5 geriausi būdai ištiesinti plaukus be karštų žnyplių

Tiesūs plaukai tinka prie bet kokios veido formos ir niekada neišeina iš mados. Tiesūs it styga plaukai gali tapti nemenka užduotimi, dėl kurios tenka lankytis grožio salonuose, ploninti ne tik piniginę, bet ir plaukus, kurie dėl chemikalų dažnai trupa ar pradeda slinkti. Laimei, atrasti receptai, kurie padės išsitiesinti plaukus natūraliais būdais, neišleidžiant nė centro ir nepažeidžiant plauko struktūros.

Medus


Medus tobulas variantas ne tik plaukų blizgesiui bei švelnumui išlaikyti, bet ir nepaklusnių plaukų tiesinimui. Sumaišyk tris arbatinius šaukštus medaus su puse puodelio pieno. Ištepk sušukuotus plaukus šia mase, tempdama plaukus žemyn. Palauk dvidešimt minučių ir nuplauk masę šiltu vandeniu.


Kokosų pienas su citrinų sultimis


Kokosų pienas pasižymi plaukus tiesinančiomis savybėmis, o sumaišę jį su citrinų sultimis pasieksite dar geresnių rezultatų. Kelias valandas vėsinkite šį mišinį šaldytuve. Ant mišinio paviršiaus susidarys kreminės konsistencijos sluoksnis.


Braškės ir pienas


Tau reikės: vienos stiklinės pieno, vieno arbatinio šaukštelio medaus, trijų arbatinių šaukštelių sutrintų braškių.

Viską sudėk į dubenį ir išmaišyk. Masę ištepk tolygiai ant plaukų nuo šaknų iki galiukų. Palaikyk dvi-tris valandas ir nuplauk švelniu plaukų šampūnu ir iššukuok šukomis. Kartok šią procedūrą du-tris kartus per savaitę, kad išlaikytum plauko struktūrą tiesią.


Aliejaus terapija


Retas žino, kad reguliariai plaukus tepant aliejumi jie ne tik praturtinami maitinamosiomis medžiagomis, bet ir tampa lygesni ir glotnesni. Tepkite plaukus kokosų ir alyvuogių aliejų mišiniu ir džiaukitės nepakartojamais rezultatai.


Alyvuogių aliejaus ir kiaušinio derinys


Abu šie produktai – neatsiejama plaukų priežiūros dalis. Tiesa, kartu šie ingredientai plaukus veikia tiesiog stebuklingai. Įmuškite du kiaušinius į atitinkamą alyvuogių aliejaus kiekį. Masę gerai išmaišykite ir tepkite ant plaukų. Palaukite mažiausiai valandą, o tada plaukus trinkite su švelnaus poveikio šampūnu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis