6 šventiniai drabužių deriniai, kurie nuginkluos bet kurį vaikiną

Nori palikti įspūdį savo simpatijai ar vaikinui Kalėdų šventėje ar Naujųjų metų vakarėlyje? Suskubk rinktis šiuos įvaizdžius!

Aptempiančios, blizgios, tačiau kartu kuklios, suknelės


Figūrą pabrėžiantys, tačiau subtilūs drabužiai - tokius jie tiesiog dievina. Šventei namuose ar mieste gali rinktis blizgučiais dekoruotą suknelę, kuri tviskės ir kartu pabrėš tavo kūno linkius. Merginos, kurios pernelyg išsišaukia savo apranga, gal ir patraukia vaikinų akį, tačiau tikrai nėra tos, kurios sugebėtų dėmesį išlaikyti. Taip yra todėl, jog nuolatos demonstruojama patrauklumą pabrėžianti apranga vaikinams tiesiog tampa nebeįdomi. Puikus pavyzdys - figūrą išryškinanti, tačiau subtili suknutė vakarui.



View this post on Instagram

T-2 finals until I’m officially half way done with senior year!✨ Time to turn Christmas mode on full force! That means a whole lot of shopping, watching movies, and baking yummy treats??? What are your favorite Christmas traditions??? - #holidaystyle #holidayfashion #ootd #happyholidays #christmasfashion #fashionblogger #bloggerstyle #instastyle #instafashion #followfashion #fashiongram #styleideas #outfitideas #affordablefashion #styleblogger #whatiwore #fashioninspiration #styleinspo #dailyfashion #fashiondaily #winterfashion #fortworthfashion #fortworthblogger #shopfortworth

A post shared by Aubrey Lynne Chick (@aubschick) on




Pečius atidengianti suknelė ar palaidinė


Pečiai yra tokia kūno dalis, kurios atidengimas yra intymus, tačiau tikrai ne vulgarus veiksmas. Merginos, pasipuošusios pečius atidengiančiomis palaidinėmis, vaikinų akimis yra labai žavios. O jei dar pečiai yra subtiliai įdegę ir patepti šiek tiek švelnaus bronzanto... tikra kalėdinė pasaka! Garbinga ketvirta vieta šioms ypatingoms palaidinėms.



View this post on Instagram

@fashionismyfortee #overknees #smile #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #fashion #model #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on



Masyvaus kulno bateliai


Aukštakulniai... kuris vaikinai nemėgsta regėti merginos, avinčios aukštakulnius? Šventės puiki proga jais pasipuošti! 2019 m. madingiausi buvo aukštakulniai smailiu priekiu ir plonyčiu kulnu, o nauja mūsų vakarėlių meilė - aukštakulniai žemesniu storu kulnu. Pagaliau galėsime ir atrodyti stilingai, ir jaustis patogiai, nes tokio tipo bateliai kur kas mažiau vargina pėdas, bet atrodo puikiai.



View this post on Instagram

Print on print with @lipsylondon @nextofficial ?

A post shared by ????? . ?????? (@lidia.sophia) on



Naktinukų tipo suknelės


Šilkinės ar kito lengvo audinio mažutės suknutės vėl glausis prie mūsų kūnų, jos ypač išpopuliarės ateinant šventėms. Šaltesniu metu gali vilkėti tokią suknelę, ant jos užsimesk storą masyvaus mezgimo kardiganą ir nepamiršk ant pėdkelnių mūvėti ilgų megztų kojinių. Vaikinai jas dievina - su jais atrodai patraukli ir moteriška.



" contenteditable="false">



Šortukų ar sijonukų ir pėdkelnių duetas


Vasara be šortukų - ne vasara. O žiema? Patikėk, šortų ir pėdkenlių derinys yra kažkas tokio! Džinsiniai, plėšyti, dryžuoti, taškuoti, su įvairiais ornamentais ar piešinėliais - vaikinams patinka visi šortukai, svarbiausia, jog pati mergina su jais jaustųsi gerai. Šortukai neturėtų būti pernelyg atviri, nes paslaptis visuomet masina labiau nei provokacija, ypač jei dėvimi su pėdknelnėmis.



" contenteditable="false">
View this post on Instagram

@iva_jeremic wearing Zara skirt? #zara #zarawoman #zaratrf #zarastreetstyle #zaralovers #zaraeurope #zarainternational #zaramania #style #stylish #zarastyle #streetwear #streetstyle #streetfashion #fashion #blogger #ootd #ootdfashion

A post shared by Zara Street Style (@streetzarastyle) on



Palaidinė ir džinsai


Regis, pats banaliausias, kasdieninis, pabodęs aprangos variantas? Jį galima paversti šventiniu, jei prie džinsų priderinsi žavią palaidinę. Tiesa, čia reikėtų pabrėžti, jog ne visi džinsų tipai patrauklūs vaikinams. Vaikinai kaip dailius ir tinkamus įvardina siaurus džinsus, kurie pabrėžia figūros privalumus, tačiau kartu nesukausto ir suteikia stiliui laisvumo, lengvumo.



View this post on Instagram

laugh a little✨ • • • #blogger #instablogger #fashionblogger #ootd #90sfashion #whatiworetoday #whatiwore #christmasfashion #roses #brightred #instagramblogger #fashion #style

A post shared by ✨sera madison✨ (@seramadison) on


Parašyk Redakcijai

Jums gali patikti

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis