Meilė ore: Karolinos Meschino ir reperio Remigijaus akimirkos kartu (FOTO)

Vakar pasklidus žiniai apie socialinių medijų įžymybės Karolinos Meschino ir žaibiškai kylančios repo grupės „Flying Saucer Gang“ nario Remigijaus romantiškus ryšius, buvo nemažai nustebusiųjų.

Karolina ne per seniausiai išsiskyrė su modeliu Johnu Mise, su kuriuo puoselėjo ilgalaikius ryšius. Vis dažniau vaikinų grupės „Flying Saucer Gang“ koncertuose pastebima socialinių tinklų žvaigždė praėjusią savaitę atostogavo Italijoje, o grįžusi į Lietuvą pasirodė reperių koncerte Palangoje.

Naujų jausmų apimti jaunuoliai socialinėje medijoje paviešino nuotrauką, kurioje aistringai bučiuojasi. Tiesa, reperis Remigijus romantiškos fotografijos akcentu pasirinko necenzūrinį gestą, regis, taip norėdamas įrodyti, jog po nuotraukos paviešinimo kilsią skandalai naujai iškeptai porai nė motais.

Visko gali būti, jog porą suvienijo ne tik laikas kartu bendroje draugų kompanijoje, bet ir meilė repo muzikai bei laisvam aprangos stiliui. Nors pasigirdo kalbų, jog Remigijaus ir Karolinos ryšys gali tebūti vasaros smagybių įkvėpta meilė, norisi tikėti, jog jausmai tikri bei nesuvaidinti. O kitaip ir negali būti, kai romantiškos nuotraukos ne slepiamos, o viešai publikuojamos!

Nors nuotraukų, kuriuose kartu užfiksuoti Remigijus ir Karolina, socialinėse medijose dar nėra daug, vis dėlto mums pavyko atrinkti keletą, iš kurių galima spręsti, jog jaunuoliai kartu jau ne pirmą savaitę.

Štai ir naujieji saldučiai:

A post shared by Retro (@dasremis) on Jul 22, 2018 at 9:19am PDT

Daugiau Remigijaus ir Karolinos nuotraukų, kurioje jie yra kartu:

Vasaraaaa🍕 @luckamarius @dasremis @thisissanda #onlygoodvibes #friends #cute #love #summer

A post shared by KAROLINA MESCHINO 🇮🇹🇱🇹🇦🇺 (@karolinameschino) on Jun 23, 2018 at 6:52am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis