Selenos Gomez grožio pikas: daugelis ją lygina su Angelina Jolie (FOTO)

Selena Gomez grįžo! Kartu su jos energija, entuziazmu, puikia nuotaika grįžo ir nuostabus atlikėjos žavesys, kurį ji ypatingai pabrėžia dalyvaudama renginiuose. Vakar ji tiesiogine ta žodžio prasme užvaldė socialines medijas, kuomet buvo paviešintos nuotraukos iš vieno renginio Los Andžele.

Atlikėjai Selenai Gomez šis ruduo - labai įtemptas. Nuo sezono pradžios ji intensyviai ruošėsi naujojo kūrinio pristatymui gerbėjams, todėl retai kada buvo matoma viešumoje. Šiandien Selena gali atsikvėpti, naujieji jos hitai jau pasiekė viešumą.


Yra žinoma, jog jau daugelį metų Selena kovoja su pavojinga autoimunine liga vilklige, kurios požymiai atsiranda ir vėl pranyksta. Šiuo metu tiek pati Selena, tiek jos artimiausi žmonės teigia, jog atlikėja jaučiasi puikiai - turi begalę energijos, planuoja koncertus ateityje ir dega noru toliau kurti. Regis, vidinė Selenos savijauta atsispindi ir atlikėjos išorėje, šiuo metu Selena atrodo tiesiog pasakiškai!



Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press


Daugelis teigia, jog Selena šiuo metu - pačiame savo grožio pike, nes šiandien jos išvaizdai nėra priekaištų. Puiki figūra, sveiki, spindintys plaukai, lygi veido oda... daugelis Seleną jau dabar lygina su gražiausia pasaulio moterimi Angelina Jolie! Selena subrendo, atrado moterišką stilių ir tiesiog spinduliuoja rafinuotumu.


Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press



Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press


Selena iš tiesų atrodo nuostabiai, tiesa?


Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis