Kokios dovanos labiausiai norėtų kiekvienas Zodiako ženklas?

Ar ir tu sergi Kalėdų karštine? Mes po truputį jau ieškome kalėdinių dovanėlių, tačiau, pripažįstame, sekasi sunkiai. Kas galėtų pagelbėti renkant dovaną artimam žmogui? Ogi Zodiakas!

Avinas. Avino ženklo atstovai tieisog negali atsispirti gardiems kvapams. Tiesa, avinai dievina stiprius kvapus - muskatą, kardamoną, todėl prieš renkant kvepalus avinams, vertėtų tai įsidėmėti. Avinai tiesiog negali pakęsti minkštučių žaisliukų ar įvairiausių suvenyrų, todėl verčiau dovanok jiems vertingas dovanas.


Jautis. Jaučio ženklo atstovui geriausia dovana - knyga. Jautukams patinka skaityti, nors kartais jie neturi tam laiko. Visgi padovanojusi jiems patinkančią knygą juos dar ir kaip nudžiuginsi. Knygynuose pasižvalgyk, kokios knygos šiuo metu populiarios ir skaitomos: gal tau kils idėjų?


Dvyniai. Dvyniai yra tarsi apsėsti šiuolaikinių technologijų, todėl dovanos, susijusios su jomis, dvyniams visuomet pakels nuotaiką. Žinoma, draugei dovanoti naujausio modelio telefoną gal kiek brangoka, tačiau neapsiriksi padovanojusi stilingas ausines arba mobiliojo telefono įdėkliuką.


Vėžys. Vėžio ženklo atstovams patinka viskas, kas susiję su kosmetika, grožiu. Vėžiukai dievina gardžius kvapus ir nuostabias spalvas. Jei dovaną renki draugei ar mamai, neprašausi nupirkusi naują lūpdažį ar akių šešėlius. Jei renki dovaną vaikinui ar tėčiui, puikiai tiks gardžiai kvepiantis prausimosi priemonių rinkinys.


Liūtas. Liūtams patinka veiksmas, todėl liūtus džiugina nenuobodžios dovanos. Pavyzdžiui, pakvietimas pasivažinėti kartingais ar paslidinėti. Į dovanas jie žiūri pro pirštus, todėl nesuklysi padovanojusi liūtams tieisog smagų laiką drauge.


Mergelė. Mergelėms patinka stilingos dovanos, todėl madingas šalikas ar pirštinaitės joms bus geriausia dovana. Mergelės dovanų atžvilgiu yra gana įnoringos ir pačios stengiasi surasti kuo geresnes dovanas. Todėl įtikti joms gan sunkoka.


Svarstyklės. Svarstyklių širdį be abejonės užkariausi gardumynais. Dar geriau, jei saldumynus gaminsi pati. Todėl nepatingėk svarstyklėms iškepti gardaus pyrago ar minkštučių sausainių. Tai pamalonins ne tik svarstyklių skrandį - jie jausis tau tikrai dėkingi ir patenkinti.


Skorpionas. Skorpiono ženklo atstovams patinka veikla, todėl nesuklysi padovanojusi pakvietimą į kokį nors koncertą ar kino teatrą. Smagiausia skorpionams keliauti kažkur dviese, todėl nepamiršk, jog padovanojusi pakvietimą negali pasišalinti. Skorpionas įsižeistų, jei dovanotum pakvietimą vien jam vienam.


Šaulys. Šauliai yra staigmenų mėgėjai, todėl labiau nei brangus laikrodis juos nudžiugins netikėtas sveikinimas. Šaulių labui vertėtų pasistengti - sugalvoti sveikinimo scenarijų ir padaryk taip, jog šauliai nieko apie staigmeną nesužinotų. Pamatysi, kaip žibės šaulių akys!


Ožiaragis. Ožiaragiai vertina rankų darbo dovanas. Jiems prie širdies viskas, kas yra pagaminta rankomis - atvirutės, apyrankės, gardūs sausainiukai. Jie nėra materialinių gėrybių garbintojai, todėl dovana, į kurią įdėsi daug širdies, jiems patiks labiausiai.


Vandenis. Vandeniai apsidžiaugs gavę kažką, kas susiję su Kalėdine atributika. Tai gali būti šiltas, kalėdinis megztinis, dailios kojinės ar auskarai - eglutės. Jie dievina šventes, todėl jei kitiems žmonėms tokios dovanos atrodo banalokos, vandeniams jos paliks didelį įspūdį.


Žuvys. Žuvims patinka viskas, kas yra originalu ir netikėta. Nestandartinės dovanos, tokios kaip, pavyzdžiui, originalios drabužių pakabos ar dekoruotas sijonas joms labai tiks ir patiks. Todėl norint nustebinti žuvytę, reikės nemažai pasistengti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis