2021 m. ieškok vaikino su šiais vardais: tai gali atnešti didžiausią laimę

Nors vardas nėra svarbiausias kriterijus renkantis antrąją pusę, vis dėlto neretai jis gali pasitarnauti norint suprasti, ar žmogus, su kuriuo bendraujame, yra patikimas, nuoširdus ir atviras. Nori sužinoti, su kokius vardus turinčiais vaikinais šiais metais tavęs lauks didžiausia laimė?

BENAS. Benas iš italų kalbos reiškia gerai. Tai su visais sutariantys ir optimiškai į pasaulį žvelgiančios asmenybės, kurios tikrai puikiai susikontaktuos su visais. Jei Benas ateinančiais metais pasirodys tavo pasaulyje, žinok, tavo ir jo sąjunga bus rimta, galimos net vedybos. Benai 2021 m. bus nusiteikę itin rimtai, todėl jei esi išsiilgusi rimto ryšio, nepaleisk Beno.


JUSTINAS. Justino vardas yra kilęs lotynų kalbos ir reiškia teisingumą, tiesumą. Justinų varde užkoduotas nuolatinis tiesos ieškojimas, todėl 2021. m. su Justinais santykiai bus skaidrūs ir aiškūs. Justinai nebus linkę išduoti, jie vertins santykius ir stengsis dėl jų kaip tik galės. Visgi Justinai turės puikią uoslę - jei juos išdavinėsi ar santykiuose jausiesi nebegerai, jie šią tiesą pasakys anksčiau nei spėsi jiems tai pranešti.


ROKAS. Roko vardas kilęs iš lotynų kalbos ir reiškia laimėjęs mūšį. Rokai i 2021 m.. bus kovingi, greitai užsiplieskiantys, tačiau gebės apginti savo mylimąją ir saugos ją nuo negandų. Kai įsimylės, Rokai tarsi pakvaiš - ir nors jų susižavėjimas gana greitai atslūgs, prie mylimos merginos jie ganėtinai greitai prisiriš, o tai garantuos stabilumą.


MARIUS. Mariai - tai vaikinai, kuriuos pavergti nelengva, bet jei Mariai įsimyli, savo mylimąją pakylėja iki dangaus. Jei . i 2021 m. tau teks laimė susipažinti su Mariumi, žinok, tavęs lauks dovanos, siurprizai, romantiškos staigmenos, kelionės... Mariai vienaip ar kitaip pasistengs, jog mylimos jų damos liktų patenkintos. Jei susidėsi su Mariumi, žinok - 2021 m. būsite dėl vienas kito pakvaišusi porelė, kuri skleis džiugesį ir meilę.


SIMAS. Ieškai kažko ramaus, stabilaus? Šis vaikinas kaip tik tau. Simas iš hebrajų kalbos reiškia išklausantis. Kiek ramesnio būdo Simas 2021 m. visuomet bus pasirengęs išklausyti ir padėti savo mylimai merginai. Jei tau iš vaikino reikia būtent to - abipusės pagarbos, supratimo bei paguodos, tuomet ši sąjunga ateinančiais metais atras ilgai lauktą harmoniją.


ŽYGIMANTAS (ŽYGIS). Šio vardo turėtojai merginoms i 2021 m. garantuos užtikrintą gyvenimą. Žygimantas - lietuviškas vardas , kuris reiškia žygį ir sumanumą, turtą. Žygimantai į santykius žiūrės senoviniu principu - jiems bus svarbu patiems parodyti damai dėmesį, pasakyti komplimentų, bandyti užkariauti rengiant staigmenas. Jeigu trokšti ambicingo, veržlaus partnerio, ateinančiais metais ieškok Žygimanto.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis