Astrologinė prognozė gegužės 6-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Šiandien neblogai seksis su labdara, medicina, menu, mistika susiję reikalai. Kitokiai veiklai stigs energijos ir racionalumo. Jei įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti.


JAUTIS. Intriguojamo pasiūlymo tikėkitės iš simpatiško ir dosnaus asmens. Galbūt tarpininkaujant draugams, kažkokie jums svarbūs santykiai vėl atsinaujins, taps spalvingesni. Galite atverti širdį patinkančiam žmogui.


DVYNIAI. Tam tikri profesiniai, finansiniai pokyčiai gali nulemti tolesnę jūsų veiklą. Svarbu ir patiems stengtis, o ne tik naudotis geromis progomis bei kitų palankumu.


VĖŽYS. Palankus metas švietimo, teisiniams reikalams tvarkyti. Tiktų kelti kvalifikaciją, megzti ryšius su užsieniečiais, užsiimančiais panašia veikla ir pan. Ramybę gali drumsti meilės abejonės, tačiau jas pavyks išsklaidyti ir net sukurti romantišką atmosferą.


LIŪTAS. Yra vilties, kad teigiamai išsispręs reikalas susijęs su pinigais, turtu. Troškimas nuveikti šį tą nepaprasta, padaryti įspūdį ar patirti meilės džiaugsmų bus iš dalies patenkintas.


MERGELĖ. Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su oponentais, konkurentais. Padidės azartas, polinkis rizikuoti, viliote vilios nauji atradimai, neišbandyti potyriai. Gali būti, kad susižavėsite, įsimylėsite.


SVARSTYKLĖS. Tai gali būti sėkminga diena, jeigu ieškote darbo, siekiate pripažinimo ar kažkur vykstate su tikslu atgauti jėgas, pataisyti sveikatą. Galite kiek pakeisti įvaizdį.


SKORPIONAS. Jums gali pavykti sutvirtinti draugystės ryšius, užmegzti romantišką pažintį. Gali atakuoti seksualus gerbėjas. Nenuobodžiausite ir su šeima, vaikais. Galbūt visi drauge nuspręsite kažką daryti, kad gyvenimas taptų džiugesnis.


ŠAULYS. Šiandien bendravimą šiek tiek ribokite, ypač socialiniuose tinkluose. Pravartu pasidžiaugti gamta ar pagal savo skonį bei pageidavimą susitvarkyti namus, paeksperimentuoti virtuvėje.


OŽIARAGIS. Šiandien užsimezgusios pažintys gali suteikti džiaugsmo, o kartu ir perspektyvų, naudos. Diena palanki prekybai, komercijai, reklamai, įvairiems ryšių, komunikaciniams reikalams.


VANDENIS. Tam tikra prasme pasijusite saugesni, turtingesni, nebe taip neramiai žvelgsite į ateitį. Galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu ar kt.


ŽUVYS. Romantikai, pramoginei informacijai skirsite nemažai dėmesio. Tačiau ir darbai neturėtų nukentėti. Energija, optimizmas, komplimentai teiks sparnus, todėl gana lengvai sugebėsite įgyvendinti kai kuriuos svarbius sumanymus.


Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis