Didysis horoskopas šiems mokslo metams

Kaip tau šiais mokslo metais seksis įvairiose sferose? Ieškok savo Zodiako ženklo ir sužinok!

Avinas


Stiprioji pusė: dėl savo tiesumo, sąžiningumo, tu dažnai užimi lyderės poziciją. Žmonės pasitiki tavim, nes nevynioji nieko į vatą, sakai viską kaip yra.


Kliūtys: kartais būni netaktiška.


Stilius: Tau patinka ryškios spalvos. Tau nepatinka mėgdžioti kitus ar dėvėti tą patį drabužį du kartus.


Svajonių pasimatymas: su vaikinu, kuris turi šiek tiek šelmiško blogiuko bruožų.


Svajonių darbas: visą dieną sėdėti biure tau per nuobodu. Tau reikia darbo gryname ore. Gal norėtum būti nekilnojamo turto agentė ar jūrų biologė?


Tu niekada: per ilgai neužsibūni nepalankioje situacijoje.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Dvyniai, Liūtas, Vandenis.


Meilė: Vasaros pabaiga ir rudens pradžia labai palankus metas meilei, bet likusią metų dalį santykius išlaikyti bus sunku. Pirmąjį mokslo metų pusmetį trauksi reiklius ir kontroliuojančius vaikinus, o pavasarį suprasi, kad kol kas laimingiausia jautiesi būdama viena.


Mokslai: bus tarsi žongliravimas, kuris prasideda sklandžiai, bet galiausiai pamatai, kad ore per daug kamuoliukų. Pavasario pabaigoje gali pastebėti, kad pažymiai suprastėjo. Tačiau po Naujųjų metų vėl susiimsi ir pradėsi nuosekliai, gerai dirbti.


Draugai: šiemet gali turėti problemų su draugais, nes pradėsi laikyti juos savaime suprantamais, kol nepamatysi, kad jie nuo tavęs nusisuka. Laimei, tavo žavesiui sunku atsispirti –susigrąžinsi juos skyrusi net ir nedaug dėmesio.

Susigrąžinsi juos gana greit, bet būk atsargi pavasario pabaigoje, nes jei vėl imsi elgtis atsainiai, draugų neteksi amžiams. Nebandyk jų kantrybės. 


Šeima: Įtampa su tėvais atsilieps tavo emocinei būklei, bet jei turėsi daug paslapčių, viskas tik dar labiau pablogės. Kai tik išsakysi, ką galvoji, sulauksi jų paramos, o link gegužės mėnesio jūsų santykiai normalizuosi, ir tau net pradės patikti drauge su jais leisti laiką.


Pinigai: Problemos su pinigais, persekiojusios tave pernai, šiais metais turėtų baigtis. Jei daug dirbsi, tikėtina, kad lapkritį ir gegužę gausi didelių įplaukų. Kadangi pinigus uždirbsi pakankamai lengvai, pasistenk tais mėnesiais atsidėti jų kiek įmanoma.


Jautis


Stiprioji pusė: tavo kantrybė neišsemiama, ir tai tavo privalumas, nes sugebi išlikti labiau susitelkusi, nei dauguma žmonių.


Kliūtys: per ilgai neįžvelgi priešiškų kėslų.


Stilius: tu švelni, bet kartu ir stipri, ir tau patinka žemės spalvų paletė.


Svajonių pasimatymas: svajoji apie vaikiną, kuris taip tave lepintų, kad jaustumeisi it tikra karalienė.


Svajonių darbas: tavo skonis rafinuotas, tave traukia prabangūs dalykai. Galėtum būti juvelyrė, madų dizainerė ar asmeninė įžymybių konsultantė garderobo klausimais.


Tu niekada: nepadarysi skuboto sprendimo.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Mergelė, Ožiaragis ir Žuvys.


Meilė: Tu ieškai to vienintelio, bet negali apsispręsti, koks jis, nes vaikinai, kurie tave traukia, yra labai skirtingi. Tai ženklas, kad daraisi vis labiau suaugusi ir bandai suvokti, ko nori santykių srityje. Tikėtina, kad po Naujųjų metų užmegsi ilgiau trunkančius santykius, bet juos išlaikyti nebus lengva. Tau reikėtų pasimokyti priimti kompromisus.


Mokslai: beveik visus metus protas tavęs nenuvils, bus aiškus ir guvus, bet žiemą gresia tingėjimo apraiškos. Vis dėlto pavasarį vėl atkusi, kai susidomėsi nauju dalyku, kuris ne tik taps tavo hobiu, bet ir padės susikoncentruoti mokykloje.


Draugai: Šiuo gyvenimo etapu svarbiausi žmonės tavo gyvenime, greičiausiai, yra draugai. Pasitikėk jais, ir kreipkis į juos, kai nejausi motyvacijos ar pasiklysi gyvenime. Šiemet jų parama tau bus ypač svarbi. Nepamiršk, kad ir tu privalai padėti jiems, kai jiems tavęs reikės.


Šeima: atsimeni tą nusiraminimo antklodėlę, po kuria vaikystėje slėpdavaisi nuo priešiško pasaulio? Augdama vis labiau gėdijaisi, jei kas nors tave pamatydavo su ja. Na, o dabar panašiai jautiesi būdama šalia tėvų. Bet kai žiemą tavo reikalai pablogės, įvertinsi, kaip tau jų reikia, ir kaip ramina jų teikiamas saugumas.


Pinigai: Jei pasistengsi, kovo mėnesį gausi daug pinigų, tik nepamiršk kažkiek jų atsidėti. Birželio mėnesį būsi turtinga, ir galėsi išlaidauti pirkdama dovanas mylimiems žmonėms. Tavo dosnumas tikrai atsipirks.


Dvyniai


Stiprioji pusė: esi lanksti, todėl lengvai prisitaikai prie pokyčių.


Kliūtys: visur dalyvauji, darai tiek dalykų, kad pakeliui išsibarstai.


Stilius: tau tinka koledžo stilius, sportinis taip pat. Tiesą sakant, gali sau prisitaikyti bet kokį stilių.


Svajonių pasimatymas: tave traukia atviri, išsisakantys vaikinai, nes labiausiai tave domina įdomūs pokalbiai.


Svajonių darbas: kadangi gali dirbti ir viena, ir su komanda, tau tiktų rašyti filmų scenarijus arba montuoti filmus.

Tu niekada: nepasiduosi rutinai, nesileisi įspraudžiama į grafiką, nebent neturėsi kitos išeities, pavyzdžiui, kol lankai mokyklą ar universitetą.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Avinas, Svarstyklės ir Vandenis.


Meilė: Tu įsimylėjusi iki ausų! Problema ta, kad nerandate vienas kitam laiko, todėl reikalai nesiklosto taip sklandžiai ir sparčiai, kaip norėtum. Kai tu užsiėmusi, jis laivas, o kai tu laisva, jis užsiėmęs. Vis dėlto gerai jautiesi šiame santykyje, nes jis yra tavo geriausias draugas. Pavasarį pajusi pagundą dairytis į šalis, bet atsispirk jai. Tu jau turi visa, kas geriausia.


Mokslai: šiemet tavo mokymosi programa nebus labai sunki, ir imsi nerimauti, ar savo išsilavinimą galėsi tiesiogiai pritaikyti būsimai karjerai. Pasistenk susikaupti, nors ir bus nuobodoka, nes geri pažymiai šiemet taps stipriu pamatu ateinančiais metais.


Draugai: Į nieką pasaulyje jų neiškeistum, bet šiemet jie tau gali ir įkyrėti. Greičiausiai, todėl, kad giliai širdyje žinai, jog negali kreiptis į juos, jei kyla problemų darbe ar mokslo įstaigoje. Pagalbos verčiau kreipkis į tėvus, o su draugais leisk turiningą laisvalaikį.


Šeima: šiemet tu visa galva pasinersi į kitus dalykus, tad nelabai būsi linkusi bendrauti su šeima. Bet tavo tėvai džiaugsis, kad daraisi vis labiau nepriklausoma, ir pritars daugumai tavo idėjų. Artėjant vasarai, imsi vis dažniau atsigręžti į juos ir skirsi jiems daugiau laiko.


Pinigai: Esi linkusi per daug nerimauti dėl pinigų. Bet šį rudenį, jei pasistengsi, turėtum uždirbti nemažai pinigų.


Pradėsi labiau tikėti ir pasitikėti savimi ir reikalauti didesnio atlygio už savo pastangas. Greičiausiai, tau pavyks.


Vežys


Stiprioji pusė: Gyveni emocijų pasaulyje, tad žmonėms lengva užmegzti su tavimi ryšį.


Kliūtys: tu gali ilgai jausti pagiežą ar griežti dantį ant ko nors.


Stilius: tu svajinga ir mergaitiška, bet retkarčiais mėgsti atrodyti kaip fatališka moteris.


Svajonių pasimatymas: tau patinka sportiški vaikinai, kurie nesidrovi tavimi pasipuikuoti prieš kitus.


Svajonių darbas: tau tinka darbas, susijęs su namais. Gal norėtum būti interjero dizainere ar profesionali virėja?


Tu niekada: neišmeti drabužių.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Jautis, Mergelė ir Žuvys.


Meilė: Šiemet turėsi iš ko rinktis. Žinoma, tas, kuriuo labiausiai domėsiesi, ne visada bus prieinamas, bet, galiausiai, juk tavo norai ir nuotaikos dažnai keičiasi. Greičiausiai, dar neatėjo laikas ilgalaikiams santykiams – kol kas flirtuok ir mėgaukis laisvu vienišės gyvenimu.


Mokslai: namų darbus darysi lengvai, lyg šukuotumeisi plaukus, todėl geri pažymiai plauks be didelių pastangų. Deja, kol kas nejausi didelio įkvėpimo moksluose. Bet vasario mėnesį teks sunkiau paplušėti, ir kai pamatysi, kad pažymiai dar pagerėjo, jausiesi įvykdžiusi pareigą.


Draugai: Draugai tau padės išspręsti problemas, jei jų kils rugpjūčio mėnesį. Kovą viskas grįš į vėžes, ir ilgainiui imsi matyti, kaip atsiperka tai, kad savo laiku padėjai draugams. Aiškiai pamatysi, kad turi tikrų draugų, kuriais gali pasikliauti, kai tau jų reikia labiausiai.


Šeima: Šiemet su tėvais susikeisi vietomis, nes tavo mama ar tėtis kreipsis į tave patarimo – jie jau seniai žiūri į tave kaip į pakankamai subrendusią. Su šeima dirbsite kaip viena komanda, lengvai pasieksite bendrų tikslų.


Pinigai: vasarai baigiantis, paskolinsi pinigų draugei, bet ji grąžins tau ne visus. Vertėtų pamiršti tą skolą, kitaip prarasi draugę. Vasario mėn. gausi didelę dovaną ir ims plaukti pinigai, tad tu nebankrutuosi, o atvirkščiai, galėsi susitaupyti.


Liūtas


Stiprioji pusė: dosnumas tau įgimtas.


Kliūtys: hm, tu per sudėtinga.


Stilius: drąsūs ir ryškūs drabužiai su dramatiškais akcentais.


Svajonių pasimatymas: su pasitikinčiu savimi vaikinu, kurio negąsdina tavo populiarumas.


Svajonių darbas: tau patinka būti dėmesio centre, kai į tave nukreipti visi prožektoriai. Labiausiai tau tiktų būti madų dizainere, aktore ar modeliu.


Tu niekada: nelaikai liežuvio už dantų, kai ant ko nors supyksti.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Dvyniai, Šaulys, Vandenis.


Meilė: meilė geras dalykas, ir šiemet tau akivaizdžiai seksis šioje srityje. Tau labiausiai patinka, kai turi ne vieną gerbėją. Šiemet taip ir bus, bet žiemą užnorėsi įsimylėti pati. Ir įsimylėsi, bet dar ilgai galvosi, jog tai nerimta. Tavimi domisi per daug vaikinų, kad ilgam užsibūtum su vienu.


Mokslai: Mokslo metų pradžioje mokytojai ar dėstytojai iš tavęs daug reikalaus, bet kai tik sugebėsi susikaupti, paliks tave ramybėje, bent jau keli iš jų. Kai pedagogai pamatys, kad rimtai sieki gerų rezultatų, jie tau padės, ir kartu jūs nuversite kalnus.


Draugai: šiemet pastebėsi, kad aplink tave sukasi daug atsitiktinių žmonių. Tu su jais leidi laiką, nes taip patogu, o ne todėl, kad jie tau artimi. Pavasario pabaigoje viskas pasikeis – sutiksi kelis bendraminčius, einančius ta pačia kryptimi, kaip ir tu, ir besidominčius tais pačiais dalykais.


Šeima: Tavo tėvai palaikys tave 100 procentų ir aukos savo laiką, kad tik tu pasiektum savo svajones mokslų srityje.


Vasarą dėsi pastangas, kad užmegztum ryšį su savo tolimesniais giminaičiais, ir daug apie juos sužinosi.


Pinigai: piniginiai reikalai labiausiai seksis rugsėjį ir kovą. Susiklostys palanki situacija, ir jei gerai padirbėsi, galėsi neblogai pasipelnyti. Jei tau pavyks, gyvensi pasišvilpaudama iki vasaros. Vienas iš variantų – laimėsi stipendiją.


Mergelė


Stiprioji pusė: Tavo protas aštrus, tu organizuota. Padedi kitiems aiškiau pamatyti tikslus, kai jie atsiduria kryžkelėje.


Kliūtys: Tu perfekcionistė ir tavo draugus tai varo iš proto. Be to, tu pati mėgsti kritikuoti kitus, bet nemėgti, kai kritikuoja tave.


Stilius: daug dėmesio skiri detalėms, tavo stilius išpuoselėtas.


Svajonių pasimatymas: tau patinka nenuspėjami vaikinai. O dar geriau, jei jie šiek tiek paslaptingi.


Svajonių darbas: tu galėtum būti puiki medicinos seselė, gydytoja ar psichologė. Tu iš prigimties linkusi gydyti žmones ir jiems padėti. 


Tu niekada: nepraleisi jokios smulkmenos. 


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Jautis, Vėžys ir Ožiaragis.


Meilė: Rudenį tave sužavės įdomus vaikinas. Santykiai vystysis lėtai ir stabiliai, ir visi ženklai rodys, kad jis „tas vienintelis“. Žiemą jūs itin suartėsite, ir tu pabandysi atsitraukti, bet jis bus atkaklus ir tu vėl pas jį grįši.


Mokslai: mokslo metų pradžioje bus daug kliūčių, kurios šiek tiek nukreips tave nuo tavo tikslų. Bet išsilavinimas tau svarbus, tad greit grįši į teisingas vėžes. Geriausiai mokslai seksis gruodį ir balandį. Nors tu nelinkusi įvertinti savo pasiekimų ir pastangų, nepamiršk, kad daug dirbai, ir nusipelnei pagyrimo.


Draugai: Dažniausiai labai vertini savo draugus, ir negali be jų gyventi, bet šiemet jie tave erzins dažniau nei bet kada. Neatstumk jų, nes giliai širdyje tau jie iš tiesų yra reikalingi. Kitą vasarą su šiais draugais patirsi daug nuotykių, kurie visam gyvenimui išliks tavo atmintyje.


Šeima: Tikėtina, kad antroje gruodžio pusėje tavo šeimoje bus pokyčių. Tau reikės tapti savarankiškesnei, nes tėvai ir broliai ar seserys greičiausiai domėsis tik savo problemomis. Tačiau sausio viduryje vėl gali tikėtis jų dėmesio.


Pinigai: šiais metais tau nelabai rūpės finansiniai reikalai. Labiausiai dėl to, kad turėsi kitų problemų, be to, turimų pinigų pakaks tavo poreikiams. Vis dėlto balandžio mėnesį tavęs laukia staigmena, kuri leis tau įgyvendinti planus, susijusiu su išsilavinimu ar kelionėmis.


Svarstyklės


Stiprioji pusė: Tu sutelki žmones, pastebi ir moki įvertinti jų skirtumus.


Kliūtys: Ne visada išsakai savo poziciją.


Stilius: Tu elegantiška ir mėgsti stebinti. Mėgsti visas paletės spalvas.


Svajonių pasimatymas: Tau patinka malonūs, romantiški, bet ne sentimentalūs vaikinai.


Svajonių darbas: Tu būtum puiki stilistė. Bet kadangi nori pakeisti pasaulį, tau tiktų ir politikės karjera.


Tu niekada: nebūni įžūli ir spaudžianti.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Dvyniai, Šaulys ir Vandenis.


Meilė: Šį rudenį sutiksi tobulą vaikiną, pavasarį dar vieną, o kitos vasaros pabaigoje – trečią. Matyt, dar neatėjo laikas pastoviems santykiams. Tačiau šios patirtys tau bus naudingos, nes padės suprasti, kokios vaikinų savybės tave traukia.


Mokslai: šiemet būsi linkusi į apmąstymus ir tyrinėjimus. Rudenį teks priimti svarbius sprendimus dėl ateities, bet žiemą prarasi motyvaciją ir atsiliksi moksluose. Tai privers tave iš naujo įvertinti savo pasirinkimus, ir gal net kai kuriuos jų pakeisti. Po to turėtum vėl pajusti pasitikėjimą savimi ir entuziazmą. Valio!


Draugai: su draugais mėgsti bendrauti po vieną arba mažomis grupėmis. Šiemet gali pasijusti iškritusi iš konteksto, nes būsi labai susitelkusi į mokslus, bet pavasarį turėtum vėl grįžti į senų draugų ratą. Suteik jiems antrą šansą.


Šeima: Šiemet tėvai bus labai reiklūs ir ne visada sugebės suteikti tau emocinę paramą. Jie negali visada priimti sprendimų už tave, bet kuo aiškiau išdėstysi savo poreikius, tuo jiems bus paprasčiau tau padėti įgyvendinti tavo planus.


Pinigai: Metų pradžioje teks susiveržti diržą. Piniginiai reikalai sunkokai klostysis iki gegužės mėn., o tada įplaukos turėtų išaugti ir išlikti tokios ilgai. Gausi didesnę stipendiją arba tau pakels atlyginimą, tad galėsi lengviau atsikvėpti ir džiaugtis, stebėdama, kaip kaupiasi pinigai.


Skorpionas


Stiprioji pusė: Tu linkusi nuožmiai ginti save ir savo artimuosius. Už draugus kauniesi iki mirties.


Kliūtys: tu tokia paslaptinga, kad tik labai nedaugelis gali tave suprasti.


Stilius: Tu labai seksuali ir nebijai to pabrėžti. Labiausiai mėgsti juodą spalvą, skiri daug dėmesio drabužių detalėms.


Svajonių pasimatymas: tavo svajonių vaikinas nebūtinai turi būti populiarus, bet kandidatas į ilgalaikius santykius turi būti įtakingas ir lydimas sėkmės.


Svajonių darbas: tu intuityviai jauti pelną ir pinigus, tad tau tiktų dirbti banko investicijų skyriuje arba biržoje.

Tu niekada: neišduotum draugės ir neišpasakotum jos paslapčių.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Vėžys, Mergelė ir Žuvys.


Meilė: rudenį ir vėl užmegsi santykius su buvusiu vaikinu, ir jūs vėl balansuosite ant išsiskyrimo ribos. Ši meilės ir neapykantos dvikova varys tave iš proto (gerąja prasme). Galiausiai, ištrūksi iš šio santykio ir pradėsi eiti į pasimatymus su kitais. Iškart pasijusi geriau, ir galėsi susikoncentruoti į kitus svarbius dalykus. O baigiantis pavasariui sutiksi vaikiną, kuriam atiduosi savo širdį.


Mokslai: laimėsi visus populiarumo konkursus ir pasižymėsi užklasinėje veikloje, todėl mokslams skirti dėmesio ir susitelkti į juos pavyks tik pavasarį. Kadangi būsi kažkiek atsilikusi, teks vytis, bet tau pavyks.


Draugai: būk atsargi – vasaros pabaigoje tavo draugai gali įtraukti tave į painią aferą. Pasistenk apginti savo pozicijas, ir gal net imtis lyderės vaidmens, kad nepasiduotum blogai jų įtakai. Sukurk įtikinamus, svarius planus, kad patrauktum jų dėmesį ir ištrauktum juos (ir save) iš nemalonumų.


Šeima: tėvai tave nervins, niekaip nesutarsi su broliu ar sese. Jausi poreikį ištrūkti iš lizdo, pabėgti nuo mamos kontrolės. Neleisk, kad nusivylimas tave užvaldytų. Tavo svajonės išsipildys greičiau, nei manai, ir tada imsi ilgėtis savo šeimos.


Pinigai: Labiausiai nekenti būti finansiškai priklausoma nuo kitų, bet teks nuryti išdidumą, kad gautum pinigų. Teks laikytis tėvų taisyklių arba daryti tai, ką lieps viršininkas darbe. Tu turi potencialą, ir tai žinai, todėl kitą vasarą užsitikrinsi sau tinkamą finansinę bazę.


Šaulys


Stiprioji pusė: kadangi esi optimistė, šeimos nariuose ir drauguose įžvelgi geriausius bruožus. Kliūtys: tave dažniausiai gąsdina atsakomybė.


Stilius: kurdama stilių, pasitelki savo lakią vaizduotę. Mėgsti derinti modernų ir vintažinį stilių.


Svajonių pasimatymas: tobuliausias vaikinas – kuris sunkiai dirba, bet moka iš širdies linksmintis.


Svajonių darbas: tau patinka judėjimas, tad, greičiausiai, tau turėtų patikti dirbti gide, pilote ar vertėja.


Tu niekada: nepraleidi progos patirti nuotykį.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Avinas, Liūtas, Vandenis.


Meilė: rudens pabaigoje susidomėsi ypatingu vaikinu. Tačiau bendrauti nebus lengva, nes dėmesio reikalaus ir kitos gyvenimo sritys. Pavasarį reikalų sumažės, tad vasarą galėsi mėgautis santykiais.


Mokslai: būsi pasiryžusi darbus baigti prieš terminą. Jau dabar puikiai žinai, ką nori veikti gyvenime, todėl mokaisi tai, kas tau pravers ateityje. Pavasarį suintensyvės tavo socialinis gyvenimas, tad šiek tiek užmesi mokslo reikalus. Laimei, tai bus laikina – galiausiai atsitokėsi ir vėl stengsiesi.


Draugai: tu turi draugų visame pasaulyje ir palaikai su jais ryšį. Tai pagirtina, bet kartais, tiek laiko skirdama bendravimui, gali jaustis pervargusi ir išsikvėpusi. Metų pabaigoje susirasi naujų draugų savo aplinkoje, jie pagelbės tau mokyklos reikaluose, be to, pradėsite kartu leisti laisvalaikį.


Šeima: tau labai pasisekė, kad turi supratingus ir tavimi besirūpinančius giminaičius. Pasisėmei tiek išminties iš savo tėčio, kad dabar kalbi ir elgiesi visai kaip jis (koks tėvas, tokia dukra). Birželį jūsų abiejų laukia puikus siurprizas.


Pinigai: santykiai su įtakingais tavo tėvų draugais užtikrins tau geras mokslų sąlygas ar stipendijas. Kai kurie bendraamžiai pavydės tau finansinės sėkmės. Neimk į galvą, bet ir stenkis nepamiršti, kad jei kažko labai nori, turi pasistengti, kad tai gautum.


Ožiaragis


Stiprioji pusė: tavimi galima pasikliauti nepaisant aplinkybių.


Kliūtys: nemėgsti spontaniškumo.


Stilius: turi puikų skonį. Mėgsti klasikinį, konservatyvų, rafinuotą stilių. Mėgsti brangius pirkinius.


Svajonių pasimatymas: tau reikia ambicingo, nepriekaištingų manierų vaikino, kurį galėtum pristatyti savo tėvams.


Svajonių darbas: ką bedarytum, tau svarbu, kad tai būtų naudinga, kad paklotų pamatus ateities kartoms, todėl tinkamiausios profesijos – architektė, ambasadorė.


Tu niekada: nepasiduodi.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Mergelė, Skorpionas, Žuvys.


Meilė: rudenį kelias bus vingiuotas, jame sutiksi kelis netinkamus kandidatus. Užtat metų pabaigoje gali tikėtis įdomios ir perspektyvios pažinties. Santykiai nesirutulios iki pavasario, bet kai tik reikalai pajudės, sustabdyti juos bus sunku.


Mokslai: mokslo metu pradėsi ramiai, nes perskaitei visą vasarai rekomenduotos literatūros sąrašą. Šis privalumas suteiks tau pranašumą bendramokslių atžvilgiu, bet išsilaikyti lyderės pozicijoje nebus lengva. 


Draugai: tu tokia konkurencinga, kad sunku rasti draugų, kurie tavimi nesipiktintų. Rudens pabaigoje susipažinsi su tokiais pat ambicingais kaip tu žmonėmis ir pamatysi skirtumą tarp žmonių, šalia kurių gali augti, ir tų, kurie tave stabdo. Tapsi išrankesnė ir atsargesnė, nebeįsileisi į savo gyvenimą visų prašalaičių.


Šeima: kadangi santykiai su giminaičiais artimi, mėgausiesi buvimu namuose. Tavo tėvai rūpinasi tavimi ir tave saugo, bet taip pat ir pasitiki tavimi, neprimeta savo valios. Baigiantis pavasariui, santykiai gali pablogėti, atsiras įtampa ir imsi jaustis pernelyg kontroliuojama. Tačiau šis etapas greit baigsis, ir jūs vėl gerai sutarsite.


Pinigai: tave supa išlaidautojai, kurie pinigus leidžia greičiau, nei uždirba. Rugsėjį tai suprasi ir atsitrauksi nuo jų, nusprendusi pradėti taupyti. Finansine prasme palankiausi mėnesiai bus sausis ir vasaris, nes tėvai skirs daugiau pinigų tavo išlaidoms. Tik leisk juos protingai.


Vandenis


Stiprioji pusė: tu rūpiniesi kitais, todėl visi nori turėti tokią draugę.


Kliūtys: kai susierzini, gali tapti šalta kaip ledas.


Stilius: tau patinka vardinės etiketės, net jei to neprisipažįsti, be to, dievini beprotiškus spalvų derinius.


Svajonių pasimatymas: tau patinka tyrinėtojai, kurie pasakoja tau apie savo nuotykius, patirtis, dalinasi idėjomis. O jei jis turi humoro jausmą, tai didelis pliusas.


Svajonių darbas: tave motyvuoja darbas, kuris yra naudingas žmonijai. Tau tiktų dirbti medicininių tyrimų laboratorijoje arba vadovauti ne pelno siekiančiai organizacijai.


Tu niekada: neatsispirtum naujam iššūkiui.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Dvyniai, Svarstyklės, Šaulys.


Meilė: mokslo metų pradžioje tavo horizonte nenusimato nieko rimto, bet aplink nuolat sukinėsis pretendentai flirtui. Gruodžio mėnesį visiškai netikėti įsimylėsi gerą draugą. Tu jam taip pat patiksi, bet jis gana drovus, todėl rimti santykiai neužsimegs iki pavasario. Tad meilė tavęs laukia pavasarį.


Mokslai: visus metus pareigingai ruoši namų darbus ir punktualiai pateiksi visus projektus. Tačiau vis dažniau ramybės neduos tokie klausimai, kaip „Ką visa tai reiškia?“ ir „Ar galėsiu pritaikyti šias žinias savo gyvenime?“ Pasistenk atsipalaiduoti – atsakymus pradėsi gauti jau sausį.


Draugai: turi daug draugų, bet vis dažniau imi jausti, kad kažkas ne taip. Šiais mokslo metais draugų ratas turėtų kokybiškai pasikeisti – nustosi bendrauti su problematiškais žmonėmis, o juos palaipsniui pakeis bendraminčiai, su kuriais subursi stiprią komandą. Su jais galėsi labiau atsiverti ir nebijosi pasirodyti tokia, kokia esi.


Šeima: pasijutusi blogai, šiemet visų pirma kreipsiesi į šeimos narius. Rudens pabaigoje sulauksi jų palaikymo ir paramos, jie nepaliks tave bėdoje, bet ir neperžengs tavo ribų.


Pinigai: sausį ir vasarį pasijusi itin turtinga, atplėšusi visus tuos gimtadienio vokus. Pagrindinė problema bus – kaip neišleisti visko vienu ypu. Nepersistenk taupydama – atsidėk šiek tiek pinigų, kad galėtum juos išleisti kažkam, apie ką jau seniai svajojai. Palepink save.


Žuvys


Stiprioji pusė: tu esi mistiška, romantiška ir užjaučianti. Žmonės patiki tau savo slapčiausias mintis ir jausmus.

Kliūtys: visada skrajoji padebesiais.


Stilius: tau patinka pastelinės spalvos ir švelnūs audiniai.


Svajonių pasimatymas: tu gana drovi, todėl tau reikia pakankamai drąsaus vaikino, kuris nebijotų žengti pirmojo žingsnio.


Svajonių darbas: Galbūt Holivudas? Tokia teatrališka mergina kaip tu turėtų vaidinti filmuose ar vesti radijo laidą.

Tu niekada: nesugebi sulaikyti ašarų.


Kokie ženklai labiausiai tinka į draugus: Jautis, Vėžys, Mergelė.


Meilė: kadangi tavo širdis dar neatsigavo nuo meilės be atsako, kažkurį laiką negalvosi apie santykius apskritai, o visą energiją skirsi kūrybai. Pavasarį suteiksi meilei dar vieną progą, o vasarą jau būsi santykių įkarštyje su ypatingu žmogumi.


Mokslai: Rudenį būsi itin kūrybinga, jausi įkvėpimą ir daug rašysi, gerai seksis ir mokslai. Po Naujų metų šiek tiek prarasi koncentraciją, bet pavasarį atsitokėsi ir grįši prie reikalų. Šiemet geriausiai seksis istorija ir dailė.


Draugai: dauguma tavo draugų tavimi domisi ir viską apie tave žino. Tai glosto tavo savimeilę, bet kartais gali kelti rūpesčių, ypač kai nenori, kad tavo paslaptys būtų viešos. Kitą vasarą susipažinsi su žmonėmis, kurie tau labai patiks, ir kuriuos nekantriai norėsi supažindinti su senaisiais draugais. Nenorėsi išduoti senųjų, tiesiog norėsi atgaivinti senąją kompaniją.


Šeima: tavo šeimynykščiai spalvingi kaip cirkas, ir nenuspėjami kaip amerikietiški kalneliai. Bet tau pasisekė, kad juos turi, ir šiemet jūsų ryšys dar sustiprės. Gegužės mėnesį pajusi ypatingą dėkingumą jiems.


Pinigai: šlamantieji tau dabar nerūpės, nes būsi susikoncentravusi į kitus dalykus. Bet šiemet tavęs laukia finansinė sėkmė, tai tau bus siurprizas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis