Nuostabūs ONYRICO aromatai, galintys tapti puikia ateinančių švenčių dovana artimajam

Garsus prekinis ženklas „Kristiana“ antradienį „Panelės“ komandą pakvietė į renginį, kurio metu buvo supažindinta su nišinių kvepalų ONYRICO linija. Iš Italijos atvyko ir pati kvepalų kūrėja Emilia Armida Chinigò, kuri ne tik papasakojo kvepalų linijos įkūrimo istoriją, bet ir pasidalino didžiausiais motyvatoriais, skatinančiais kurti nuostabaus kvapo aromatus bei išskirtinio dizaino kvepalų buteliukus.

ONYRICO linija - tarsi kelionė po meną ir istoriją, aplankant viską, kas dovanojo žmonijai grožį ir kultūrą. Onyrico reiškia “svajonių pasaulis”: aromatai, kurie kviečia svajoti ir leidžia laisvai keliauti laiku ir erdve. Aromatais siekiama įkūnyti rafinuotumo ir grožio teikiamą malonumą, kurį perteikia ypatingas dėmesys smulkiausioms detalėms ir niuansams. Pagrindiniai ONYRICO akcentai yra tikrumas ir prabanga, visada reikalaujanti daugiau laiko.



ONYRICO kvepalų linija
ONYRICO kvepalų linija
Organizatorių archyvas



Įdomu tai, jog ši kolekcija tyrinėja istoriją skirtingais laikmečiais bei skirtingose vietovėse kartu su iškiliausiais, išskirtiniu talentu apdovanotais italų menininkais, sukūrusiais ne vieną stulbinančio grožio kūrinį. Šiandien be abejonės visi sutinka, kad kvepalai taip pat yra meno šaka. ONYRICO kvepalų kolekcija gimė iš troškimo perteikti kūrėjų džiaugsmą ir pasididžiavimą, kad yra italai, todėl interpretuoti aromatus pasirinko garsiausius italų parfumerius.


ONYRICO prekinio ženklo įkūrėja Emilia Armida Chinigò (dešinėje)
ONYRICO prekinio ženklo įkūrėja Emilia Armida Chinigò (dešinėje)
"Panelės" nuotr.


Kviečiame susipažinti su išskirtiniais ONYRICO aromatais, kuriuos galima rasti „Kristiana“ parduotuvėse. Šie kvepalai gali tapti puikia dovana artimam žmogui ateinančių švenčių proga. Tai ne tik kokybe pasižyminti dovana, bet ir šansas artimam žmogui suteikti galimybę aromatų pagalba pakeliauti po pasaulį, sužinoti daugiau apie praeitį, prisiminti svarbius istorinius momentus bei susipažinti su žymiausiais menininkais bei jų kūriniais.


ARTIMITIA aromatas. Jis perteikia išskirtinio jausmingumo istoriją apie šiltas, paslėptas emocijas ir stiprias, nenumaldomas aistras. Istorija pradedama pasakoti gaiviomis imbiero ir mandarino natomis, o jos širdyje pražįsta gėlių puokštė su šilkmedinės michelijos, imbiero ir apelsinmedžio žiedais. Gurmaniškose pamatinėse natose vanilė ir cukruotas imbieras susipina su medžio, baltojo muskuso ir ambros natomis. Koncentracija 28%, kvepalų ekstraktas. Flakonas papuoštas ONYRICO kvepalų linijai būdingu kamšteliu, šį kartą pagamintu iš žalio onikso. Oranžinėmis gijomis išmargintas marmuras primena tapytojos autoportreto foną ir šiltos spalvos rūbus, kuriuos vilki jos paveiksluose vaizduojami veikėjai.



ARTIMITIA aromatas
ARTIMITIA aromatas
Organizatorių archyvas



ENYGMA aromatas. Leonardas Da Vinčis - tai žmogus, apdovanotas didžiu universaliu talentu - jis buvo tapytojas, inžinierius, mokslininkas. Asmenybė, tobulai įkūnijanti savo laikmetį, ir vedanti į aukštesnes išraiškos formas įvairiausiose meno ir mokslo srityse. Genijus, puikiai žinomas visame pasaulyje. Pamatinės medžio natos primena padūmavusį Mona Lizos paveikslo foną; čia, tarp vetiverijos šaknų ir subtilių vaistinio gvajoko medienos užuominų (augalas, vadinamas „gyvenimo medžiu“ ir laikomas universalia panacėja), atgyja paslaptinga ambra kartu su santalo mediena. Aromatui balanso suteikia gardenija ir raudona damaskinė rožė, praskaidrinančios dūmines tabako natas. Galiausiai auksinį šafraną ir muskatą pakylėja vėsi ir gundanti bergamotė.



ENYGMA aromatas
ENYGMA aromatas
Organizatorių archyvas



EMPIREO aromatas. Tai odė klasikiniam grožiui. Levanda ir smilkalai perteikia tyrumą, o mira suteikia harmonijos kvapo natoms. Heliotropas skleidžiasi širdies natose, suteikdamas lengvumo pojūtį baltų rožių ir arabinių jazminaičių puokštei. Aromato išliekamosios natos grąžina mus į pačią pradžią, apgaubdamos jausmingų natų sūkuriu: vanilės, ambros, muskuso, benzoinės dervos, santalo ir kedro medienos kvapais.



EMPIREO aromatas
EMPIREO aromatas
Organizatorių archyvas




ITINERIS. Tai aromatas, pagerbiantis MARKĄ POLĄ - vieną pirmų ir žymiausių keliautojų istorijoje. Jo kelionė truko daugiau nei dvidešimt metų. Kelionė Šilko keliu su rytietiškų prieskonių, audinių, kvepalų, gėlių ir vaisių gausa, po neatrastas, naujas ir kerinčias vietas, kuriuose gyvena įvairios etninės grupės ir kultūros. Markas Polas įkvėpė kitus didžius keliautojus, tokius kaip Kolumbas ir Vespučis. Remiantis jo knyga “il Milione”, buvo sukurtas pirmasis pasaulio žemėlapis. Viršutinėse natose juntamas mandarinas nukelia mus į tolimąją Kiniją, kur viliojantys kvepenės žiedai skleidžia turtingą ir saldų gėlių, medaus bei vaisių aromatą, ir kviečia į slaptą imperatoriaus sodą. Žiupsnelis rožinių pipirų suteikia prieskonių užuominą intriguojančiai, šilko švelnumo harmonijai.



ITINERIS aromatas
ITINERIS aromatas
Organizatorių archyvas




MICHELANGELO. Tai aromatas seka Mikelandželo keliais ir kviečia į intriguojančią kvapinę kelionę po vietas ir regionus, įkvėpusius didįjį tapytoją sukurti garsiausius kūrinius. Šio aromato širdis yra figa, lydima geltonojo greipfruto, laukinių juodųjų serbentų ir magnolijos. Smilkalai išreiškia gilų dvasingumo jausmą, persmelkusį atmosferą, kurioje dirbo Mikelandželas. Hiacintas ir galbaninė ferula papildo kompoziciją, o žemiškos medžio ir prieskonių pamatinės natos su kipariso, kedro, pačiulio vetiverijos ir gauruotojo švitrūno natomis harmoningai išbaigia aromatą.



MICHELANGELO aromatas
MICHELANGELO aromatas
Organizatorių archyvas



ROSSA BOHEME. Tai aromatas, pagerbiantis Džiakomą Pučinį. Šiuose operai dedikuotuose kvepaluose dominuoja citrusinių vaisių natos, tačiau širdies natas papildo tabakas. Čia juntamos aksominių užuolaidų užuominos, scenos mediena, muzikos instrumentai - smuikas ir kontrabosas, taip pat užuodžiame sodrų ir gaivų gausiai tenorų naudojamo losjono po skutimosi dvelksmą.



ROSSA BOHEME aromatas
ROSSA BOHEME aromatas
Organizatorių archyvas


TAU aromatas. Šv. Pranciškaus Asyžiečio (Francesco D‘Assisi) meilė buvo visaapimanti - žmonijai, žemei, gyviems sutvėrimams ir gamtai. Pranciškus gyveno miške, gamtos apsuptyje, kūrė eiles. TAU yra gaivus, beveik pirmapradis aromatas. Jame susipynusius kadagio, šalavijo, muskuso ir drėgnų beržo rąstų aromatus gaubia pelargonijos natos.

Šių augalų esencijos atgaivina senus prisiminimus ir sukelia tuos pačius pojūčius, kaip ir tada, kai po tais pačiais medžiais, šalia tų pačių augalų Pranciškus stebėjo saulę, mėnulį ir žvaigždes.



TAU aromatas
TAU aromatas
Organizatorių archyvas



UNGUENTUM REGALE aromatas. Tai senovinių kvepalų kompozicija, kuri būdavo gaminama iš plaukuotojo viršūklio, kvapiosios sosiūrijos, kvapiojo kardamonaičio, ceiloninio cinamono, miramedžio, ajero, indinio cinamono, kininio cinamono, heninės lavsonijos, šafrano, viksvuolės, mairūno, lotoso, medaus, vyno ir dalbergijos medienos. Aromatas primena iš tolimų šalių atvystančius prieskonių karavanus, gatvių dulkes, gamtos vešlumą ir sodrius išdirbtos odos kvapus. Senovės Romos įkvėptame aromate naudojami tų laikų eteriniai aliejai, natūralios dervos ir prieskoniai.



UNGUENTUM REGALE aromatas
UNGUENTUM REGALE aromatas
Organizatorių archyvas




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis