Pamatę šią blakstienų madą, daugelis patiria šoką (FOTO)

(3)

Ne paslaptis, kodėl merginos tiek daug investuoja į blakstienų grožį, juk ilgos, tankios blakstienos ne tik pabrėžia žvilgsnį, bet ir pagražina veido bruožus. Blakstienų madų evoliucija iš tiesų sparti - regis, vos vakar buvo madingos tokios tankios, jog vos galima įmatyti akis blakstienos, o štai šiandien daugelis grįžta prie natūralesnių blakstienų.

Vis dėlto naujausia blakstienų mada lenkia visas. Susipažinkite - tai banguotos blakstienos, kurios pamažu užkariauja internetą. Cheminiu būdu riečiamos blakstienos susibanguoja, todėl įgauna garbanėlių pavidalą. Nors netrūksta besižavinčių šia naujove, daugelis į ją reaguoja ne džiugesingai. Anot kritikų, tokios blakstienos atrodo komiškai, o apie praktiškumą nėra ką kalbėti. Be to, daugelio teigimu, banguotos blakstienos gali pakenkti regėjimui, mat išsikišę blakstienų plaukeliai gali pažeisti rageną.


Kaip bebūtų, merginos jau eksperimentuoja su šia mada, o JAV net atsirado prekybininkų, prekiaujančių banguotomis priklijuojamomis blakstienomis. Ar daug atsiras pirkėjų, parodys tik laikas, bet tai, kad grožio mados yra linkusios kisti, yra tikrų tikriausias faktas.


Ką tu manai apie šią tendenciją - ar ji tavęs neverčia kraupti?












Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis