Zodiakas išduos, kas tavęs laukia ateinančią žiemą

Spustelėjus pirmajam šaltukui ne viena iš mūsų pagalvojo: o kas gi manęs laukia šią žiemą? Santykiai su aplinkiniais, mokslai, meilės reikalai - viską, kas tau nutiks žiemos sezonu, išduos Zodiakas.

Avinas. Avino ženklo atstovėms žiema pranašaujama labai nuotykinga. Gali būti, jog atrasi nemažai naujų draugų, įgysi pažįstamų. Meilės sritis tau žada kažką naujo, tačiau nauja simpatija gali atnešti ir vargų. Nuo meilės gali kentėti tavo mokslų frontas, tad būk atsakinga.


Jautis. Jaučio ženklo atstovėms vertėtų būti žiemą budrioms. Jas gali lengvai apgauti net ir artimiausi žmonės. Ypač saugokis tų, kurie tik dedasi tavo draugais. Meilės sritis Jautėms atneš naujų potyrių, tačiau būk atsargi, nes tau patinkantis vaikinas gali tave apgaudinėti.


Dvyniai. Dvynio ženklo atstovės turėtų labiau susirūpinti savo sveikata. Galimi dažni peršalimai, slogavimai. Visgi visada bus draugų, kurie padės pasveikti. Galimas variantas, jog žiemos pradžioje sutiksi tą, kuris tau labai patiks. Visgi žiemos pabaiga pranašauja jums išsiskyrimą...


Vėžys. Vėžio ženklo atstovės žiemą bus kaip niekad aktyvios. Visuomet norės kažką veikti, kažkur eiti. Sedėjimas namie bus pamirštas. Visgi atsimink, jog visur nesudalyvausi. Verta skirti laiko sau, paplanuoti laiką su šeima. Gali būti, jog tavo fronte pasirodys vaikinas, tačiau tu nesuprasi, ar jis tau iš tiesų simpatizuoja.


Liūtas. Liūto ženklo atstovių laukia nemažai naujų iššūkių. Galimas daiktas, jog pagaliau apsispręsi, ką konkrečiai nori veikti gyvenime. Meilės fronte viskas išliks staibilu - jei turi vaikiną, santykiai klostysis darniai, jei neturi, geros žinios nepranašaujamos.


Mergelė. Mergelėms žiemą reikės susiimti, mat jos bus pernelyg atsipalaidavusios. Tai gali gadinti santykius su tėvais ar geriausiais draugais, kurie jomis rūpinsis. Visgi atsipalaidavimas atneš vieną gerą dalyką - dažnai flirtuosi, bendrausi su vaikinais, todėl tau netrūks dėmesio.


Svarstyklės. Svarstyklės žiemos metu gali būti kiek pasimetusios. Nežinia, kas jas konkrečiai kankins, bet viena aišku, jog jos jausis tarsi iš kito pasaulio. Būtina save nuraminti - tam gali padėti joga ar meditacija. Svarstyklių širdis išliks laisva, o jei vaikiną jau turi - gali būti, jog jūsų laukia rimtas ginčas.


Skorpionas. Skorpionėms teks tramdyti savo jausmus, mat jos žiemos laikotarpiu bus labai jautrios. Tam įtaką darys kiti žmonės - gal kažką blogo pasakys, gal įžeis. Visgi išlik stipri - žiemos pabaigoje tavęs lauks ypatinga pažintis, kuri gali sudrebinti tavo pasaulį.


Šaulys. Šauliui žiema prognozuojama labai kūrybinga. Gali būti, jog pradėsi daryti tai, ką vis atidėdavai. Tai gali būti knygos rašymas, paveikslo tapymas ar kita veikla. Būsi susikaupusi ir susikoncentravusi, tavęs niekas neišblaškys. Su vaikinais elgsiesi gana šaltai. Jei vaikiną turi, galimas santykių atšalimas.


Ožiaragis. Ožiaragėms žiema bus tikras šeimos mėnuo. Pagerės santykiai su tėvais, draugais. Pačios ožiaragės pastebės, jog tapo švelnesnės, jautresnės. Kartu su gerumu į tavo pasaulį ateis ir šiltesni jausmai. Gali būti, jog per gražiausias metų šventes susipažinsi su kažkuo, kas tau labai patiks.


Vandenis. Vandenės žiemą bus nemažai pasižadėjusios sau ir kitiems, tačiau ar tai įvykdys, priklauso tik nuo jų. Gali būti, jog jos planuos kokią nors kelionę arba labai didelę šventę. Žiema vandenėms bus kaip niekad aktyvi - netrūks veiklos, pasisedėjimų su draugais. Visgi nepamiršk pailsėti. Meilės frontas žada iš naujo atgimusią seną draugystę. Tas draugas gali tapti tavo simpatija!


Žuvys. Žuviukės žiemą bus kiek apatiškos. Visgi nereikėtų pasiduoti tinguliui. Nuolatos aplink tave bus žmonių, kurie norės tave išsitempti, tad tau reikia tik ryžtis. Be to, gali būti, jog tavo fronte bus vaikinas, kuris norės su tavimi artimiau pabendrauti. Deja, tu į jį žiūrėsi tik kaip į draugą... O gal visgi verta pabandyti užmegzti ryšį?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis