš taip velniškai sunkiai dirbu / Dirbk iki devynių / Tada išjungiu po penkių / Ir jie dirba mano nervais / Štai kodėl aš negaliu miegoti naktimis“


Daina, kuri debiutavo pirmadienį, yra Beyonce naujojo albumo „Renaissance: Act 1“, kuris turėtų pasirodyti liepos 29 d., dalis.  


Praėjus daugiau nei dvejiems metams nuo pasaulinės pandemijos, darbo rinkoje vis dar tvyro suirutė. Šiandien 10 000 Londono metro darbuotojų pradėjo streiką Didžiojoje Britanijoje dėl didesnių atlyginimų, todėl daugiau nei 1 milijonas Londono keleivių buvo priversti dirbti iš namų. JAV pastangos burtis į profesines sąjungas didelėse korporacijose didėja, o darbuotojai reiškia pasipiktinimą, siekdami geresnio atlyginimo ir išmokų.


Įvertink naująjį Beyonce singlą, sukėlusį ažiotažą Jungtinėse Amerikos Valstijose!








Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis