Išsamus spalio mėnesio horoskopas: kai kurių laukia permainos

Kas tavęs spalio mėnesį? Regis, darganos ir lietūs nesutrukdys gyventi įdomiai, aktyviai ir... su staigmenomis.

AVINAS


Fortūna nemiega, labina išskirtinai Avinus. Padėk jai, neprasnausk sėkmės kvietimų, neužsibūk sapnuose, neklaidžiok padrikai interneto tyruose. Lygiuokis į Barbę Devyndarbę ar Bitę Mają – ir suspėsi apkeliauti visas svarbiausias planetos vietas. Laikydamasi dienotvarkės sutvarkysi šūsnį metinių reikalų, perkrimsi sukčiausias studijų užduotis, išlaikysi bjaurius egzaminus, peršoksi valdiškas užtvaras, išsigydysi senus dieglius. Sportas – rudeninių gripų ir liūdesio priešnuodis. Sporto salėje sutiksi bendraminčių. Širdies reikaluose bet kokia kaina atkurk taiką, kad neįsipliekstų nauji prieštaravimai.


JAUTIS


Tokiu jausmingu, turiningu meilės rudeniu dar niekada nesimėgavai. Jo įspūdžiai ir gautos dovanos ilgam papuoš prisiminimų kraitę, išmokys rūpintis grožiu, pažadins dar neatrastas menines galias. Net vienišiausios Tauriukės gaus pakankamą gerbėjų dėmesio porciją. Didelė pastojimo tikimybė! Gyvenimo geismo pagauta, vienu ypu sukursi šedevrą, atrasi laisvalaikio pomėgį, sutiksi širdies draugą, žengsi pirmą žingsnį link mylimo, bet kitados atstumto prapuolenio. Nebūtina apie tai skelbti net geriausioms bičiulėms ir feisbuko sekėjams, savo laime neprivalai dalintis.


DVYNIAI


Dvyniškas dvilypumas bus pranašumas, kai bandysi persiplėšti tarp privačių ir viešų reikalų. Vienu sparnu skrosi flirto padanges, kutensi išsyk kelių gerbėjų jausmus .Kitu ūkiškai rikiuosi šeimos reikalus. Bus patogiau, jei diriguosi įvykiams iš namų, virtuvėje sukviesi draugiškus sambūrius ir pasitarimus. Tėvai šiek tiek pyktels, bet pripras, noriai talkins tavo beprotiškiems sumanymams. Spalį vyks griežtoka draugų, projektų ir gerbėjų atranka. Vienus iššluosi iš gyvenimo suvisam, užtat atsiras būrys dar šaunesnių, atgims ir seni ryšiai. Vaikystės svajonėse, praeities užkaborių ir palėpių dulkėse atkapstysi vertingų, šaunių ženklų.


VĖŽYS


Judėjimas – jėga, ir ne tik. Vaikščiodama gatvėmis, mindama dviračio pedalus pakeliui sužinosi daug naudingų dalykų, sutiksi išmintingų mokytojų, pagražinsi figūrą, gal net susirasi veiklos, kuri vėliau taps nuolatiniu darbu. Mandagiai belskis į direktorių, darbdavių duris – ir jos pagaliau atsidarys. Gausi iš jų lygiai tiek, kiek išsireikalausi, jei aiškiai žinai, ko prašyti. Spalis kreipia į rimtus mokslus, rašymus, dalykinius susitarimus. Užsibrėžk kasdien patobulinti trūkstamus įgūdžius, lopyti žinių spragas: pasimokyti kalbų, bendravimo meno, vadybos technologijų.


LIŪTAS


Neįtikėtinai įdomus mėnuo! Kupinas įspūdžių ir įvykių, dovanų. Bet yra sėkmės sąlyga – neliūdėk dėl praeities ir skolų, neimk giliai į širdį šiurkščių vertinimų, nesipriešink aplinkai, nesivelk į ginčus su tėvais, artimaisiais. Padaugės pažįstamų, nauji žmonės ar naujos IT programėlės kuo nors praturtins, išmokys, parodys, su kuo nors suves. Intensyviai ir sėkmingai mokysiesi ko nors praktiško ir reikalingo: kulinarijos, amatų, finansų ar… dailės. Gautos žinios netrukus padidins pajamas. Sumanumu darysi pinigus sau ir kitiems.


MERGELĖ


Visi – tėvai, mama, bendrakursiai – lyg susitarę stums į dėmesio centrą it jurgelį meistrelį, kuris viską gali. Kartais atrodys, kad esi daugiarankės Šivos inkarnacija ar visažinis guru, kuriam patikėti visrakčiai nuo aplinkos problemų. Marsas Mergelėje suteiks didžiulių, perteklinių fizinių ir protinių veržlumo galių, nukreipk jas naudinga linkme. Tik nenumindyk letenų katėms ir kitiems gležniems padarams! Pozityviu hiperaktyvumu gali netyčia išgąsdinti, atstumti bendrininkus, sužadėtinius, sudrumsti romantišką idiliją poroje. Brangink jų pasitikėjimą.


SVARSTYKLĖS


Atskirtyje apsukos paspartės, nepriklausoma jausiesi patogiau. Nubėgsi ilgesnius atstumus, pasistūmėsi į priekį irgi greičiau viena nei derindamasi prie kitų. Bendramoksliai, pažįstami bus beprotiškai užsiėmę, per toli ar nepasiekiami, pamirš, kad esi ir lauki. Atrodys, jog esi nustumta į šalį, išnaudojama, kritikuojama be reikalo. Priešingai – tai tu išaugai iš aplinkos rėmų. Metas apsivalyti apnašas – atsikratyti išaugtų ryšių, menkų skaitalų, niekinių žinių, netikrų mokytojų. Perkrauk mąstymą į pozityvesnį, išmok atsipalaiduoti, ištiesk ranką priešams, savanoriauk. Laikinai atsisakiusi lyderystės atrasi daugiau, nei dabar prarandi.


SKORPIONAS


Kažin ar pavyks peršokti per aukštai iškeltą kartelę, aplenkti veržlesnius, perauklėti pakrikusius tėvus? Spalį laisvė vėl bus apribota. Dalį ankstesnių tikslų atmesi, nes pasirodys beprasmiai, nerasi palaikymo iš šalies. Dėl gražesnio rytojaus verta įsiklausyti į daugumos balsą, eiti kitų pramintais takais. Neišradinėk dviračio, įsipaišyk į darnius kolektyvus, veik labiau per draugus, išvien su jais, sek jų patarimais. Tik su grupe gali nuveikti ką nors savo ir aplinkinių labui. Jausmai ir pareigos susipriešins, bus nesuderinami. Tebūnie spalis – grupės įsipareigojimams, o lapkritis – jausmams, atostogoms ir pramogoms.


ŠAULYS


Valdžios, vadovų malonės ir simpatijos, darbo pasiūlymai byrės lyg iš gausybės rago. Retas laikas, kai iškilesni žmonės, lyderiai rūpinsis tavo patogumu, pildys saikingus pageidavimus, išskyrus piniginius. Beje, ir tavo nuomonė, šeimos reikalai, praeitis jų nejaudins – labiau domins tavo vardas, naudingas įnašas, rodikliai, skaičiai, reitingai, terminai, kūrybinės idėjos. Būtų teisingiau, jei pati apsiimtum kam nors vadovauti ir organizuoti.


OŽIARAGIS


Šiuosyk tiesa – tėvų, artimųjų pusėje, atsižvelk į jų patirtį, o ne į savo įsivaizdavimą. Ar turi patogų lagaminą, kuprinę? Teks keliauti su šeima ar pas gimines, kraustytis į kitą rajoną, gal net kitą miestą, pažinti svetimas tradicijas. Svetur, tarp atvykėlių ar studentų greitai susirasi simpatijų, ir ne vieną. Veiklioms Ožiaragėms bus reta proga pasigerinti būsto sąlygas, rasti tobulą gyvenamąją vietą. Egzaminuose, konkursuose, tarptautiniuose sąskrydžiuose pelnysi lyderių pripažinimą, diplomus ir sertifikatus, gausi 5 minutes asmeninės šlovės.


VANDENIS


Vandenis – revoliucionierių ženklas. Oi, kaip norėsis versti aukštyn kojom įprastą tvarką, laužyti taisykles, skirtis, peržengti uždraustas ribas, piktokai pašiepti kitų ydas! Turi pasirinkimą – pelnyti neklaužados chuliganės arba, priešingai, geradarės gelbėtojos, šauniausios savanorės etiketę. Ar žinai, kad į svetimą daržą be kvietimo nelendama su patarimais? Dalinkis išmintimi su tais, kurie patys prašo ir kviečia talkon. Spalis papurtys pakratys ne tik kišenes, būk atsargesnė kelyje ir viešajame transporte. Tinkamas laikas protingai rizikuoti, kreiptis dėl paramos mokslams, keisti mokyklą, pradėti versliuką.


ŽUVYS


Pasaulis kartais ne tik atrodo, bet ir tampa dygliuotas, per reiklus. Pasislėpusi ramiame užutėkyje nepabėgsi nuo padidėjusių aplinkos reikalavimų. Pasistenk nedingti ilgam iš viešumos, kibk sąjungininkams, net priešams į parankę – jie noriai perims tavo atsakomybę, atrems kažkieno karingus išpuolius, atlaikys įtampą. Baltas Mėnulis Žuvyse suteiks dvasios galių įkvėpti draugus, tęsti sumanymus. Geras laikas ieškoti poros, susižadėti. Tačiau dėl painių žvaigždžių gali netyčia prasilenkti su tais, kurie ieško būtent tavęs. Išeik į žmones, būk matoma, reikšk kuo originalesnę nuomonę. Taip pasaulis taps artimesnis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis