7 pačios sėkmingiausios poros 2019 m. pagal vardus

(4)

Sutik - vos susipažinus su žmogumi sunkoka spręsti, jūs gyvensite amžinai ir laimingai, ar išsiskirsite po keletos mėnesių. Vis dėlto būtent šioms poroms 2019 m. prognozuojama itin sėkminga sąjunga, gali virsti gražiausiu meilės įamžinimu - vestuvėmis. Pačios sėkmingiausios ateinančių metų poros yra šios:

RAMINTA ir TADAS


Nors Ramintos vardas reiškia ramybę bei harmoniją, iš tiesų Ramintos spinduliuoja gyvybingumu bei energija. Nors Ramintos iš pažiūros atrodo be galo ramios, iš tiesų savyje slepia tikras pašėlusias sielos. Tai energijos bombos, kurios negali be veiksmo. Jas kuo [puikiausiai nuramins Tadas, kuris pasižymi atlaidumu.


Tadas - senovės graikų vardas, kuris yra kilęs iš žodžio širdis. Jis yra širdingumo ir dosnumo simbolis. Jis kuo puikiausiai tinka dažnai užsiplieskiančiai asmenybei, vaikinas su šiuo vardu garantuos atlaidumą. Tai be galo geri ir didelę širdį turintys žmonės.


EDITA ir ROKAS


Editos iš prigimties yra veržlios ir dinamiškos asmenybės, kurios būdingas troškimas daug pasiekti. Jos niekada nenuleidžia rankų, net ir sunkiausiose situacijose randa išeitį, todėl kitų yra vertinamos ir gerbiamos.


Rokai dažniausiai kovingi, greitai užsiplieskiantys, todėl Editos juos žavės savo tvirtu būdu ir nuožmia elgsena. Ši sąjunga garantuos ypatingą ryšį, kartu galėsite nuversti kalnus.


RASA ir GIEDRIUS


Lietuviškasis vardas Rasa kilęs iš deivės Aušrinės vardo, taip pat reiškiantis ryto rasa. Rasos vardo energetika - be galo stipri. Nuo seno žinoma, jog rasa reiškia visa ko pradžią, rytą, gaivą bei prabudimą. Galbūt todėl Rasos kas kartą vis pragimsta iš naujo. Jos tarsi žmogiškosios chameleonės, kurios keičia savo pavidalą ir negali pakęsti monotonijos.


Giedriaus vardas, kilęs iš lietuvių kalbos ir reiškiantis giedrą, tyrą. Rasos ne visuomet esi pačios geriausios nuotaikos -jas gana dažnai kamuoja nuotaikų kaitos. Giedrius kupinas optimizmo, todėl visuomet jas pralinksmins bei nuramins net ir sudėtingiausiose situacijose.



AGNĖ ir SIMAS


Agnės vardas iš graikų kalbos reiškia skaisti. Agnės - be galo tyros sielos, geraširdės, tačiau neleidžiančios joms užlipti ant galvos. Nors jų vardas reiškia angeliškumą, tyrumą, Agnių jokiu būdu nepavadinsi naivuolėmis


Agnių gyvenimas verda, kunkuliuoja, todėl dažniausiai kiek ramesnio būdo Simas visuomet bus pasirengęs išklausyti ir padėti avantiūristėms Agnėms. Tai labai skirtingų, tačiau mylinčių žmonių sąjunga.



UGNĖ ir JUSTAS


Ugnės vardas ne veltui kilęs iš žodžio ugnis. Kuomet dalis Ugnių dažosi plaukus raudonai ir trokšta atrodyti ryškiai, pastebimai, kita dalis šio vardo savininkių yra kiek kuklesnės, ramesnės, tačiau spinduliuojančios neišsenkančią energiją. Jėgų stygius, ko gero, menkiausiai sietinas su šio vardo turėtojomis. Visos Ugnės pasižymi veiklumu, joms svarbu būti pastebėtoms, įvertintoms.


Joms į porą kuo puikiausiai tiks Justas. Justino vardas yra kilęs lotynų kalbos ir reiškia teisingumą, tiesumą. Justinų varde užkoduotas nuolatinis tiesos ieškojimas, todėl su Justinais santykiai bus skaidrūs ir aiškūs - būtent tokie patiks ir Ugnėms. To joms labai reikia - kadangi dažnai jos pačios negeba susigaudyti jausmuose, šalia jų privalo būti racionalus partneris.


MONIKA ir EDGARAS


Labiausiai tikėtinas Monikos vardo kilmės variantas yra iš lotynų kalbos žodžio moneo, kuris išverstas į lietuvių kalbą reiškia „patarėja". Monikos - tikri spindulėliai. Jos geba apsupti save puikiais, teigiamais, optimistiškais žmonėmis, mat pačios yra be galo šiltos asmenybės.


Joms būtini sėkmingi partneriai, tokie kaip Edgaras. Edgaras kilęs iš angliško žodžio ead (palaimintas, turtingas). Edgarai - be galo sėkmingi vaikinai, kuriuos lydi laimė tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Monikoms tiesiog būtinas sėkmingas vaikinas šalia, mat jos pačios yra be galo ambicingos.


URTĖ ir MARIUS


Urtė. Urtės vardas - tai trumpinys iš graikų vardo Dorotėja, kuri reiškia „dievo dovana“. Urtės gali didžiuotis savo vardo kilme - jų likimas paženklintas asmenine sėkme ir pripažinimu. Urtės pasižymi gebėjimu greitai susiorientuoti aplinkoje, guviu mąstymu ir energija, kurios joms daugelis pavydi.


Nevyriško, bailaus ir neambicingo partnerio Urtės šalia savęs neįsivaizduoja. Vardas Marius kilęs iš romėnų kilmės ir reiškia žodį vyras. Mariai dažniausiai puikiai žino, ko nori iš gyvenimo ir vadovaujasi savo tvirta pozicija. Tai puiki sąjunga Urtėms, kurios iš partnerio trokšta aiškumo ir racionalumo.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis