3 patys rūpestingiausi vaikinai pagal Zodiako ženklus

Atsidavę, lojalūs, gerbiantys, mėgstantys romantiką ir darantys staigmenas - būtent šias savybes turi šie trys Zodiako ženklai. Ne veltui sakoma, jog po šiais Zodiako ženklais gimę vaikinai patys geriausi bei ištikimiausi.

Meilė dažnai aplanko lyg lietus iš giedro dangaus, todėl sunkoka būtų pagal Zodiaką išsirinkti gyvenimo partnerį. Vis dėlto jei susipažinsi būtent su šio Zodiako ženklo atstovu, žinok - tavęs laukia pats geriausias gyvenimo nuotykis.


Mergelės. Nors vaikinai Mergelės iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti priekabūs, preciziški ir negebantys atsipalaiduoti dėl gausybės prisiimtų darbų, asmeniniuose santykiuose jie žavi atsidavimu ir geranoriškumu. Įsimylėjusios Mergelės padrays viską, jog jų parneris jaustųsi saugus ir ramus dėl besiklostančių santykių. Jie nesimėto, nekeičia partnerių it kojinių ir už viską labiausiai vertina ištikimybę.


Ožiaragis. Ožiaragiai labai greitai ir jausmingai įsimyli, o įsimylėję gali nuversti kalnus. Romantiką dievinantys Ožiaragiai apipila savo naująją simpatiją dovanomis ir dėmesiu. Tačiau visuomet išlaiko saiko pojūtį ir neapkrauna partnerio per didelio dėmesio kiekiu. Ožiaragių pliusas - su parneriu net ir išsiskyrus palaiko labai draugiškus santykius, todėl tikimybė, jog su šio Zodiako ženklo atstovų tavęs laukia skaudžios skyrybos, labai maža. Be to, Ožiaragiai nėra konfliktiški, todėl ginčai su šio Zodiako ženklo atstovu nėra dažni.


Žuvys. Kažin, ar rastume labiau atsidavusį meilei nei Žuvų ženklo atstovą. Jis moka mylėti taip, kaip niekas kitas. Tiesa, Žuvų ženklo atstovai iš pradžių gali gąsdinti penelyg dideliu atsidavimu santykiams, tačiau laikui bėgant jie iškelia laisvės svarbą ir leidžia partneriui pasijusti nekontroliuojamam. Žuvys visuomet kupinos įvairiausių minčių, todėl jų fantazija niekuomet neišsenka mąstant, ką nuveikti per pasimatymą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis