5 grožio mitai, kuriais daugelis merginų tiki, bet apsigauna

Dažnai pasiduodame nuogirdoms ir priimame jas tarsi taisykles, tačiau kartais jos apgauna.

1. Kvepalai tinka tik tada, jei užsipurškusi jų nejauti


Nosis labai greitai liaujasi reaguoti į pažįstamus aromatus. Tai esminių instinktų palikimas: reaguoti tik į tai, kas nauja, nes nauja gali būti pavojinga. Tačiau tai nereiškia, kad aromatas, kurio neužuodi, tau tinka. Išdrįsk paklausti aplinkinių nuomonės apie jį.


2. Pirmyn atgal dildomi nagai pradės sluoksniuotis


Nagų dildymas tokiu būdu nekenksmingas, jei naudoji dildelę smulkiu abrazyviniu paviršiumi. Svarbiausia nedailinti nagų metaline dilde, tokia gali pakenkti nagų plokštelėms.


3. Nagų laką reikia periodiškai nuvalyti, kad nagai galėtų kvėpuoti


Nagai – tai suragėjęs keratinas, todėl kvėpuoti jiems tikrai nėra būtina. Bet kokia danga (nesvarbu, lako pagrindas, paprastas spalvotas lakas ar gelinis) saugo juos nuo išorinių pažeidimų, neleidžia lūžinėti, prarasti drėgmės.


4. Skutami plaukeliai atauga greičiau ir tankesni


Tai ne visai tiesa. Kinta tik plaukų struktūra – dėl nupjautos viršūnėlės jie atrodo storesni ar kietesni. Tačiau ataugimas tikrai nepaspartėja.


5. Pakirpti plaukai greičiau auga


Kirpimas nedaro įtakos plaukų augimo greičiui. Tai lemia individualios organizmo savybės. Tiesiog kirpimu atsikratoma suskilinėjusių galiukų ir plaukai nebelūžinėja, atrodo sveikesni, gražesni. Atmink, kad plaukų augimas gali sulėtėti dėl kai kurių odos ligų arba dėl maistingųjų medžiagų trūkumo plaukų svogūnėliams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis