Šiuos 6 vardus turinčios - geriausios pusseserės, kokias tik galima turėti

Pusseserių ryšys neretai net būna stipresnis nei seserų, ypač kai sutampa pusseserių auros, požiūriai ir interesai. Neretai pusseserės gali atstoti ir geriausią draugę, ir seserį, ir vaikiną. Štai pačios geriausios pusseserės, kurių puikią asmenybę lėmė jų vardai:

AGNĖ. Agnės niekada nesiskundė komunikaciniai gebėjimais, todėl su pusseserėmis visada randa bendrą kalbą. Labai tikėtina, kad Agnės ir jų pusseserė ar pusseserės - geriausios draugės. Prisiminus visas nuostabias kartu patirtas akimirkas Agnėms labai gera širdyje ir jos niekuomet nenorėtų prarasti artimo ryšio su pussesere ar pusseserėmis. Be to, su Agne visuomet gera pasikalbėti ir išsipasakoti. Agnės visada gins savo pusseserę ar pusbrolį vienas kitą lygiai taip kaip kaip brolis gintų seserį ar sesuo brolį.


GABRIELĖ. Gabrielė - nuostabi mergina, kuri taip pat yra puikiausia pusseserė. Ji be galo linksma, nuoširdi, paprasta. Pusseserė Gabrielė visuomet tau praskaidrina nuotaiką. Visada. Net kai labai tamsu, ji visuomet bus tas mažytis šviesos ruoželis, kuris džiugins ir šildys tave. Ji žino, kaip tave prajuokinti, nes puikiai tave pažįsta. Su Gabriele niekada nebūna nuobodu. Būtent linksma veikla ir išskiria ją. O jos netrūksta - Gabrielė visada kupina idėjų, dievina keliauti, lankytis parodose, renginiuose ir į savo veiklą, žinoma, įtraukia pusseseres! Nuostabus ryšys.


MONIKA. Monikos - tikri spindulėliai. Jos geba apsupti save puikiais, teigiamais, optimistiškais žmonėmis. Su pussesere Monika galite metų metus nesimatyti, o susitikusios vėl jausitės taip, lyg ką tik matėtės. Nuo pat vaikystės tvirtintas tarpusavio ryšys, abipusis supratimas ir bendri nuotykiai, prisiminimai, jus taip suartino, jog susitikus vėl jaučiatės tarsi namie. Su Monika visuomet gera pasikalbėti ir išsipasakoti. Kadangi Monikos jaučia pagarbą pusbroliams ar pusseserėms, jos gins jų interesus ir prireikus būtinai kovosi dėl jų. Jos ir jų pusseserės sudaro tikrą partners in crime sąjungą!


GODA. Godos - be galo šiltos asmenybės, todėl nenuostabu, jog artimus ryšius juos puoselėja ir su savo broliais, seserimis, pusbroliais ir pusseserėmis. Ši pusseserė - atleidžianti, kantri ir žinanti visas keistenybes. Būtent todėl pusseserei Godai nėra nesmagu prisipažinti apie tai, ką gėdingo esi padariusi ar pasakyti kokią nors nesąmonę. Pusseserė Goda tarsi antroji tu - ji žino apie tave beveik viską, todėl su ja visuomet jauteisi taip, lyg būtum namuose. Ši pusseserė neretai gali būti pernelyg kritiška, bet ji tave pažįsta puikiai. Gal net geriau nei tu pati. Todėl atsižvelgdama į pusseserės kritiką gali tobulėti, nepervertinti savęs ir sužinoti savo trūkumus.


GINTARĖ. Gintarės - ne tik optimizmo bombos, bet ir pačios geriausios pusseserės, kurias tik gali suteikti likimas! Jų ir jų pusseserių prisiminimai - neįkainojami. Kadangi jūs kartu nemažai keliavote, dalyvavote įvairiose giminių išvykose, vakarėliuose, taip pat šeimos šventėse, kartu leisdavote vasaras, visuomet turite apie ką šnekėti. Prisiminus visas nuostabias kartu patirtas akimirkas Gintarėms labai gera širdyje ir jos niekuomet nenorėtų prarasti artimo ryšio su pussesere ar pusseserėmis.


VAIDA. Vaidos dėl kraujo ryšio galėtų padaryti viską, todėl nenuostabu, jog pusseserės - žmonės, kurie įtraukti į šį svarbų sąrašą. Šaulės kartu su pusseserėmis žaidė smėlio dežėse ar dalyvaudavo smagiose giminės išvykose, todėl turi aibę prisiminimų. Vaidos žino - jei santykiai su draugais ar broliais, seserimis nesiklosto, visuomet bus pusseserė ar, kuri palaikys. Vis dėlto Vaidos turi ne vien palaikančiąją pusę - jos ir be galo linksmos, todėl pusseserėms su jomis niekada nebūna nuobodu..



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis