Madingiausios šukuosenos besiruošiančioms mokslų baigimo šventėms (FOTO)

Po truputį šylantys orai, vis dažniau džiuginanti saulė, nenumaldomai išduoda, kad kartu su bundančia gamta artėja ir šventinis laikotarpis. Abiturientės ieškos išskirtinio stiliaus mokyklos baigimo proga, nuotakos sieks išskirtinę gyvenimo dieną atrodyti unikaliai, nepakartojamai. Išskirtinėmis progomis susiduriama su nelengva užduotimi išpildyti savo svajonėse jau sukurtas siekiamo įvaizdžio vizijas. Grožio salono Greenas įkūrėjos Olga Wiseman ir Viktorija Parutytė dalinasi patarimais ir sukaupta patirtimi, kaip išskirtinėmis progomis jaustis ne tik ypatingai, bet ir patogiai. Tikime, kad grožio eksperčių patarimai padės pasiekti norimų rezultatų ir sukurti ypatingą šventinę nuotaiką.

Kokio stiliaus sušukavimai yra tarp populiariausių klienčių pageidavimų?


Madingi yra taip vadinami lengvi sušukavimai. Pastovių klientų tarpe yra daug natūralumą vertinančių žmonių, kurie ir diktuoja stilių. Ta pati natūralumo tendencija pastebima ir pasaulio podiumuose. Lengva šukuosena nelygu lengvam jos suformavimui, tai reikalavimas galutiniam rezultatui. Šukuosena turi atrodyti lengva, vengiama stipriai sulakuotų, suklijuotų, perkrautų sudėtingais elementais variantų. Tai išpildyti padeda kokybiškos šiuolaikinės formavimo priemonės, naujausios fiksavimo technikos ir, aišku, natūralių plaukų kokybė bei jų tekstūros įvairumas.







Kokį sušukavimą rekomenduotumėte abiturientų išleistuvių proga?


Šukuosena per išleistuves pirmiausia turi būti bendro stiliaus dalimi. Rūbų, makiažo ir sušukavimo stilių dažnai padiktuoja šventės vieta ir pačios šventės stilius. Iš pradžių reikėtų aptarti visas aplinkybes, juk bus išties nepatogu, jei šventė vyks gamtoje, o jūs pasipuošite siaura suknele ir pasipuošite aukštakulniais. Prie laisvesnio stiliaus aprangos tikrai nederės klasikinio tipo sušukavimas. Manau, kad pagrindinis prioritetas turėtų būti stabili šukuosena, kuri nereikalautų dėmesio visą vakarą ir leistų atsipalaiduoti bei mėgautis švente, kuri nebepasikartos.






Kokie sušukavimai, anot jūsų, yra šio pavasario populiariausiųjų penketuke?


Mano minėti surinkti plaukai, kurie nereikalauja dėmesio yra pasirenkami dažniausiai. Tai gali būti įvairiame aukštyje į uodegą surišti plaukai, atsižvelgiant į plaukų tekstūrą, pabrėžiant jų ilgį. Galima sudėti įvairius akcentus į charakteringą skyrimo vietą, surišimo papuošimą. Taip pat populiaru iš dalies surinkti plaukai. Dalis jų lieka palaidi, bet užfiksuojamos pačios ryškiausios detalės, patraukiami nuo veido arba fiksuojami kokioje nors vienoj pusėj. Aktualios ir garbanos, kurios pabrėš sveikų plaukų grožį ar spalvos subtilybes. Bet visais atvejais nerekomenduoju rinktis šukuosenos, kuri labai keičia jūsų plaukų formą, tuomet gali tekti nusivilti šukuosenos trumpalaikiškumu ir visą vakarą dėmesį skirti jos taisymui.






Ką patartumėte moksleivėms, kurios šventinėmis šukuosenomis rūpinsis pačios?


Tikrai nepatariu tuo užsiimti pačioms, jei anksčiau to nedarydavote. Įsimintina šventė – ne laikas mokytis! Nebent nuolat eksperimentuojate su savo įvaizdžiu, gerai pažįstate savo plaukus ar norite tiesiog pabrėžti jų natūralų grožį ir jau tai darėte ne kartą. Remdamasi savo patirtimi galiu patvirtinti, kad net plaukų išdžiovinimas, padarytas profesionalo gali atrodyti visiškai skirtingai ir prisidėti prie šventinės nuotaikos sukūrimo. O jei vis dėlto nusprendėte pasirūpinti plaukais pati, primygtinai rekomenduoju išnaudoti natūralią savo plaukų tekstūrą, nekeisti radikaliai, bet pasirinkti jau išbandytą variantą.






Kokios spalvinės plaukų spalvos variacijos būdingos šio pavasario – vasaros sezonui?


Spalvai keliami vis didesni reikalavimai. Dar neseniai mus džiugino sparčiai išpopuliarėję 3D dažymai, dabar tapę įprastu pasirinkimu ir pasiūlymų turime dar daugiau.Ypač madingi labai ryškiai iššviesinti plaukai, aiškus platininis koloritas, tačiau didelis dėmesys niuansams, plaukams suteikiami skirtingi žvilgesiai, ne tik atspalviai. Naujiena – plaukų atspalvių dubliavimas, kai viena ant kitos dedamos skirtingos spalvos, tarsi pamėgti foto filtrai Instagram paskyroje. Tai spalvai suteikia ypatingo gylio. Ji esti labai įvairi, priklausoma nuo apšvietimo, o palaipsniui besiplaunanti subtiliai keičiasi visą mėnesį ir neatrodo nuobodžiai, džiugina švelniais pokyčiais. Apie konkrečius madingiausius sprendimus planuojame daugiau papasakoti naujausioje kolekcijoje, kuri jau kuriama ir netrukus bus pristatyta. Stengsimės maksimaliai vizualizuoti pasaulines tendencijas ir pademonstruoti jau susiformavusios komandos požiūrį, kuris paremtas labai aiškia filosofija.


Ar patariate klientėms prie šukuosenos rinktis ir atitinkamą makiažą bei aksesuarus (pvz. šukuosenoje)?


Žinoma, nes tik visuma sukuria individualumą, pabrėžia, ką norite pranešti savo įvaizdžiu.





Į ką siūlote atkreipti dėmesį renkantis šukuoseną?


Dėmesį kreipti reikia į viską, net jei tai nedaro didelės įtakos. Bet pagrindiniai akcentai, lemiantys gera rezultatą, slypi suvokime, ką turime ir ko norime! Net jei kirpėjui pavyksta padaryti tai, prie ko nėra įpratę jūsų plaukai, rizikuojate savęs neatpažinti veidrodyje, o tai retai prisideda prie geros savijautos. Skirkite laiko diskusijai, nebijokite svajoti! Tačiau turite suvokti, kad gražu ir organiška bus tik tuomet, kai visą tai padarysime, atsižvelgę į jūsų šventę ir pabrėžę jūsų individualų požiūrį, o ne aklai seksime internete siūlomus variantus. 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis